
Навіщо заморожувати хурму і як правильно це робити?
Біологи порадили заморожувати хурму
Науково медичний портал Кіровоградщини
Секрети здорового харчування
Біологи порадили заморожувати хурму
Гречана каша — найкращий і найуніверсальніший гарнір. До котлет, до гуляшу або бефстроганова, до відбивних, до смаженої курки — гречка — чудовий супровід. Вона не тільки смачна, а й дуже корисна, інформує Ukr.Media. За словами лікарів, гречана каша містить велику кількість калію, магнію, міді, бору,…
У кулінарії час відіграє вирішальну роль, особливо коли мова заходить про приготування м'яса. Досить легко випадково його переварити. У результаті чого воно вийде сухим і несмачним, інформує Ukr.Media. Є спосіб порятунку перевареного м'яса. Для цього потрібно нарізати продукт і покласти шматочки в глибоку ємність. Далі…
Порадуйте рідних та близьких смачним десертом, для приготування якого потрібні найпростіші інгредієнти та мінімальні витрати сил і часу, інформує Ukr.Media. Для приготування торта у формі діаметром 16 см знадобиться: Млинці: яйця — 2 шт; цукор — 40 г (2 ст.л без гірки); сіль — 1…
Якщо вам доводиться часто використовувати цибулю для створення кулінарних шедеврів на своїй кухні, ви, напевно, знаєте про те, як складно позбутися потім запаху, що вбрався в шкіру рук, інформує Ukr.Media. Змити «аромат» не допомагає ні мило, ні засіб для миття посуду. Утім, не поспішайте впадати…
Немає нічого кращого за велику чашку кави прохолодного ранку. Її тепло зігріває руки, а енергійний аромат смажених зерен і перші ковтки пробуджують вас. Експерти поділилися рецептом кави з несподіваним інгредієнтом — кленовим сиропом, інформує Ukr.Media. Щоб приготувати каву з кленовим сиропом, вам знадобляться дві речі:…
Зробити запечене в духовці сало допоможе один несподіваний інгредієнт, інформує Ukr.Media. За ним, за словами відомого українського кулінара Євгена Клопотенка, слід вирушати прямо в аптеку, адже йдеться про запашну польову ромашку. Запікати сало з такою «спецією» можна не тільки в духовці, а й на відкритому…
Змішайте пшоно 1:1 з гречкою, додайте овочі та м'ясо. Вийде найсмачніша ситна страва для всієї родини! Готується в одній сковороді легко та швидко. Спробуйте, можливо, ця по-домашньому смачна й ароматна страва приживеться і у вас! Інгредієнти: пшоно — 1 склянка; гречка — 1 склянка; олія…
Смаження котлет — процес, здавалося б, простий, але він пов'язаний з деякими труднощами, які можуть зіпсувати кулінарний досвід. Основна проблема — це бризки гарячої олії, які змушують потім ретельно очищати плиту. Крім того, якщо забути про фартух, можна зіпсувати одяг. Але ще одна часта проблема…
Величезна каструля борщу — вдале рішення, коли потрібно приготувати обід на тиждень і не стояти біля плити вечорами. Зварив — і можна годувати сім'ю щовечора. Тільки розігрівай, інформує Ukr.Media. Але розігрівати суп теж треба правильно. Розповідаємо, як можна зіпсувати наваристий суп неправильним розігріванням і як…