Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Часті помилки господинь, які здатні безповоротно зіпсувати смак котлет

Котлети є найпопулярнішою м'ясною стравою, яка є відмінним доповненням до будь-якого гарніру. Не важливо, що ви любите — картопля, макарони або гречка, котлети доповнять кожен з них, інформує Ukr.Media. Однак деякі господині допускають часті помилки, які здатні безповоротно зіпсувати смак страви. Пропонуємо дізнатися, чого варто…

Свіже рішення: у які страви можна додати м’яту, перетворивши їх на кулінарний шедевр

М'ята — не просто інгредієнт для освіжаючих напоїв. Її свіжий аромат ідеально підкреслює смак смаженого м'яса: достатньо додати кілька листків на сковороду під час готування, інформує Ukr.Media. Салати з м'ятою набувають пікантної нотки. Особливо вдало трава поєднується з хрусткою капустою та терпким імбиром, створюючи гармонію…

Цей десерт — справжнє свято смаку, він легкий, ніжний, повітряний, а ще в ньому зовсім мало калорій

Я впевнена, що вам він сподобається! За смаком він нагадує морозиво пломбір, але калорій у ньому дійсно мало. Подавати на стіл цей десерт можна, прикрасивши шоколадом, ягодами та фруктами. Ну а робити як завжди просто і швидко, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: Яйце — 2 шт Молоко…

Новий десерт, який зовсім не складно приготувати — божественний смак

Коли гості на порозі, або коли після роботи хочеться побавити себе і близьких смачним, приготуйте цей чудовий рулет з кремом і ягодами. Цей десерт гідно оцінять і дорослі, і діти, інформує Ukr.Media. Для коржа потрібно: 4 великі яйця; 1 ст. л. цукру; дрібка солі; 180…

“Проблема не завжди у самих інгредієнтах”: Чому омлет виходить схожий на гуму

Кожен, хто хоч раз намагався приготувати пишний, легкий омлет, знає: результат може суттєво відрізнятися від очікувань. Часто замість ніжної хмаринки на тарілці опиняється щось схоже на жовту гуму — щільне, плоске, позбавлене апетитної текстури. Проблема не завжди у самих інгредієнтах, а у тому, як саме…

Цибуля чи часник: що потрібно обсмажувати першим, розповіли експерти

Цибуля і часник — популярний овочевий дует у багатьох стравах. Однак перед кулінарами часто постає дилема: що відправляти в сковороду першим, інформує Ukr.Media. За порадами експертів, існує одне універсальне правило. Воно стверджує, що першою завжди обсмажується цибуля. Чому? Все справа в часі. Цибуля готується довше,…

10 хвилин — і смачний, корисний сніданок або десерт готовий

Ні для кого не новина, що один з найкорисніших сніданків — це вівсяна каша, проте багатьом вона з часом, на жаль, набридає. Але є відмінна, смачна і не менш корисна альтернатива вівсяної каші — ось така злакова запіканка або пиріг, інформує Ukr.Media. Крім того це…

Смажу сирно-бісквітний омлет на десерт — і тістечок не треба

Повітряний бісквіт або суфле — вершкове, маслянисто-сирне, ніжно-ванільне, апетитне — всім омлетам омлет. І це просто яйця і просто сир, інформує Ukr.Media. А головне, не всі відразу зрозуміють, що це — а дізнавшись попросять рецепт. Інгредієнти: Яйця 2 шт; Сир 190-150 г; Борошно ½ склянки;…

Як нейтралізувати запах часнику з рук за 30 секунд

Почистили пару зубчиків часничку — і от уже вечеря пахне, як в італійському ресторані. Але є нюанс: ваші руки теж пахнуть. І не базиліком. І мило тут, зазвичай, безсиле. Запах часнику впертий — в'їдається у шкіру, під нігті, і здається, що переслідує вас весь день.…

Не проґавте момент: коли потрібно додавати зелень у страву насправді

Зелень із будь-якої страви робить кулінарний шедевр, надаючи їй особливого, неповторного смаку та аромату. Але, як з'ясувалося, тільки якщо кинути її в потрібний момент, інформує Ukr.Media. Шеф-кухарі назвали оптимальний час для додавання цього недовговічного інгредієнта. Як правило, робиться це наприкінці. Але є й винятки. Зелень…