Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Як зберегти очищену картоплю: методи, про які багато хто не знав

Кожна людина опинялася в ситуації, коли очищеної картоплі залишається забагато, інформує Ukr.Media. А що з нею зробити? Викидати — точно не найкраща ідея. Тому варто розібрати кілька методів зберігання очищеної картоплі, які стануть справжнім відкриттям для більшості. Зберігання в холодильнику Одним із найпоширеніших способів зберігання…

Як смачно приготувати будь-яке куряче м’ясо

Сьогодні хочемо поділитися простим варіантом приготування курячих стегон або інших частин курки. Рецепт дуже простий, важко повірити, що в результаті виходить дуже смачне м'ясо, інформує Ukr.Media. Хто не любить кмин — не поспішайте відмовлятися від нього. У цьому рецепті він дуже гармонійний. Інгредієнти: куряче м'ясо…

Який кисломолочний сир вибрати для сирників, щоб вони не розповзалися на сковороді

Часто один інгредієнт у страві може змінювати результат кардинально! Наприклад, візьмемо сирники. Здавалося б, рецепт досить простий. Однак від того, який сир буде використано — залежить і готова страва, інформує Ukr.Media. Якщо сир вологий — доведеться додати багато борошна, щоб збалансувати густоту і щоб було…

М’якше за бавовну! Пишні булочки Бріош родом із Франції

Легкі, повітряні, м'які французькі булочки, більш відомі як бріош. Це так смачно, що неможливо передати словами! Особливий смак досягається за рахунок додавання вершкового масла. Булочки виходять м'якшими за пух: дивно пишні і м'які, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: 0,5 л теплого молока; 1,5 ст. л. сухих дріжджів;…

Окріп вбиває смак: як правильно заварювати каву

Якщо ви фанат кави, то знаєте, як важливо підібрати правильний сорт і ступінь обсмаження зерен, щоб отримати той самий оксамитовий смак і неповторний аромат, за який весь світ полюбив цей напій. Однак, одна помилка, якої, на жаль, припускаються багато хто, здатна "вбити" справжній смак навіть…

Пельмені здивують своїм соковитим та апетитним смаком: секретний інгредієнт для начинки

Одним із найцінніших скарбів, що передаються з покоління в покоління, є домашня кухня. Приготування страв власними руками не тільки дає змогу контролювати якість інгредієнтів, а й є своєрідним ритуалом, що об'єднує сім'ю навколо спільних традицій і секретів кулінарної майстерності, інформує Ukr.Media. Серед таких страв, які…

Тільки зіпсуєте посуд або смак страви: що категорично не можна готувати на чавунній сковороді

Чавунна сковорода добре утримує тепло, підходить для використання в духовці та за правильного догляду служить десятиліттями. Однак для приготування деяких продуктів та страв вона не підходить — вони можуть зіпсувати чавун та скоротити термін служби сковороди. Або буде зіпсована страва. Шеф-кухарі розповіли, що і чому…

Експерти розповіли, чи дійсно необхідно мити м’ясо та яйця перед приготуванням

Усім відомо, що деякі продукти, зокрема овочі та фрукти, перед приготуванням необхідно мити, інформує Ukr.Media. Однак не всі знають, чи потрібно перед приготуванням мити м'ясо та яйця. Про це висловилися інфекціоністи. Чи треба мити м'ясо Деякі можуть мити м'ясо, намагаючись прибрати з нього різні бактерії.…

Чому ранішня кава корисна для здоров’я, розповіли лікарі

Для багатьох поціновувачів кави — це щось більше, ніж просто ароматний напій із насиченим смаком. Починати день із кухля кави — це ритуал. Доброю новиною для всіх кавоманів є те, що цей напій має низку переваг для здоров'я, інформує Ukr.Media. Захищає від депресії Кава може…

Більше не смажу кабачки — у духовці смачніше та корисніше

Смажені кабачки під майонезно-сирною шапочкою — класична смачна страва. Однак приготуйте її трохи інакше: без зайвої олії та додаткових калорій. Достатньо запекти кабачки в духовці, щоб вийшло не менш ароматно та смачно! Інгредієнти: Кабачки — 500 г; Сіль — 1/2 ч. л.; Сухий часник —…