Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Інгредієнти, які до невпізнання змінять смак курячих котлет: ресторанні кухарі розкрили секрети

Курячі котлети помітно відрізняються за смаковими якостями від котлет, приготованих зі свинячого та яловичого фаршу. А тому їм потрібні додаткові інгредієнти, які зроблять страву ще смачнішою, інформує Ukr.Media. Так, в основу можна додати звичайний картопляний крохмаль. Вважається, що саме крохмаль допомагає зробити котлети з курки…

Хитрий трюк кухарів: як правильно запекти цілу курку

Будь-який святковий стіл завжди вигідно прикрасить тушка запеченої цілком курки, інформує Ukr.Media. Однак далеко не завжди вдається приготувати птицю так, щоб вона пропеклася з усіх боків і до того ж набула хрусткої скоринки. Кухарі розповіли про те, як приготувати курку так, щоб вона вийшла смачною…

Як перевірити якість борошна, щоб потім не мучитися на кухні: інструкція

Щоб з'ясувати якість купленого борошна, його необхідно просіяти, розтерти та спробувати на смак. Про це розповіли фахівці. За їх словами, безпосередньо в магазині відомості про продукт можна дізнатися лише з маркування, присутнього на пакеті. Це допоможе правильно вибрати відповідне борошно, інформує Ukr.Media. Вибирайте потрібний вид,…

Чому суп виходить несмачним: помилки господарок — чого варто остерігатися

Друга страва регулярно присутня на столах вітчизняних господинь, які готують її за перевіреними роками рецептами, інформує Ukr.Media. Але завжди є моменти, які не беруть до уваги навіть досвідчені кухарі. Для того, щоб зробити супи ще кращими, постарайтеся дотримуватися п'яти простих рекомендацій. Варити тільки на філе…

Підсолодити каву без цукру можливо: трюк, який зробить каву солодкою без шкоди здоров’ю

Багато людей не уявляють своє життя без кави, але є одна велика вада: напій з молоком і цукром містить багато калорій. Експерти розкрили просту хитрість, яка дозволить зробити каву солодшою без шкоди для фігури, інформує Ukr.Media. Весь трюк полягає у додаванні меленої кориці. Дрібка цієї…

Дуже смачний пиріг, який замінить торти!

Шалено смачний пиріг, який замінить торти! Шикарне пісочне тісто разом із ніжним кремом-пломбір підкорять ваше серце. Готується нескладно, а результат перевершить усі очікування! Чудовий пиріг, який напевно стане одним із найулюбленіших у вашій родині, інформує Ukr.Media. Пісочне тісто Починаємо приготування пирога з тіста! Воно просте,…

Скільки часу потрібно збивати вершки: і як це зробити правильно

Для збивання необхідно взяти вершки жирністю не менше 30%. Найчастіше використовують 33%-й або 35%-й продукт, інформує Ukr.Media. Як збивати вершки Перш за все, вершки потрібно обов'язково добре охолодити протягом кількох годин або всієї ночі. Бажано, щоб вінчики міксера і миска теж були холодними. Активно потрясіть…

Правило 1:10:100, з яким макарони не злипнуться за жодних умов

Не треба лити в каструлю соняшникову олію, а потім промивати макарони. І без цього все можна зробити чудово. Розповідаємо невеличку хитрість, інформує Ukr.Media. Хочете ідеально зварені макарони — дотримуйтесь кожного принципу зі списку нижче. Ось що нам треба. Правильний сорт Варіть макарони лише твердих сортів.…

Масло і сметана не знадобляться: секретний інгредієнт для смачного картопляного пюре

Основа кулінарної повсякденності — картопляне пюре, яке як гарнір підходить практично до всього, інформує Ukr.Media. Готуючи цю страву, потрібно пам'ятати кілька простих правил, які допоможуть приготувати ідеальний гарнір. Кухарі розповіли, який продукт варто додати в пюре. Не обділяйте увагою яйце, а точніше — білок. Його…

Якщо звичні салати з буряка набридли — спробуйте цей новенький

Від цього бурякового салату не відірватися! Він смачний, легкий, при цьому ситний та корисний. Багато овочів, відварені яйця та домашній майонез — це просто незрівнянно. Подайте буряки у новому виконанні! Такою стравою цілком можна насититися та завершити день, інформує Ukr.Media. Салат готується з різних овочів…