Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Рибні котлети будуть неймовірними: ось що додають у них для пишності хитрі господині

Рибні котлети нечасто зустрічаються на столах українців, готувати їх складніше, та й не у всіх виходять. Але страва завжди буде ідеальною, якщо знати кілька секретів, інформує Ukr.Media. Ніколи не шкодуйте хліба чи хлібних крихт. У співвідношенні з рештою інгредієнтів має бути не менше 1/3 борошняних…

І плита буде чистішою, і їжа кориснішою: як уникнути розбризкування олії під час смаження

Приготування м'яса на сковороді — це мистецтво, яке потребує певних навичок та знань. Багато господарок стикаються з проблемою розбризкування олії під час смаження, що може призвести до неприємних наслідків, інформує Ukr.Media. Ця ситуація не тільки створює безлад на кухні, але й може бути небезпечною для…

Смажена риба в цибуляному клярі — смачніше ви ще не їли

Смажена риба в цибуляному клярі. Такий кляр просто ідеальний для риби, він не тільки роблять страву смачнішою, але і ніжнішою і соковитішою. Горбуша виходить не просто соковита, а надзвичайно соковита, інформує Ukr.Media. На відео добре видно яка вона ніжна. Сам кляр виходить дуже смачним, із…

Коли хочеться особливо смачного супу — приготуйте його так

Ніжний, легкий і смачний супчик, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: Баклажан — 1 шт. Картопля — 2 шт. Цибуля — 1 шт. Морква — 0,5 шт.. Гриби — 200 гр. Молоко — 500 мл. Перець чорний мелений Сіль Приготування: Почнемо з незвичайного для грибного супу інгредієнта —…

Як черствий хліб знову зробити свіжим: 7 способів

Якщо хліб не зіпсувався, а просто засох, його можна реанімувати. Це нескладно. Є прості лайфхаки, які допоможуть зробити черствий хліб знову м'яким. Одні стануть у пригоді, якщо зачерствіли кілька скибочок, інші допоможуть врятувати навіть цілий буханець або батон. Знадобляться прості прилади та аксесуари, які є…

Практично всі роблять цю помилку, коли гріють обід або вечерю у мікрохвильовій печі

Особливо грішать ті, хто приносить на роботу їжу з дому: адже те, що приготовлене на власній кухні, набагато смачніше та корисніше за обіди на виніс. Це й справді так, але посуд, яким ми при цьому користуємося, псує всю справу. Пластикові контейнери гарні лише для зберігання…

Секретний інгредієнт борщу, який зробить страву неймовірно смачною

Борщ — це не просто страва, а справжнє кулінарне мистецтво, секрети приготування якого дбайливо передавалися з покоління в покоління. Багато господинь прагнуть відтворити той неповторний смак, який вони пам'ятають із дитинства, коли його готували мами й бабусі, інформує Ukr.Media. Однак лише деякі знають про потаємний…

Огірки на зиму без оцту, без цукру та без підвалу: хрусткі, в міру різкі та смачні

Ось правда — це найкращий рецепт солоних огірків. Я багато перекуштувала. Якщо ви жодного разу не готували солоні огірки — спробуйте цей рецепт. Впевнені, що ви на ньому і зупинитеся! Приготування: Беріть трилітрові банки (саме трилітрові). У менших виходить не те. На дно — листя…

Холодець приготується ідеально прозорим і смачним: запам’ятайте цей секрет шеф-кухарів

Холодець — страва, яка потребує особливої уваги та терпіння. Сьогодні ми поділимося перевіреними методами, які допоможуть вам досягти ідеальної прозорості та нежирності цієї смачної української страви, інформує Ukr.Media. Насамперед необхідно ретельно промивати всі інгредієнти перед варінням. Це перший крок до чистого бульйону. Важливо також приділити…

І до млинців, і до оладок, і просто на хліб – осінній рецепт гарбузового джему

Гарбуз — універсальний овоч, адже з нього можна готувати як основні гарячі страви, так і різну випічку і навіть десерти. Наприклад, з гарбуза виходить неймовірно смачний джем, який стане ідеальним доповненням до млинців та оладок, до крекерів і навіть до хліба, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: гарбуз…