Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Дуже смачна маринована цибуля. Готується, поки гості збираються до столу, а з’їдають її раніше оселедця

Це універсальний рецепт. І до шашлику і до оселедця підійде. Я завжди мариную цибулю за одним і тим же способом, і ніколи не вважала, що він унікальний. Тим не менш не всі знають як замаринувати цибулю. Давайте почнемо! Інгредієнти: цибуля ріпчаста — 500 грамів; цукор…

Як правильно гріти їжу в мікрохвильовці, щоб вона була соковитою

Зробити обід теплим в мікрохвильовій печі може навіть школяр, інформує Ukr.Media. Але часто після СВЧ їжа стає сухуватою і явно несвіжою на вигляд. Додайте води Якщо ви грієте і без того суху страву, то вона стане позбавлена смаку після впливу мікрохвильовки. Щоб цього не сталося,…

Топ-9 рослинних продуктів багатих білком

У цій статті ми розглянемо вісім основних груп продуктів рослинного походження, які допоможуть забезпечити організм необхідною кількістю білка. Бобові Квасоля, сочевиця, горох — джерело добре збалансованого за складом білка. Оскільки білки рослинного походження надходять в організм і засвоюються ним незалежно від способу приготування, то бобові…

Знайшла рецепт закуски, яку буду готувати тепер постійно

Мені настільки сподобався цей рецепт, що навіть вирішила, що ця страва буде у нас на святковому столі. Готується дуже просто, а смак приголомшливий. Інгредієнти: баклажани помідори кріп часник сіль Приготування: Баклажани нарізаю кружечками і обсмажую на рослинній олії на сковороді. Без солі! Просто нарізаю і…

Не жирні й ідеально золотисті: відкрийте новий спосіб смажити улюблені кабачки

Усім знайомі прикрі невдачі під час смаження кабачків, коли скибочки перетворюються на безформну масу. Це відбувається через високий вміст води в овочі, яка під час нагрівання активно випаровується, руйнуючи структуру м'якоті. Розуміння цього є ключем до вибору правильного методу приготування, який допоможе цю зайву вологу…

Навіщо потрібно додавати банан у тісто для млинців: хитрість, яка стане відкриттям для господинь

Існує багато перевірених рецептів млинців — часто господині експериментують використовуючи окріп, кефір, молоко, але чи знаєте ви що в тісто для млинців можна додати пюре з банана? Для чого це робити та як? Банан у тісто додають для того, щоб млинці виходили більш ароматними, вологими,…

Тонкий та ароматний лаваш на сковороді

Неймовірно простий у приготуванні домашній лаваш на сковороді. Знадобиться мінімум продуктів, а смак відмінний. Тісто на лаваш виходить еластичне, слухняне, працювати з ним — одне задоволення. Лаваш тонкий, м'який, дуже ароматний і смачний, інформує Ukr.Media. Цей рецепт ідеально підходить для тих, хто шукає швидку альтернативу…

Основні помилки при додаванні часнику до борщу

Часник — це корисний продукт, який особливо важливий із настанням холодів, інформує Ukr.Media. З'єднання, що містяться в ньому, позитивно впливають на імунну систему людини. Крім того, він відмінно поєднується з різними супами, а особливо з наваристим та ароматним борщем. Основні помилки при додаванні часнику до…

Кава або цикорій: чи можна одне замінити іншим і в чому користь

На цьому тлі зростає інтерес до цикорію. Це пояснюється економічними факторами та ЗСЖ-трендами. Адже в першу чергу він має стійку репутацію корисної заміни кави. Про відмінності цикорію від улюбленого багатьма бадьорого напою нам розповімо далі. Сьогодні попит на цикорій зростає. Однак, незважаючи на зростаючий інтерес…

Неймовірно ароматний і дуже красивий персиковий пиріг-обов’язковий десерт для цього літа

У сезон персиків обов'язково порадуйте себе і своїх близьких смачним пісочним пирогом з персиками. Його смак і аромат не залишать нікого байдужим. З'їдається такий пиріг дуже швидко, і це не дивно, адже поєднання пісочного тіста і соковитих ароматних персиків просто ідеально, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: борошно…