Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Секрети правильної нарізки: як правильно різати м’ясо для смаження — вздовж чи поперек волокон?

Волокна є у будь-якого м'яса, оскільки по суті це м'язова тканина. Щоб зрозуміти, про що точно йдеться, достатньо відварити шматок яловичини й спробувати розділити його виделкою. Якщо м'ясо добре приготовлене, воно легко розійдеться на "нитки". Це і є волокна. І важливо навчитися визначати, як вони…

Чому смажені пиріжки виходять сирими й не пропеченими: помилки під час приготування

Будь-яка господиня засмутиться, якщо помітить, що смажені пиріжки до кінця не пропеклися, інформує Ukr.Media. Однак найчастіше це пов'язано виключно з тим, що в процесі приготування були допущені деякі недоліки. Які помилки допускають багато хто. Температура посуду Будь-яку смажену їжу не можна готувати в тому випадку,…

Смачний, пишний, по-справжньому високий омлет всього з двох інгредієнтів

Причому готується він абсолютно без будь-якого масла. Головне тут — дотримати пропорцію! Інгредієнти: яйце; молоко; сіль. Приготування: Візьміть стільки яєць, скільки зазвичай готуєте на себе або сім'ю. Збийте в однорідну яєчну масу виделкою (не користуйтеся міксером в цьому рецепті!). Відміряйте за допомогою склянки, скільки вийшло…

Пишний і високий омлет: три секрети та один особливий інгредієнт

Я завжди думала, що омлет — це просто: яйця, молоко, збити і посмажити. Але виявилося, що є невеликі хитрощі, завдяки яким він стає повітряним, ніжним і не опадає після приготування. Ділюся трьома важливими правилами та одним секретним інгредієнтом, інформує Ukr.Media. Секрет №1: Правильне співвідношення молока…

На яких продуктах не можна економити: 6 важливих продуктів, що не повинні бути дешевими

Ну так, грошей завжди не вистачає. Але це не означає, що потрібно економити на якихось важливих речах. Назвемо шість продуктів, якість яких завжди має бути на висоті, а отже, в жодному разі не можна "затискати" свої кошти, купуючи їх, інформує Ukr.Media. М'ясо І йдеться саме…

Як зварити ідеальну каву в турці: мистецтво від професіонала

Приготування кави в турці — це не просто процес, а справжній ритуал. У ньому важливий кожен рух, кожна деталь. Кава, зварена в турці, розкриває всі свої смаки та аромати, і саме в цьому процесі полягає справжня магія. Давайте розберемося, як зробити цей напій справжнім мистецтвом,…

Найсмачніший морквяний салат з горіхами – простий, але незвичайний рецепт

Смак просто приголомшливий! Він не схожий на звичні морквяні закуски, корейські салати чи складні багатокомпонентні страви. Всього кілька інгредієнтів — і результат вас здивує, інформує Ukr.Media. Для одних цей рецепт стане відкриттям, а для інших — поверненням до смаків дитинства. Але всі, хто його куштував,…

Як правильно розкачувати тісто, щоб воно стало тонким

Кожна господиня мріє про тонке тісто, яке не прилипає до рук і розкочується немов за помахом чарівної палички, інформує Ukr.Media. Є хитрість, яка допоможе легко і просто розкачати тісто. Найпростіший спосіб, який допоможе виключити головний біль з приводу розкочування тіста — це полотняна ганчірочка. Візьміть…

Що додати в гречку, щоб вона стала в 5 разів смачніше звичайної

Гречана каша здається гарніром простим і нехитрим, проте досвідчені кулінари завжди знайдуть незвичайні методи поліпшення її смакових якостей, інформує Ukr.Media. Важливо не тільки правильно готувати крупу, а й подумати про додаткові компоненти, які здатні перетворити гречку. Що ж можна додати в кашу. Сир Не тільки…

Копійчана спеція, яку потрібно додати до звичайної гречаної каші, щоб вона стала дуже смачною

Сучасні господині навчилися варити гречку ніжною, ароматною та розсипчастою. Однак про те, як можна покращити смак улюбленої каші знають лише одиниці, інформує Ukr.Media. А зробити це можна за допомогою однієї простої спеції, яка є практично на кожній кухні. Саме вона здатна в рази зробити гречану…