Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Додайте в банку з кавою цей продукт і ви здивуєтеся аромату і смаку напою

Якщо ви хочете щоранку насолоджуватися смаком кави, необхідно знати, як правильно її зберігати, щоб зерна або порошок не втратили свій смак і аромат, інформує Ukr.Media. Якщо раптом так сталося, не впадайте у відчай. У Мережі підказали простий спосіб повернути життя улюбленому напою. Для цього вам…

Яку кількість желатину потрібно додавати в холодець: пропорції

Холодець — дуже популярна закуска, особливо на Новий рік та інші свята. Існує безліч рецептів цієї простої, але смачної і ситної страви. Холодець варять з м'яса, птиці, риби з різними добавками: скибочками вареної моркви, кружальцями або четвертинками варених яєць. Вони не тільки роблять страву ще…

Приголомшливий балик зі скумбрії — мінімум зусиль і інгредієнтів

Балик з риби нітрохи не гірше балика з м'яса, а готується ще простіше. Він в асортименті продається в супермаркетах, але домашня закуска з магазинною не зрівняється. А собівартість риби майже в 10 разів відрізняється від вартості балика з полиць магазина, інформує Ukr.Media. За класичним рецептом…

Йогурт без краплі молока: пісний варіант корисного і незамінного продукту

Такий рослинний продукт відмінно підійде веганам, людям з непереносимістю лактози і тим, хто дотримується посту, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: Соєве молоко – 1 літр; Крохмаль – 3 ст. л.; Закваска – 6 ст. л. Приготування 750 мл молока підігрійте на повільному вогні, але не доведіть до…

Смачний та небанальний салат до святкового столу

Салат легко і швидко готується, ідеальний як для буденної вечері, так і для святкового застілля, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: відварена яловичина — 200 г, цибуля — 1 шт., солоні огірки — 100 г, яйця — 2 шт., майонез для заправки, рослинна олія для смаження, сіль —…

Як потрібно смажити рибу, щоб вона виходила не сухою, а соковитою та танула в роті

Хитрість полягає не стільки в самому способі приготування, скільки в підготовці риби. Вона дає можливість навіть дуже суху, з характерним насиченим і не дуже приємним ароматом рибу перетворити на дивовижно смачну страву. Для готування підійде все: минтай, тріска, хек, путасу, камбала тощо, інформує Ukr.Media. І…

Олів’є йде в минуле — ось який салат із зеленим горошком зараз на піку популярності

Якщо олів'є вже набрид, то приготуйте із зеленим горошком інший салат. Замість ковбаси у ньому смажені гриби. Цей інгредієнт робить частування особливо пікантним, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: картопля — 2 шт., морква — 1 шт., солоні огірки — 6 шт., курячі яйця — 2 шт., печериці…

Жодної духовки! Після цього рецепту ви перестанете купувати магазинний хліб

Покупний хліб ніколи не зрівняється із домашнім, приготованим власноруч. Не вмикайте духовку: випікайте хліба прямо в сковороді! Смачний, як не крути: повітряний м'якуш і хрумка скоринка. Спробуйте приготувати хліб за простим рецептом! Інгредієнти: 400 г борошна (3 склянки + 1 ч. л. з гіркою); 7…

Як правильно смажити заморожені овочі: калюжі на сковорідці не буде

З пакетом нарізаних овочів у морозилці робота на кухні не займатиме багато часу. Завжди можна дістати заготовку і використовувати її як душа забажає без зайвих рухів тіла. Хоча, якщо не хочете побачити калюжу на сковорідці, попрацювати все-таки доведеться, інформує Ukr.Media. Кухарі пояснили, що додаткова волога…

Секрети бариста: як правильно зберігати каву в зернах, щоб не втратити смак та аромат

Здається, що кава в зернах може зберігатися якщо не роками, то точно місяцями. Однак нерідко вже через кілька тижнів після відкриття упаковки продукт втрачає і яскравий аромат, і насичений смак, інформує Ukr.Media. Утім, цього досить легко уникнути. Потрібно лише взяти на замітку правила, якими завжди…