Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Неправильна нарізка та інші помилки при смажені картоплі, які можуть зіпсувати страву

Є низка особливостей, на які варто звернути увагу, інформує Ukr.Media. Поганий сорт Існує безліч сортів картоплі, проте для смаження потрібно вибирати ту, в якій міститься найменше крохмалю. Відмінно підійдуть червоний та рожевий сорти. Недостатньо олії Кожен знає, що надлишок олії дуже шкідливий для здоров'я. Тому…

Смажені пампушки з часником — все просто, швидко і дуже апетитно

Представляємо вашій увазі рецепт незрівнянних пампушок, які сподобаються абсолютно всім. Їх дуже легко приготувати, а інгредієнти знайдуться на кухні в кожної господині, інформує Ukr.Media. Такі пампушки відмінно поєднуються зі сметаною або сирним соусом. Рекомендуємо всім спробувати. Потрібні інгредієнти: 530 гр борошна 20-25 гр дріжджів 1…

Кілька порад щодо правильного смаження м’ясного фаршу

Смажити фарш простіше, ніж це здається. Багато людей зіштовхуються з проблемою, що він прилипає до поверхні сковорідки, втрачає соковитість і має не зовсім приємний запах. Смажений фарш може бути смачним і не втратить свій шарм, якщо його приготувати, дотримуючись кількох кулінарних хитрощів, інформує Ukr.Media. М'ясний…

Тісто для піци за цим рецептом вийде ідеальним

Немає потреби мати навички професійного кулінара, щоб готувати чудову італійську піцу. Достатньо замісити смачне тісто. І робити його потрібно зовсім не на основі води, як багато хто робить, інформує Ukr.Media. Ось що вам знадобиться: борошно — 650 г, молоко — 500 мл, рослинна олія —…

Як і чому приготований рис може швидко перетворитися на отруту

Його люблять у багатьох країнах, тому його можна знайти практично на будь-якій кухні , передає  Ukr.Media .  Рис можна назвати універсальним продуктом. Страви з нього виходять смачні і корисні, це відмінна дієтична їжа. Але неправильне зберігання страв з рису може серйозно нашкодити вашому здоров'ю. Про…

Найпоширеніші помилки в процесі топлення шоколаду, які допускає величезна кількість господинь

Розтоплений шоколад дуже часто використовується досвідченими кулінарами і простими домогосподарками в якості прикраси для кондитерських виробів. Так звана глазур, прикрашає торт або тістечка, а також може подаватися в якості солодкої підливи до млинчиків. Але, якщо про те, як розтопити шоколадну плитку знають всі, то, як…

Від чого залежить колір яєчних жовтків: пояснення експертів

В одних яєць жовтки яскраво-помаранчевого кольору, тоді як в інших — блідо-жовтого. Багато господинь упевнені, що насичений колір жовтка вказує на якість яєць. Але чи так це насправді, інформує Ukr.Media. Птахівнича промисловість у всьому світі використовує DSM YolkFan — шкалу з 16 кольорів яєчного жовтка.…

Усього три простих продукти: рецепт найніжнішого крему для торта — 5 хвилин, і готово

У магазині дедалі складніше знайти гарний торт, що має в складі справжній крем. Через це багато господинь намагаються готувати подібну випічку самостійно. Якщо ви хочете зробити крем, який сподобається кожній людині, то зверніть увагу на рецепт "Молочної дівчинки". Такий крем готується з мінімальної кількості інгредієнтів…

Квашена чи свіжа капуста — яка більш корисна для організму

Багато суперечок ходить про те, яка капуста корисніша — квашена чи свіжа. Щоб розібратися в цьому питанні, необхідно визначити користь для організму одного і іншого виду капусти, інформує Ukr.Media. Користь свіжої капусти Можна довго перераховувати всі вітаміни і мінерали, які у великій кількості містяться у…

Як вибрати стиглий та смачний апельсин: кілька лайфхаків

У сезон апельсинів багато хто поспішає придбати ці корисні та смачні цитрусові. Однак не всі знають, як правильно обирати апельсини, щоб купити справді солодкі та соковиті фрукти, інформує Ukr.Media. Щоб не помилитися з вибором апельсинів, достатньо знати кілька простих правил. Далі ми детально розповімо про…