Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Смачні і легкі салати до святкового столу

Французький салат Представляємо швидкий і легкий листковий салат. Його приготування займе не більше 20 хвилин, а мінімальна обробка інгредієнтів дозволить максимально зберегти смакові якості і корисні властивості. Цей салат – відмінна прикраса столу. Приступимо до приготування, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: 2 яблука; 4 яйця; Морква –…

Скільки хвилин потрібно варити каву в турці: від цього сильно залежать смакові якості напою

Тим, хто використовує для приготування кави машину, достатньо слідувати інструкції, що додається до неї, щоб отримати смачний і ароматний напій, інформує Ukr.Media. А от якщо ви віддаєте перевагу каві, приготованій у турці (джезві), то експерти радять уважно стежити за часом і температурою — підсумковий результат…

Як поліпшити смак салату з крабових паличок: кухарі поділилися секретом

Професійні кухарі розкрили секрет приготування найсмачнішого крабового салату. І справа тут зовсім не в рецепті, а в головному інгредієнті, інформує Ukr.Media. Перед тим, як різати крабові палички й класти їх у салатник, продукт варто обсмажити на пательні з двох боків протягом кількох хвилин у невеликій…

Класичний рецепт торта «Пташине молоко»: простий та дуже смачний

Будь-який десерт стає вдвічі смачнішим, якщо приготувати його самостійно. На власній кухні ви можете вивести методом проб та помилок ідеальний баланс смаку, щоб догодити в першу чергу собі, але не варто забувати про деякі поради щодо готування, якими краще не нехтувати. Наприклад, для цього рецепту…

Стейк: 10 помилок, які всі роблять при готуванні

При правильному приготуванні стейк — король м'яса. На жаль, легко припуститися кількох помилок, які можуть звести до нуля зусилля навіть хорошого кухаря і перетворити потенційно відмінний стейк на несмачну страву. Але не варто впадати у відчай: є кілька хитрощів, які допоможуть вам не отримати на…

Як потрібно зберігати сушені гриби: правила, які не можна порушувати

У матеріалі йтиметься про сушені гриби — як правильно їх зберігати, щоб вони не зіпсувалися і на довгий час зберегли свої смакові якості. Потрібно зазначити, що саме сушіння вважається ідеальним способом заготовити деякі види грибів. Доведено, що деякі гриби навіть посилюють свої смакові якості й…

Закуска з кабачків за 3 хвилини у мікрохвильовці

Дуже часто буває таке, що терміново захотілося перекусити, а часу на приготування зовсім немає. І до плити підходити не хочеться — спекотно… У такі моменти я готую цю закуску. Це швидше навіть не рецепт, а ідея. Але, певна, багатьом сподобається! Нарізаю кабачки кружальцями. Викладаю на…

Досить однієї ложки: добавка, що робить картопляне пюре ідеальним — смачним, ніжним та кремоподібним

Страва завжди виходить сухуватою і не дуже апетитною? Є один секретний інгредієнт, який дуже швидко робить картопляну масу ніжною та неймовірно смачною, інформує Ukr.Media. Страва набуває кремоподібності і стає ще більш ситною. Про цю рятівну добавку розповідають експерти в галузі кулінарії. Секрет ідеального картопляного пюре:…

Як нарізати варені яйця, щоб не розкришився жовток: ось який трюк проробляють у ресторанах

Відварені яйця є невіддільною частиною багатьох кулінарних шедеврів від класичних салатів до вишуканих закусок. Однак навіть досвідчені домашні кухарі часто стикаються з проблемою жовтка, що кришиться, при нарізці яєць. Це не тільки ускладнює процес приготування, а може зіпсувати зовнішній вигляд страви, інформує Ukr.Media. У ресторанах…

Картопля з цибулею смачніша за м’ясо — це найкраще, що я їла з картоплі

Приготуйте оригінальний картопляний тортик. Така страва точно урізноманітнить меню на вечір і, без сумніву, полюбиться всім членам сім'ї. Картопляні млинці та начинку можна підготувати заздалегідь, а запекти тортик вже безпосередньо перед подачею до столу, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: цибуля — 1 шт; яйця — 3 шт;…