Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Цей продукт зробить каву чудово смачною: обов’язково спробуйте

Ароматна чашечка кави здатна підняти настрій вранці. Найчастіше ціна напою визначає його якість і смак. Однак ви можете зробити свою каву більш вишуканою і витонченою всього за допомогою одного інгредієнта, інформує Ukr.Media. Візьміть волоські горіхи або будь-який вид кеш'ю і подрібніть їх у кавомолці до…

Біологи розповіли, як за зовнішнім виглядом визначити неякісний хліб

Біологи розповіли, за якими ознаками можна визначити неякісний хліб. Обираючи в магазині батон, слід звертати увагу на його зовнішній вигляд, текстуру і запах, інформує Ukr.Media. Неякісний хліб надто легкий і навіть здається невагомим, якщо взяти його в руки, а кірка може бути занадто твердою, майже…

Чому досвідчені господині випікають паски в паперових формах, а не в металевих

Переддень Великодня супроводжується традиційною випічкою пасок, яка здається багатьом господиням-початківцям складною і трудомісткою. Однак використання паперових форм для пасок може значно спростити цей процес і зробити його більш екологічним. Давайте в статті розглянемо, чому паперові форми стають дедалі популярнішими серед любителів випікання пасок, інформує Ukr.Media.…

Як їсти суші та роли, щоб худнути — експерти розкрили секрети

Експерти розповіли про корисні властивості суші та ролів, а також поділилася секретами, як з їхньою допомогою схуднути до початку літнього сезону, інформує Ukr.Media. Насамперед варто звернути увагу на страви з максимально простим складом, наприклад на класичні суші з лососем, тунцем або гребінцем, а також на…

“Не потрібно ніякого крохмалю чи пектину”: Як загустити рідке варення для начинки пирогів

Коли господиня часто готує пироги та пиріжки буває таке, що в холодильнику залишається якесь рідке варення, яке потрібно терміново "утилізувати", бо ніхто вже їм не цікавиться, інформує Ukr.Media. Отже, що робити з рідким варенням, що залишилося, як його загустити? Викладаємо рідке варення в каструльку, підігріваємо…

Пухнасті, м’які сирні кролики: готуються просто і швидко. Незвичайний рецепт на Великдень

Випічка Великодня — це не тільки паски, це ще й різні види печива, які доповнять Великодній стіл. Пропонуємо рецепт простого, але дуже смачного сирного печива. Форма печива може бути будь-якою, проте ідеальний варіант для Великодня — милі кролики або зайчики, для виготовлення яких буде потрібна…

Деруни будуть золотистими та смачними: які 3 моменти важливо врахувати під час смаження

Деруни — це одна з найпопулярніших та улюблених страв з картоплі. Існує безліч домашніх рецептів приготування дерунів, але є 3 головні правила, які завжди допоможуть вам приготувати справжні смачні деруни, інформує Ukr.Media. Перше правило, це вибір картоплі! Найкраще підходить крохмалиста картопля. Як же її вибрати…

2 швидких способи визначити свіжість яєць, щоб не отруїтися

Хто знає, це свіжі завезли чи просто дату перебили? У цій статті розповімо чи варто боятися такої ситуації та як перевірити реальний термін зберігання яєць, інформує Ukr.Media. Трохи про склад та будову яйця: Яйце — це жовток та білок. Жовток за вагою — приблизно 1/3…

Рецепт приготування домашнього вина з кульбаби

Незвичайне і корисне — вино з кульбаби ви навряд чи пробували раніше, інформує Ukr.Media. Чим хороший цей напій? Страви і напої з кульбаби покращують обмін речовин, нормалізують роботу шлунково-кишкового тракту, знижують рівень холестерину, прибирають симптоми гіпертонії, допомагають при серцевій недостатності. Крім того, така буденна квітка,…

“Чомусь майже ніхто так не готує гречку, вона виходить у рази смачнішою”: Рецепт приготування гречаної каші по іншому

Спробуйте так приготувати гречку, ось правда, не пошкодуєте. Додатково до такої страви не потрібний ні салат, ні соус. А смак настільки цікавий, що від добавки не втримаєтеся, інформує Ukr.Media. Інгредієнти Гречана крупа — 1,5 склянки (~300 г.) Вода — 2 склянки Тунець консервований в олії…