Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Шоколадний торт на кефірі з ніжним вершковим кремом

Інгрідієнти: кефір 300 гр. борошно – 1 склянка. яйця – 2 шт. цукор – 1, 5 склянки сметана 300 гр. вешкове масло – 100гр. какао – 2 ст. ложки сода – 1 ч.л. Приготування: Корж Збиваємо яйця з цукром (пів склянки) міксером. Кефір змішуємо з…

9 продуктів з високим вмістом білків, окрім м’яса

Якщо ви скоротили вживання м'яса або повністю виключили його з дієти, ці джерела білка, які не містять м'яса, покриють потреби в цій поживній речовині на цілу добу, інформує Ukr.Media. Що таке повноцінний білок? Всі знають, що білок має важливе значення для гарного здоров'я – нам…

Для чого французи вмочують круасан у каву: відповідь експертів

Європейці завжди впізнають, хто з гостей у кав'ярні — з Франції. Жителі цієї країни завжди будуть вмочати круасан у каву. Для когось це виглядає дивно, але для самих французів «купання» випічки в ароматному напої стало своєрідною національною традицією, інформує Ukr.Media. Експерти пояснили, що круасани, булочки…

Як правильно зберігати відкриті соління та як довго

Соління — це смачні та корисні продукти, які можуть бути відмінним доповненням до різних страв. Однак після відкриття банки важливо правильно зберігати соління, щоб зберегти їх смак і уникнути псування. Ось кілька рекомендацій щодо зберігання солінь після розкриття упаковки, інформує Ukr.Media. Перенесення в герметичний контейнер…

Скуштувавши картоплю за цим рецептом один раз, ви закохаєтеся в цю страву назавжди!

Порада: для цього рецепту вибирайте дрібну картоплю, інформує Ukr.Media. Приготування: Картоплю очистіть, добре промийте та просушіть за допомогою паперових серветок. Кількість інгредієнтів регулюйте на свій смак та кількість картоплі. З'єднайте картоплю з сіллю, спеціями та олією. Додайте 5-6 столових ложок суміші для приготування темпура або…

Як відрізнити якісну оливкову олію від фальсифікату

Справжня оливкова олія повинна мати «свіжий» запах. Смак при цьому може бути як нейтральним, так і гіркуватим або гострим, розповіли біохіміки, інформує Ukr.Media. За словами експертів, підробка оливкової олії може набувати кількох різних форм, але найчастіше зустрічаються два типи фальсифікації. Недобросовісні виробники маркують оливкову олію…

Як зберегти колір зелені в супі?

Дуже часто зелень я додаю одразу в каструлю. Коли суп уже готовий, відправляю в каструлю дрібно нарізану петрушку, кріп та зелену цибулю, інформує Ukr.Media. Відразу знімаю каструлю з вогню і даю настоятися супчику. Після того, як суп постоїть під кришкою кілька хвилин, зелень втрачає свій…

Складна дружба: чи можна змішувати чорний та зелений чай, розповіли експерти

Наскільки ми всі знаємо, обидва чаї робляться з однієї рослини, але обробляються абсолютно по-різному. У них абсолютно різні хімічні властивості, які впливають на наш організм. Але чи дійсно можна змішати зелений і чорний чай? З цим ми розберемося в сьогоднішній статті, інформує Ukr.Media. Складна дружба…

Кілограмова “цибулева піца” — вистачає на всю сім’ю і дуже смачно

Один із улюблених моїх рецептів! Найсмачніший цибульний пиріг, який ми називаємо "Цибулева піца". Рекомендую, якщо не куштували, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: Цибуля — 500 г Бекон — 50 г (можна замінити ковбасою або зовсім виключити) Яйце — 1 шт. Сметана — 50 г Перець чорний мелений…

Як смачно посмажити цибулю: несподіваний інгредієнт, який використовують досвідчені господині

Деякі просто відправляють подрібнений інгредієнт на сковорідку з олією та доводять до готовності, інформує Ukr.Media. Так, така цибуля буде непоганою, але бездоганною назвати її не можна. Деякі господині у процесі смаження вводять ложку цукру. В результаті цибуля виходить карамелізованою. Ще однією популярною добавкою є сода.…