Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Чому оладки виходять плоскими, як млинці: 3 помилки, які призводять до такого результату

На жаль, приготувати повітряні борошняні вироби вдається далеко не всім кулінарам, інформує Ukr.Media. Часом оладки виходять надто тонкими: майже як млинці. Чому оладки не виходять пухкими? Використання холодних інгредієнтів Багато господинь починають готувати оладки одразу після виймання продуктів з холодильника. Це серйозна помилка. Кефір і…

Продукти які можна заморожувати без найменшого сумніву

Не всі використовують морозильну камеру на всі 100%. Часто в ній зберігається морозиво, лід і якісь напівфабрикати на випадок швидкого готування. Однак морозилка здатна взяти на зберігання набагато більшу кількість корисних продуктів, які завжди хочеться мати під рукою або не хочеться з'їдати зараз, але і…

Смачний рецепт рулету зі слабосолоної скумбрії, від якої всі будуть у захваті

Скумбрія — смачна й корисна риба, багата омега-3 жирними кислотами, білками та вітамінами.Вона ідеально підходить для приготування різних страв, але особливу популярність завоювала у вигляді слабосолоної закуски. Цей рецепт поєднує в собі простоту приготування та чудовий смак, який зможе порадувати навіть найвибагливіших гурманів, інформує Ukr.Media.…

На які продукти можна замінити шкідливу їжу, які надовго забезпечать відчуття ситості

Щоб скинути зайві кілограми і прийти в форму до літа, не обов'язково кожен день харчуватися тільки листям салату або повністю відмовлятися від улюбленої смакоти. Досить частково скоротити її споживання, замінивши на продукти, які надовго забезпечують відчуття ситості і допомагають знизити загальну калорійність раціону без жорстких…

Виняток із правила: два продукти, які не варто мити перед приготуванням

Завжди миєте фрукти та овочі перед тим, як приготувати їх і подати до столу? Це цілком правильно. Однак два продукти мити не варто. Дізнайтеся, які і чому, інформує Ukr.Media. Приготування будь-якої їжі зі свіжих інгредієнтів зазвичай включає промивання та очищення, особливо коли йдеться про овочі.…

“Виходить насичено бордового кольору”: Завдяки цій хитрій технології борщ завжди буде такий

Кухарі поділилися однією хитрістю, завдяки якій борщ завжди виходить насичено бордового кольору. Таким чином можна готувати борщ з будь-яким м'ясом або тільки з овочами. Смак різний, але колір завжди яскравий, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: 850 г яловичини (на кістці) 450 г буряка 200 г свіжої капусти…

Чому сковорода-гриль повинна бути на кожній кухні та на якій зупинити свій вибір

Сковороди-гриль — відмінний друг кожного любителя різноманітної і цікавої кухні. Вони здатні перетворити звичайну вечерю в справжнє свято, а при невеликому терпінні і ентузіазмі відкривають широкі можливості для найвимогливіших шанувальників страв на грилі, інформує Ukr.Media. Вибір таких сковорідок на ринку широкий, а їх застосування на…

Чому паста виходить несмачною: кулінарна помилка, яку ніколи не допустять італійці

Паста — одна з основних повсякденних страв не лише в Італії, але й далеко за її межами. Існує не так багато способів приготувати макаронні вироби, але, за словами італійського кухаря, досі використовується один помилковий. Можливо, це ваш випадок, і ваша паста виходить несмачною саме через…

Не повторюйте їх: 8 помилок при приготуванні сирників, які допускає кожна друга господиня

Здавалося б, сирники — це зовсім нескладна страва. При цьому більшість господинь продовжує допускати прикрі помилки при готуванні, через які сирники виходять надто водянистими, важкими або навіть "гумовими". Але чому так відбувається? І як приготувати ідеальні сирники? Ось топ-8 помилок при приготуванні сирників: Використання жирного…

Три товари, на які вам шкода грошей, а дарма

У кожному відділі магазину є свої лідери продажів та аутсайдери. Останні роки головним критерієм вибору товару стала виключно ціна. При цьому дивно, що деякі покупці залишаються незадоволені якістю придбаних товарів, інформує Ukr.Media. Хотів же зекономити і заплатити три копійки, то чому дивуватися? Ось три продукти,…