Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Як правильно — замочувати чи промивати рис, щоб приготувати смачний плов

Виявляється, плов виходить чудово смачним, якщо рис перед приготуванням не промивати, інформує Ukr.Media. Часто на упаковці з крупою можна побачити фразу, що рис потрібно промивати перед варінням, поки вода не стане прозорою. Для приготування плову краще дотримуватися іншого рецепта і не промивати крупу, а відразу…

Секрет, про який мовчать: що буде, якщо заварити чай у холодній воді

Багато людей розуміють, що чай можна заварювати, якщо температура води +60 градусів або вища. А хіба в холодній воді приготувати чай не можна? У цій технології варто розібратися детальніше, інформує Ukr.Media. Який сенс у холодному заварюванні? Якщо поглянути на склад чаю, то там можна зустріти:…

Що зробити з м’ясорубкою, щоб вона легко відмилася після приготування фаршу

Багато господарок люблять похвалитися перед гостями своїми кулінарними здібностями, а іноді й просто порадувати своїх домочадців смачними м'ясними стравами. Можна приготувати улюблені пельмені, манти, самсу, пиріжки, чебуреки. Чоловіки можуть приготувати чудовий мелений шашлик. Але для приготування подібних страв потрібно багато фаршу. І тут на допомогу…

Палички з сиром та цибулею: ідеальні до всього

Сьогодні у нас зовсім нескладний і швидкий рецепт. Будемо готувати пишні і м'які палички. Тісто роблю на сметані і обов'язково додаю більше зеленої цибулі. Палички ідеальні для перекусу, до перших страв замість хліба або просто із солодким чаєм, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: яйця — 2 шт…

Секретний інгредієнт для борщу, який зробить його набагато смачнішим

Наваристий та яскравий борщ лише своїм зовнішнім виглядом викликає апетит. Ще краще зробити обід можна, якщо подати до борщу чорний хліб, зелень, часник та сало. Байдужих тоді точно не залишиться, інформує Ukr.Media. При цьому кожен кулінар має свій секрет приготування цього ароматного супу. Але мало…

Як просто отримати смачний та стиглий банан за лічені хвилини

Яким повинен бути ідеальний банан? Яскравим, жовтим, м'яким і дуже ароматним. Саме такі плоди хочеться використовувати для випічки або просто насолоджуватися ними під час перекусу, інформує Ukr.Media. При цьому фахівці вважають, що недостатньо стиглі банани дуже корисні для здоров'я. У них менше цукру, але більше…

Лайфхак з Японії, який за 10 хвилин зробить найкисліший мандарин солодким

Жоден досвід не може утримати вас від покупки кислих мандаринів. Це трапляється з усіма. Але що ж робити, коли фрукти вже придбані? Є хитрий лайфхак, який допоможе зробити продукт солодким. І цим трюком активно користуються в Японії, інформує Ukr.Media. Щоб "виправити" плоди, досить покласти їх…

Вишуканий аромат і азіатські нотки: як приготувати рис з надзвичайним смаком

Рис є універсальною крупою, яка прекрасно поєднується з м'ясом, рибою і грибами. Він швидко насичує і подобається абсолютно всім, інформує Ukr.Media. Мало хто знає, що варити його можна не тільки за класичним рецептом, але і в зеленому чаї. Це надасть гарніру надзвичайний смак і азіатські…

Як приготувати салат «Гектор» на святковий стіл: ну хоч щось новеньке

По-перше, незрозуміло як до цього поставиться Зелена Дерев'яна Змія, а по-друге, хочеться чогось нового, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: філе куряче 300 г; цибуля ріпчаста 1 шт; печериці свіжі 200 г; ананас консервований 300 г; горіхи 100 г; маслини 200 г; майонез або йогурт для заправки. Приготування:…

Кухонні хитрощі, які стануть в нагоді абсолютно кожній жінці

Кулінарні секрети не тільки полегшують працю господині, але і роблять її приємніше. Такі хитрощі стануть в нагоді абсолютно будь-якій жінці! Якщо ви частенько готуєте заварний крем для десертів, то підготуйте суху суміш, з якої крем виходить за хвилини і завжди вдалий. З'єднайте в чаші 800…