Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Що повинно бути на великодньому столі, а що краще не ставити на частування

Попереду — п'ять днів свят, присвячених святу святої Пасхи, цей час багато хто використовує для застіль з родичами та друзями. Щоправда, найбільш популярний при цьому «набір» частувань — це паски, яйця і, як не дивно, — шашлик. А між тим, для великоднього столу існує ряд…

Гречка по-новому: так вона виходить удвічі смачнішою

На перший погляд, здається, що гречку прикрасити неможливо практично нічим, інформує Ukr.Media. Однак це твердження є помилковим, і гречана крупа цілком може перетворитися на пікантний делікатес. За словами експертів, необхідно лише особливим чином приготувати цей гарнір. Візьміть на замітку Для початку варто добре промити крупу…

Незвичайний метод фарбування яєць рисом — готуймось до Великодня

Здивувати гостей незвичайними пасхальними яйцями дуже просто. Для оригінального оформлення не доведеться витрачати багато часу і сил, а весь секрет полягає в тому, щоб використовувати для фарбування рис. Метод фарбування яєць з рисом неймовірно простий, з роботою впораються навіть діти, які із задоволенням візьмуть участь…

Чому досвідчені господині перед приготуванням болгарського перцю тримають його в гарячій воді

Болгарський перець — це овоч, який цінується за свій вишуканий смак і поживні властивості. Однак його висока вартість, особливо в несезонний період, змушує багатьох господинь замислитися над тим, як максимально розкрити його потенціал і не зіпсувати дорогий продукт, інформує Ukr.Media. Досвідчені кулінари знають секрет, який…

Чи дійсно зберігання хліба в холодильнику робить його кориснішим

Експерти розповіли, чому зберігання хліба в холодильнику є не найгіршою ідеєю, інформує Ukr.Media. Порада буде корисною для людей, які намагаються мінімізувати ризик розвитку метаболічних змін. У Мережі можна зустріти поради про те, що хліб потрібно зберігати в холодильнику, зокрема заморожувати. Ми вирішили розібратися в цьому.…

Експерти назвали головні помилки під час приготування продуктів у мікрохвильовці

Названо найчастіші помилки під час готування і розігрівання їжі в мікрохвильовій печі, інформує Ukr.Media. Першою і найчастішою помилкою є одночасне нагрівання різних видів їжі. При цьому часто частина продуктів виявляється занадто гарячою, тоді як інша залишається холодною. Друга помилка: нехтування необхідністю перемішувати або перевертати продукти…

Торт без випічки — завжди вдається і готується 15 хвилин

Торт без випічки. Часу на приготування потрібно 15 хвилин. Назва повністю відповідає, тому що зіпсувати цей торт точно не вийде! І завжди виходить дуже смачно! Інгредієнти: Крекер солодкий — 300 г Згущене молоко — 1 банка (не варене!) Сметана — 400 г Арахіс (смажений) —…

“Тісто злякається”: що забороняється робити під час випікання великодніх пасок

Багато хто з нас, напевно, пам'ятають наших мам і бабусь за цим процесом, коли вони займалися опарою, замішували вже ароматне тісто, як довго воно підходило. Та й у процесі приготування була присутня аура якогось благоговіння — адже це не просто печиво чи випічка до чаю…

Стануть дуже токсичними: 4 продукти, які в жодному разі не можна прибирати в холодильник

Холодильник необхідний для зберігання продуктів. Але деякі з них не можна прибирати в прохолодне і вологе середовище, кажуть фахівці зі здоров'я кишечника, інформує Ukr.Media. Ці чотири продукти стають токсичними під час зберігання в холодильнику. Часник У прохолоді часник швидко вражає цвіль. Головки часнику мають низьку…

Цей інгредієнт робить рис у рази смачнішим: розкриваємо секрет турецьких господинь

У це складно повірити, але звичайний рис може вийти надзвичайно смачним, якщо приготувати його особливим чином, інформує Ukr.Media. Так, зокрема, слід додати до рису один секретний інгредієнт. Турецькі господині розповіли, що йдеться про вершкове масло. Вони пояснили, як саме потрібно додавати до рису цей незвичайний…