Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Покладіть часник у морозилку в липні: взимку будете в захваті від результату

Часник — король літніх овочів. Молодий часник, зібраний в середині літа, має неповторний смак і аромат. Як зберегти цей дорогоцінний продукт до зими? Досвідчені господині знають прекрасний і простий спосіб заморожування, інформує Ukr.Media. Для цього вам знадобляться щільні пакети із застібкою, контейнери з кришками та…

Навіщо досвідчені господині зберігають хліб із кухонною лопаткою, а часник із чаєм

У нашому повсякденному житті достатньо стресу та суєти — то навіщо додатково нервувати через дрібні побутові питання? Щоб заощадити час і зберегти нерви, займаючись повсякденним клопотом на кухні, скористайтеся порадами експертів, інформує Ukr.Media. Вівсянка проти запаху Вівсяні пластівці славляться своїми абсорбуючими властивостями, тому якщо ви…

Не потрібна ні духовка, ні дріжджі: кефірні коржі без дріжджів, готуються за хвилини

Найсмачніші коржі, які так просто приготувати! Не потрібна ні духовка, ні дріжджі. Тісто дуже швидко готується за лічені хвилини. Начинка безпрограшна — картопля та сир — подобається всім, хто пробує! Кефірне тісто: Завжди виходить і без будь-яких дріжджів! На кефірному тісті коржі можна спекти прямо…

Експерти розповіли, які огірки не можна маринувати: головні ознаки

Мало хто з господинь, які люблять побалувати себе і свою сім'ю літніми закрутками, знають про те, які огірки можна і не можна використовувати для консервації. Звичайно, багато хто знає, що для такого не використовують овочі-переростки, проте список "заборонених" для використання огірків набагато ширший, інформує Ukr.Media.…

Яке вершкове масло корисніше — з 82,5% або 72,5% жирності

Скільки суперечок ведеться щодо вершкового масла… Деякі джерела заявляють, що справжнє масло — лише жирністю 82,5%. А 72,5% — це фальсифікат! Ось і стало цікаво, як насправді справи, інформує Ukr.Media. Купуючи вершкове масло, ми бачимо різноманітність не лише брендів, а й сортів та різновидів цього…

Торт Просекко – фішка будь-якого свята! Десерт, який приємно здивує гостей

Хіба можна відмовитися від шматочка такого чудового десерту? Тут чудово все: і свіжа полуниця, і шампанське і желе. Красива подача разом із божественним смаком вразить кожного! Це десерт, що зможе здивувати всіх. Торт Просекко — те, що потрібно для дівич-вечора, дня народження, Нового року і…

Як очистити м’ясо та рибу від небезпечних антибіотиків: допоможуть ці поради

Антибіотики, що потрапляють до м'яса птиці, можуть викликати небажані побічні ефекти у людей. Це може включати алергічні реакції, розлад шлунка та інші проблеми з травленням, інформує Ukr.Media. Негативний вплив на мікрофлору кишківника Антибіотики можуть знищувати корисні бактерії в кишківнику людини, що може призвести до дисбалансу…

Не припускайтеся цієї помилки: кухарі розповіли, чи потрібно зливати першу воду під час варіння м’яса

Приготування смачного та ароматного м'ясного бульйону — це справжнє мистецтво, яке потребує уваги до деталей та дотримання певних правил. Досвідчені кухарі діляться своїми секретами, які допоможуть вам приготувати бульйон, насичений смаком та корисними речовинами, інформує Ukr.Media. Вибір інгредієнтів та пропорції Для приготування якісного яловичого бульйону…

Пікантна консервація — смачнющий салат із вишнею до м’ясних страв

Крім звичайної заготовки вишні для пирогів, приготуйте закуску, яка стане ідеальним доповненням до м'ясних страв. Пікантний салат із вишнею — це справжній делікатес, який займе почесне місце навіть на святковому столі, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: вишня — 2 кг; гострий перець — 2 шт; часник —…

Як правильно розкрити аромат лаврового листа у стравах: прості хитрощі

Лавровий лист — незамінна пряність у кулінарії, здатна перетворити смак та аромат багатьох страв. Його використання сягає корінням у стародавні кулінарні традиції й продовжує залишатися актуальним у сучасній гастрономії, інформує Ukr.Media. Однак, попри простоту застосування, що здається, існують певні нюанси, що дозволяють максимально розкрити потенціал…