Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Кавомани у захваті: «Лонг блек» підкорив серця багатьох. Що це за кава?

Тим часом саме ця кава в деяких країнах завоювала серця безлічі любителів цього бадьорого напою. Експерти пророкують їй лідерство серед усіх типів кави, кажуть, може за популярністю обійти те ж «американо». А найбільш затребуваний сьогодні «лонг блек» в Австралії та Новій Зеландії, інформує Ukr.Media. Що…

Що додати в каструлю, щоб варений червоний буряк не вийшов водянистим і бляклим

Господиням частенько доводиться варити буряк на салат. Однак результат цієї нехитрої процедури багатьох з них розчаровує: коренеплоди в процесі варіння втрачають свій насичений бордовий колір, стають бляклими і несмачними. Сьогодні ми поділимося з вами секретами варіння цього овоча, завдяки яким ви зумієте зберегти і яскравість…

Жодних каструль чи мультиварок не потрібно: як за 10 хвилин зварити червоний буряк

Досвідчені господині роблять так багато років. І жодних каструль чи мультиварок не потрібно, інформує Ukr.Media. Буряк не просто смачний, а ще й корисний складник багатьох страв. Але його варіння може зайняти досить багато часу. Щоб прискорити процес приготування та зберегти всі цінні речовини коренеплоду, скористайтеся…

Дуже смачне блюдо з буряка — їстимуть за обидві щоки навіть ті, хто зовсім не любить буряк

Солодкий, запечений, ароматний, приправлений цибулею, часником і спеціями. Його будуть їсти за обидві щоки навіть ті, хто буряк зовсім не любить! Інгредієнти: Буряк — 1 кг.; Лук — 2-3 шт.; Часник — 4-5 зубчики; Сіль — 1 ч. л.; Французькі трави — 0,5 ч. л.;…

Приготувала “Дамський” салат з буряком — треба було робити подвійну порцію

Сьогодні ж я хочу запропонувати вашій увазі варіант цікавого салату, відомого під назвою "Дамський". "Дамський" салат вийшов дуже свіжим, яскравим і оригінальним на смак: шкодую, що не приготувала подвійну порцію. Його перевага полягає в можливості вибору заправки виходячи з ваших особистих смакових уподобань, тому догодити…

Лайфхак від кулінарів, завдяки якому ваше тісто підніметься за лічені хвилини

Випічка готується не дуже швидко. Одне тільки тісто підніметься від півгодини. А деякі рецепти передбачають повторення цього процесу два або три рази. Але, виявляється, його можна прискорити, інформує Ukr.Media. Кондитери зі стажем застосовують одну просту хитрість — встромляють у тісто шматок макаронини. Але спіралька, бантик…

Що потрібно зробити, якщо тісто прилипає до рук — лайфхаки кулінарів

Навіть якщо всі продукти змішані у правильних пропорціях, існує ризик, що приготоване вами тісто буде прилипати до рук, інформує Ukr.Media. Оскільки маса прилипає не лише до рук, але й до всіх поверхонь, краще позбутися проблеми одразу. Кулінарні експерти розповіли вам про прості способи усунення липкості.…

З якими продуктами найкраще поєднується буряк, а з якими його вживати не варто

Запечені яблука в тандемі з зеленню і горіхами розкривають смак буряка по-новому. Також розповімо з чим у жодному разі не варто готувати буряк, інформує Ukr.Media. Як готувати буряк Буряк — унікальний овоч, який зберігає всі свої корисні властивості незалежно від теплової обробки. Більш того, його…

Помилка під час приготування дріжджового тіста, яку допускає майже кожна господиня

Кожна досвідчена господиня знає, чого у жодному разі не можна робити при приготуванні дріжджового тіста. Вони у жодному разі не рекомендують в тісто з дріжджами вводити молоко з яйцями і цукром. Це багато хто робить через незнання. Найбільше це стосується випічки, коли в неї йде…

В квашеній капусті мало соку: чому так вийшло та що робити

Квашена капуста багата вітамінами A, B, C, містить пробіотики, мінерали, що підвищують імунітет і зміцнюють кістки, інформує Ukr.Media. Вчені довели, що продукти і страви, в яких містяться пробіотики, позитивно впливають на настрій людини і допомагають в боротьбі з депресією. Багато господинь вміють готувати квашену капусту.…