Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Гречка від якої важко відірватися, донька сказала: з цього дня гречку готуємо тільки так

Знайшла ось таку цікаву ідею і приготувала в мультиварці. Навіть донька, спробувавши, сказала, що з цього дня гречану кашу варимо тільки так. Смак у неї зовсім не такий, як у звичайної гречаної каші, а вершковий і ніжний, спробуйте приготувати самі і зрозумієте про що я…

Готуємо сирну каву: новий погляд на улюблений напій

Кава — це напій, який надихає на експерименти і нові поєднання. Одним із найнезвичайніших, але водночас напрочуд смачних відкриттів останніх років стала сирна кава. На перший погляд, ідея додати сир в улюблений напій може здатися дивною, але на практиці це поєднання дивує своєю гармонією та…

Як правильно зберігати гриби в холодильнику, щоб вони не чорніли і не пліснявіли

Гриби, до якого б сорту вони не належали, найкраще зберігати в холодильнику, інформує Ukr.Media. Як правильно зберігати гриби в холодильнику Вам знадобиться паперовий пакет, в який варто покласти цілі гриби і зав'язати його перед тим, як помістити в холодильник. Важливо: мити гриби перед цим не…

Смачний білковий салат, який я їм під час схуднення

Салат виходить дуже ситним. Мені достатньо порції у 200 грамів, щоб наїстися. А це ж усього 260 ккал. Гадаю, чудовий варіант вечері, інформує Ukr.Media. Інгредієнти (на 3 порції): куряче філе (сире) — 200-220 г, горошок заморожений — 100 г, морква сира — 80 г (1…

Хитрощі та кулінарні трюки, які зроблять домашній фарш неймовірно смачним і соковитим

Страви з фаршу обов'язково присутні в будь-якій кухні світу. Це можуть бути котлети, тюфтелі, биточки, фрикадельки або начинка для пельменів, мантів, пирогів, біляшів, пиріжків, інформує Ukr.Media. Саме смак і якість фаршу відіграє ключову роль у створенні ідеальної страви. Щоб фарш дійсно вийшов смачним і соковитим,…

Як приготувати смачний та соковитий фарш для пельменів

Але готуючи фарш для пельменів, господині роблять одну помилку, через що домашні пельмені, що повинні бути соковитими, мало чим відрізняються від магазинних, інформує Ukr.Media. Розповімо, що не так з фаршем для пельменів. Як приготувати пельменний фарш, щоб був соковитим Можна додати ріпчасту цибулю, але, щоб…

На кухні завжди буде свіжа зелень: про цю просту хитрість шеф-кухарі розповідають тільки друзям

Ви купили пучок петрушки для супу, а через три дні знайшли в холодильнику зелену рідину з чорними плямами, інформує Ukr.Media. Пліснява і зів'яле листя — не вирок: ваша морозилка і звичайна форма для льоду перетворять свіжу зелень на "вічну" приправу, яка переживе навіть забутий на…

Хрустка капуста в маринаді-п’ятихвилинці: мій улюблений рецепт

Така капуста не потребує жодних "доопрацювань": вона ідеальна як легке доповнення до шашлику, та й з вареною картоплею поєднується чудово! Приготуйте і переконайтеся в цьому самі, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: Білокачанна капуста — 1 кг Морква — 1 шт. середнього розміру Для маринаду: Сіль — 1…

“Висока ціна не гарантує якість”: Як перевірити кисломолочний сир на якість

Гарне доповнення до ранкового сендвіча, смачного десерту або випічки — кисломолочний сир. Але майже ніхто не знає, як обирати його правильно, інформує Ukr.Media. Прострочений кефір та скисле молоко — ці неапетитні продукти у себе в холодильнику знаходив хоч раз у житті кожен. Народні умільці знайшли…

Коли оливкова олія не боїться сковороди: факти та поради

Одні впевнені, що її варто берегти для заправки овочів, інші потайки ллють на сковороду, побоюючись осуду. Але що кажуть факти, інформує Ukr.Media. Нерафінована оливкова олія дійсно задимить при 200 °C, тоді як соняшникова — при 225 °C. Однак у домашніх умовах такі температури — рідкість.…