Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Як готують яєчню в Ізраїлі: виходить смачніше за піцу завдяки кільком добавкам

Ця страва являє собою яйця, термічно оброблені разом з овочевими інгредієнтами, інформує Ukr.Media. Основна добавка — помідори. Крім того, використовуються томатна паста, часник, цукор, різні прянощі. Виходить дуже смачно. Тому немає нічого дивного в тому, що страва користується величезною популярністю в Ізраїлі, а також у…

Скільки хвилин можна замочувати в чаї та інші поради щодо вживання імбиру

Дієтологи пояснили, як правильно їсти імбир. За їх словами, маринований продукт зазвичай подають до суші та ролів, а також використовують у маринадах для м'яса та овочів. Свіжий імбир часто додають до чаю та різних соусів. Його також використовують у випічці, різноманітних напоях, в тому числі…

Чудова добірка страв з фаршу – збережи собі!

Ми зібрали для Вас відмінну добірку рецептів страв з фаршу. Скористайтеся рецептами, Вам сподобається! Котлети «Пишні» Смачні, соковиті, ароматні котлети. Дуже ніжні і прості у виконанні. По смаку навіть нагадують люля, але тільки соковитіше і ніжніше. Пригощайтеся! Інгредієнти Фарш м'ясний (свинина-яловичина-курка в рівних пропорціях) –…

Таке рідко зустрінеш навіть в їдальнях: Забуті страви, які колись були улюбленцями мільйонів

Раніше, в умовах дефіциту продуктів і суворих норм споживання господині створювали справжні кулінарні шедеври з найпростіших інгредієнтів. Страви тих часів сьогодні зустрінеш рідко, але кожна з них заслуговує на увагу — за смак, простоту і нотку ностальгії, інформує Ukr.Media. Ми зібрали рецепти найулюбленіших страв, які…

Чим потрібно накрити соління після відкриття банки — зберігатимуться набагато довше

Коли відкриваєте банку маринованих овочів, пам'ятайте, що термін їх зберігання після зняття кришки обмежений, інформує Ukr.Media. Якщо не плануєте з'їсти консерви в найближчі кілька днів, скористайтеся цією порадою, щоб продовжити термін придатності домашніх консервів. Такий метод запобіжить проникненню бактерій у банку та захистить вміст від…

Як не можна розбивати яйця: 2 помилки, які роблять навіть досвідчені кулінари

Однак під час її виконання помиляються, як не дивно, майже всі кулінари: навіть найдосвідченіші, інформує Ukr.Media. Виявляється, використовувати ніж не можна. Крім того, потрібна окрема ємність. Отже, які помилки при розбиванні яєць допускають майже всі люди? Використання ножа Ви завжди розбиваєте яйця ножем? Знайте: ви…

Подруга навчила як зварити суп за 15-20 хвилин. Варю його постійно, його їдять і чоловік, і діти, і добавки просять

Я намагаюся, щодня варити супи, варю різні, але з грибами це один із наших улюблених. Мені він подобається за швидкість приготування і, звичайно ж, смак. Сьогодні хочу поділитись моїм улюбленим швидким супчиком. Бажаю вам смачного та вдалого приготування, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: Куряче філе 250г Плавлений…

Через ці 9 причин арахісове масло має бути у вашому раціоні

Дієтологи і косметологи цінують цей продукт за лікувально-профілактичні властивості. Масло арахісу містить вітаміни, мінерали, жирні кислоти. Його регулярне застосування зміцнює серце, відновлює м'язи, покращує пам'ять і стан шкіри. Продукт насичує, забезпечує заряд бадьорості, гарний настрій, інформує Ukr.Media. Зменшує апетит і заряджає енергією Поживна паста багата…

Маленька хитрість, завдяки якій бутерброди з ікрою будуть набагато смачнішими

Ця закуска гарна і приємним зовнішнім виглядом, і апетитністю, інформує Ukr.Media. Однак мало хто готує страву правильно. Здавалося б, все давно відомо: потрібно нарізати батон, змастити скибочки маслом і покласти ікру. Але не все так просто. Є ще одна дія, яку бажано виконати. Що потрібно…

Навіщо кухарі кладуть кубик льоду на сковороду під час смаження цибулі

Смажена цибуля подобається майже всім гурманам, інформує Ukr.Media. Адже важко відмовитися від солодкуватої маси, що є ідеальним доповненням до м'яса та гарніру. Але є проблема: під час термічної обробки цибульні шматочки можуть обвуглитися. Багато кулінарів стикаються з цією невдачею раз у раз. На щастя, є…