Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Що робити, якщо борщ вийшов кислим: це можна легко виправити за 5 хвилин

Кислуватий смак борщу — це не рідкість. Однак, його можна легко виправити, використовуючи доступні продукти, які, швидше за все, знайдуться у вашому будинку. Існує кілька простих способів, які допоможуть зробити смак борщу більш гармонійним та приємним, інформує Ukr.Media. Існує кілька методів, які допоможуть знизити кислотність…

Вся сім’я просить ці коржики на сніданок, готую їх швидко та просто

Швидкі коржі до сніданку на кефірі та майонезі. Коржики виходять смачними та ніжними. Приготуйте смачні та ситні коржики на кефірі та майонезі. Такі коржики стануть чудовою заміною хліба або виступлять як самостійна страва для сніданку або перекушування. Приготувати коржики не складе труднощів: знадобляться найпростіші продукти…

Як вибрати хороший виноград: 6 порад щодо вибору стиглих ягід та кращих сортів

На осінь припадає сезон збирання винограду, а це означає, що зараз він містить максимум корисних речовин. У статті розповідаємо, як правильно вибрати свіжий виноград і не купити старі ягоди, що залежались на прилавку, інформує Ukr.Media. Звертаємо увагу на гілочки Гілки виноградного грона повинні бути зеленими…

Чому квашена капуста гірчить: кулінари перерахували основні помилки

Досвідчені господині засолюють капусту практично на автоматі, а тому не допускають жодних помилок. Однак у кулінарів-початківців виникають деякі проблеми, інформує Ukr.Media. Так, у деяких випадках, капуста виходить гіркою. Для цього є низка причин. Так, якщо ви залишаєте капусту за кімнатної температури, важливо дати їй на…

Скільки зберігається суп у холодильнику

Якщо ви заздалегідь плануєте своє меню на тиждень і готуєте одразу на кілька днів вперед, то інформація про те, скільки зберігається суп у холодильнику, допоможе вам використовувати продукти раціонально і харчуватися смачно, інформує Ukr.Media. З дитинства багато хто знає, що супи дуже корисні. Перші страви…

За порадою бабусі котлети виходять завжди соковитими: що потрібно додати до фаршу

Соковиті котлети — мрія будь-якої господині. Щоб досягти ідеального результату, важливо враховувати кілька ключових моментів у процесі їхнього приготування, інформує Ukr.Media. Як відзначають кухарі, для котлет не підходить найніжніше м'ясо. Навпаки, краще використати жирні сорти. У такому м'ясі більше сполучної тканини, яка допомагає котлетам залишатися…

Серце в 50+ буде працювати, як годинник: їжте цю кашу частіше

Дбати про здоров'я необхідно завжди. А у дорослому віці — це особливо важливо і підхід тут потрібний більш обдуманий, інформує Ukr.Media. Після 50 років до правильного харчування варто ставитись серйозніше. Якщо в молодості організм все терпів і прощав, то в зрілості будь-яка помилка вже наступного…

У чому гарна капсульна кава?

Кава — один з найпопулярніших напоїв у світі, і багато людей звикли насолоджуватися нею щодня. Але щоб зварити ідеальну чашку кави зі свіжих зерен потрібні навички та час. У цій статті ми поговоримо про каву в капсулах, які максимально спрощують цей процес, інформує Ukr.Media. Капсула…

Простий рецепт домашніх пончиків — радимо готувати подвійну порцію

За цим рецептом можна дуже просто і швидко приготувати домашні пончики, які при смаженні вбиратимуть мінімум жиру. Обов'язково спробуйте, виходить дуже смачно! Інгредієнти: вода — 100 мл; цукор — 2 ст.л; дріжджі — 1 ст.л; молоко — 150 мл; сіль — 0.5 ч.л; борошно —…

Секрети приготування ніжного м’яса без тривалого маринування

Коли господиня хоче порадувати свою сім'ю смачною вечерею, смажене м'ясо часто стає вибором номер один. Однак, щоб м'ясо вийшло ніжним та соковитим, важливо правильно підготувати його до приготування. Один із головних секретів успіху — процес маринування, який допомагає зробити м'ясо м'яким та ароматним, інформує Ukr.Media.…