Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Не втомлююся готувати цей салат із буряка. А здогадатися, що в ньому ніхто не може

Склад такий оригінальний і несподіваний, здогадатися майже ніхто не може, що ж у ньому є ще. Загалом рецепт, якщо сказати неймовірний, нічого про нього не сказати. Одним словом треба терміново пробувати, інформує Ukr.Media. Не знаю жодної людини, якій би цей салатик не сподобався. Але відразу…

Ківі твердий і кислий: швидкий і простий спосіб змусити дозріти фрукт в домашніх умовах

Коли ми купуємо багато фруктів або ягід, то завжди сподіваємося, що вони будуть смачними і солодкими. Але так трапляється далеко не завжди. Наприклад, купивши ківі, вдо

Способи економії електроенергії під час використання духовки

Духовка використовує чимало електрики. Якщо ви любите пекти пироги, піцу або хліб, знайте: можна зменшити споживання електрики за допомогою різних трюків. У цій статті ми розповімо, як заощадити електрику під час випікання в духовці, інформує Ukr.Media. Духовка — один із найбільш енерговитратних приладів у будинку.…

Не допускайте ці помилки в приготуванні плову, якщо хочете, щоб він вийшов смачним

Іноді господині роками не можуть зрозуміти, чому в них не виходить смачний плов. Запам'ятайте три важливих правила, без яких ця страва ніколи не вийде такою, якою має бути, інформує Ukr.Media. Обов'язково дотримуйтесь пропорцій інгредієнтів. Рису і м'яса має бути приблизно однаково. Моркви кладіть багато, не…

Як вчинити, якщо м’ясо «з душком» — не поспішайте викидати продукт

Куди подіти м'ясо "з душком"? Чи можна його повернути до життя, адже ціни зараз пристойні і викидати таку покупку шкода? Підказуємо круті поради для м'яса, що «задихнулося» в пакеті. Не поспішайте викидати продукт, хоча і дивитися треба в обидва. Щоб не помилитися і не залишитися…

Все пропікатиметься і нічого не пригоратиме: два простих способи змусити духовку пекти рівномірно

Проблема деяких духовок, як старих, так і сучасних, полягає в тому, що вони печуть нерівномірно, інформує Ukr.Media. Найчастіше відбувається так, що низ випічки пригорає, а верх погано печеться і не рум'яниться, залишаючись блідим і неапетитним. Досвідчені господині поділилися двома простими і ефективними способами, які змусять…

Як смажити котлети, щоб вони не розвалювалися? Прості хитрощі для ідеальної страви

Багато хто стикався з ситуацією, коли котлети розвалюються прямо на сковороді, незважаючи на всі старання. Однак існує кілька простих прийомів, які допоможуть уникнути цієї неприємності та приготувати соковиті, рум'яні котлети, інформує Ukr.Media. Чому котлети розвалюються? Основні причини: Фарш занадто теплий. Теплий фарш втрачає структуру, жир…

Почала часто готувати млинцеве тісто в духовці

Якщо додати більше цукру, то вона чудово підходить як десерт або на сніданок. А з меншою кількістю цукру подаю її замість хліба до других страв. Тісто готується за кілька хвилин, а на випікання йде не більше 25 хвилин. Це незвично, гарно, ароматно і смачно. Цю…

Навіщо досвідчені кухарі змішують мед з гірчицею: виходить справжній кулінарний шедевр

Але варто змішати їх — і виходить щось новеньке. І неймовірно апетитне, інформує Ukr.Media. Кухарі давно звернули увагу на цікаві смакові властивості цієї маси. Саме тому професійні кулінари із задоволенням готують медово-гірчичний соус. Як правильно готувати медово-гірчичний соус? Очевидно, що спершу треба змішати мед з…

Секрети приготування жилавого м’яса: як зробити його ніжним та соковитим, яке тане в роті

Навіть найжилавіше м'ясо може перетворитися на ніжну, соковиту страву, яка тане в роті. Розглянемо головні принципи, які допоможуть вам досягти ідеального результату, особливо коли йдеться про яловичину, інформує Ukr.Media. Температура — головний ключ до успіху Жилавість м'яса зумовлена наявністю колагену — білка, що формує сполучні…