Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Макарони по-незвичайному всього за 30 хвилин

Зізнаюся чесно, давно підсіла на цей рецепт, тому що макарони виходять дуже смачні, часу на приготування потрібно дуже мало і каструля не потрібна. Інгредієнти найдоступніші, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: Макарони — 400 г Курячі сердечка — 500 г Сіль — 1 ч.л. Цибулина — 1 шт.…

Як ще в магазині зрозуміти, що в мандаринах немає кісточок

З настанням зими прилавки магазинів заповнюються ароматними мандаринами — незмінним символом свят. Але задоволення від їхнього соковитого смаку може зіпсувати велика кількість кісточок. Однак виявляється, що з'ясувати, чи є в мандаринах кісточки, можна ще до покупки, не розрізаючи фрукт. Досвідчені лайфхакери поділилися простим, але надійним…

“Як зберегти початий качан капусти свіжим”: Дістаю з холодильника, а почата капуста біленька, хрустка, наче тільки що куплена, а не місяць тому

Зберігання овочів — важливе питання для кожної господині та господаря. Особливо актуальною є проблема зберігання вже початих овочів, які можуть швидко втратити свою свіжість. Сьогодні я поділюся власним перевіреним способом, як зберегти початий качан капусти та інші овочі свіжими протягом тривалого часу, інформує Ukr.Media. Мій…

Омлет у духовці – смак дитинства. Пишний і ніжний, як у дитячому садочку

Мало хто не любив омлет у дитячому садку! Готували його у духовці, поки займалися іншими справами. Він завжди виходить пишним, високим, ніжним, напрочуд смачним! Побалуйте свою сім'ю омлетом із дитинства, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: яйця; молоко; сіль за смаком; вершкове масло. Секрет №1: пропорції Омлет готується…

Як довго можна зберігати сало в холодильнику або погребі

Сало легко зберігати, тому варто запастися ним. Його можна пересипати сіллю, маринувати в улюблених спеціях або заморозити, щоб потім нарізати тонкими скибочками і насолоджуватися, поїдаючи з цибулею та часником, інформує Ukr.Media. Експерти діляться порадами щодо зберігання цього продукту, а також інформацією про те, скільки часу…

Щоб не плакати під час нарізання цибулі, змастіть ніж цим: секрет від шеф-кухаря

Нарізання цибулини досі викликає чимало сліз. Не дивно, що люди досі шукають ефективні та прості способи виправити ситуацію. Як не розплакатися під час нарізання цибулі? Виявляється, для цього достатньо одного хитрого трюку з ножем, інформує Ukr.Media. Це трапляється практично з кожним. Ми на кухні, ріжемо…

Користь і шкода білого сушеного гриба для здоров’я людини

Гриби дієтологи і нутриціологи рекомендують включати у свій раціон регулярно. Вони багаті вітамінами і мінералами, які позитивно впливають на всі органи людини. Дуже цінним в кулінарії вважається білий сушений гриб. Він відмінно підійде для приготування супів, запіканок, салатів і так далі. Зверніть увагу, що на…

Морква не покращує зір, а кава не зневоднює: які ще стереотипи про їжу варто забути

Деякі твердження про харчування — це не більше ніж міф. Наприклад, вважається, що через картоплю фрі товстішають, а шоколад викликає прищі, інформує Ukr.Media. Картопля фрі призводить до ожиріння Насправді шкодить здоров'ю не сама картопля, а спосіб її приготування. Але якщо ви приготуєте цю страву вдома…

Цих помилок припускаються господині під час варіння звичайної гречки

Гречана каша — найкращий і найуніверсальніший гарнір. До котлет, до гуляшу або бефстроганова, до відбивних, до смаженої курки — гречка — чудовий супровід. Вона не тільки смачна, а й дуже корисна, інформує Ukr.Media. За словами лікарів, гречана каша містить велику кількість калію, магнію, міді, бору,…