Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Вибираємо мелену каву в магазині: на що потрібно звернути увагу

Дуже тішить, що ми з кожним роком дедалі менше п'ємо розчинну каву, віддаючи перевагу зерновій. І це правильно! Якісна їжа та напої — запорука не тільки нашого здоров'я, а й щастя. Як це не дивно звучить, інформує Ukr.Media. Але хорошу каву потрібно вміти не тільки…

Розумні господині розповіли, навіщо кладуть хліб у морозильну камеру перед вживанням

Багато хто кладе хлібобулочні вироби в морозилку, якщо розуміє, що не встигає їх з'їсти вчасно. Так у хліба зберігається свіжість, але на цьому користь не закінчується, інформує Ukr.Media. Експерти розповіли про те, що хліб, батон і булочки після заморозки примножують свої корисні властивості. Під час…

Трюк, який зробить борщ ще смачнішим: що потрібно зробити зі сметаною

Важко уявити собі людину, яка не любить українського червоного борщу. Так само важко знайти людину, яка б не знала, як його готувати. Скільки господинь, стільки й рецептів приготування цього червоного супу. Кожна жінка має свої секрети та хитрощі, які роблять її борщ унікальним та неповторним,…

Зовнішні ознаки, що вас обманюють: Як не купити підроблене масло

Навіть відомий бренд на упаковці не завжди є гарантією якості. Існує ризик натрапити на підробку, особливо коли ви не очікуєте обману. На жаль, деякі виробники вже давно не турбуються про свою репутацію та створюють «спеціальні» партії товарів для певних торгових мереж. Зменшують упаковку чи змінюють…

Правила зберігання кави в зернах, щоб вона не втратила смак та аромат

Щоб насолоджуватися якісною зерновою кавою, недостатньо просто її купити. Важливо грамотно підійти і до зберігання її зерен, інформує Ukr.Media. Вибір ємності Найкраще помістити кавові зерна у фольгований пакет із застібкою і клапаном. По-перше, цей варіант економічний. По-друге, такий спосіб зберігання надійний. Ну і нарешті —…

Як правильно варити броколі, щоб збереглися всі корисні властивості

Броколі можна вживати самостійно або як доповнення до різних страв з м'яса. В її складі високий вміст вітаміну С, білків, фолієвої кислоти і клітковини, які впливають на внутрішні органи. Для того щоб капуста броколі стала прекрасною за смаком стравою, яка насичена корисними речовинами, необхідно точно…

Не кладете лавровий лист у борошно чи крупи? — Даремно

Деякі прянощі мають безліч фантастичних властивостей, але ми часто не використовуємо їх потенціал. Так, наприклад, справа з лавровим листом, який є невіддільною частиною багатьох страв на кухні, а також допомагає зберегти прекрасний запах у будинку. Однак не всі знають, що він також допомагає запобігти одній…

Вирішили розморозити м’ясо — не забудьте про обов’язкове правило, щоб на ранок не пошкодувати

Обережні люди часто закуповуються м'ясом із запасом, щоб потім його зберігати в морозилці. Але тут є одна проблема: при вирішенні щось приготувати, важливо правильно розморозити його. Найкраще починати це робити ще з вечора. Але важливо не прогаяти важливу деталь, інформує Ukr.Media. М'ясо потрібно поступово розморожувати.…

Все нове – добре забуте старе. Капуста смачніша за м’ясо, навіть без соусу

Дуже смачно, корисно, швидко та неймовірно бюджетно! Навіть без соусу капусту з'їдять за одне приймання їжі. Спробуйте, якщо ще не готували таку страву! Інгредієнти: 500 г капусти; 1 велика цибуля; 3 зубчики часнику; 3 яйця; 4 ст. л. борошна (60 г); 1 ч. л. солі;…