Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Шкідливі поради, або як зіпсувати шашлик

У будь-якій компанії, що зібралася навколо мангала, обов'язково знайдеться людина, яка "точно знає, як краще". Ми зібрали найшкідливіші поради, які допоможуть швидко, якісно і 100% зіпсувати шашлик, інформує Ukr.Media. Оцту лийте якомога більше! Оцет, дійсно, може розм'якшити жорстке м'ясо. Так само як, наприклад, соєвий соус,…

Закуска зі звичайного оселедця стала хітом на нашому святковому столі

Приготуйте дуже просту закуску з оселедця (скумбрія, до речі, теж чудово виходить за цим рецептом), інформує Ukr.Media. Інгредієнти: Заморожений оселедець — 2 шт. Цибуля — 1 шт. Морква — 1 шт. Олія рослинна — 50 мл Томатна паста — 2 ст.л.. Перець чорний 0,5 ч.л.…

Скільки можна зберігати борщ у холодильнику: руйнуємо популярний міф

Навіть велика сім'я не в силах за один раз впоратися з каструлею ароматного борщу, тому питання його зберігання в холодильнику стає актуальним. Фахівці вказують на низку факторів, що впливають на термін придатності цієї популярної страви, про які відомо не всім. Розглянемо, скільки часу борщ може…

“Бабка Нягре” — молдавський десерт, який зачаровує своїм смаком

Ви коли-небудь чули про десерт Бабка Нягре? Якщо хочете спробувати незвичайний пружний бісквіт, який придбає насичений шоколадний відтінок, вперед на кухню! Інгредієнти: 10 яєць 300 грамів борошна 300 грамів цукру 1 ст. ложка соди 200 мл рослинної олії 300 мл кефіру 500 мл молока 2…

Основні помилки, яких ми припускаємося при купівлі рослинної олії

Олія — найкращий друг на кухні. Ми бачимося щодня, але, виявляється, навіть із таким рідним продуктом ми можемо все зробити неправильно. Розбираємо основні помилки, яких хоч раз у житті припускався кожен із нас під час вибору та використання олії для смаження, запікання і заправки салатів,…

Що повинно бути на великодньому столі, а що краще не ставити на частування

Попереду — п'ять днів свят, присвячених святу святої Пасхи, цей час багато хто використовує для застіль з родичами та друзями. Щоправда, найбільш популярний при цьому «набір» частувань — це паски, яйця і, як не дивно, — шашлик. А між тим, для великоднього столу існує ряд…

Гречка по-новому: так вона виходить удвічі смачнішою

На перший погляд, здається, що гречку прикрасити неможливо практично нічим, інформує Ukr.Media. Однак це твердження є помилковим, і гречана крупа цілком може перетворитися на пікантний делікатес. За словами експертів, необхідно лише особливим чином приготувати цей гарнір. Візьміть на замітку Для початку варто добре промити крупу…

Незвичайний метод фарбування яєць рисом — готуймось до Великодня

Здивувати гостей незвичайними пасхальними яйцями дуже просто. Для оригінального оформлення не доведеться витрачати багато часу і сил, а весь секрет полягає в тому, щоб використовувати для фарбування рис. Метод фарбування яєць з рисом неймовірно простий, з роботою впораються навіть діти, які із задоволенням візьмуть участь…

Чому досвідчені господині перед приготуванням болгарського перцю тримають його в гарячій воді

Болгарський перець — це овоч, який цінується за свій вишуканий смак і поживні властивості. Однак його висока вартість, особливо в несезонний період, змушує багатьох господинь замислитися над тим, як максимально розкрити його потенціал і не зіпсувати дорогий продукт, інформує Ukr.Media. Досвідчені кулінари знають секрет, який…

Чи дійсно зберігання хліба в холодильнику робить його кориснішим

Експерти розповіли, чому зберігання хліба в холодильнику є не найгіршою ідеєю, інформує Ukr.Media. Порада буде корисною для людей, які намагаються мінімізувати ризик розвитку метаболічних змін. У Мережі можна зустріти поради про те, що хліб потрібно зберігати в холодильнику, зокрема заморожувати. Ми вирішили розібратися в цьому.…