Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Хрусткі, соковиті та неймовірно смачні: картопляно-гарбузові деруни

Гарбуз — корисний, але далеко не завжди улюблений овоч. Проте в поєднанні з картоплею він розкривається по-новому! Якщо ви ще не пробували гарбузові деруни, саме час це зробити. Вони виходять золотистими, хрусткими зовні та ніжними всередині. А кілька простих хитрощів допоможуть зробити їх ідеальними, інформує…

Як з допомогою меду приготувати смачний маринад до оселедця

Оселедець — він як курка: завжди, всюди й багато. Немає нічого простішого, ніж подати оселедець з кільцями цибулі, за таке рішення вас ніхто не осудить. Найімовірніше, на сімейному застіллі він зникне одним із перших, ба більше, святкова вечеря без нього комусь може здатися неповноцінною. І…

Виявилося, що я все життя різав торт неправильно

Існує науковий метод, якому вже понад 100 років. Придумав його двоюрідний брат Чарльза Дарвіна, один із найвідоміших дослідників Великої Британії — Френсіс Гальтон, інформує Ukr.Media. 20 грудня 1906 року Гальтон надіслав до журналу лист, де запропонував "науковий" метод розрізання круглого торта. Чим же йому не…

М’ясні оладки, які я готую вже багато років замість пиріжків

Оладки виходять дуже соковиті, ніжні та дуже смачні, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: Фарш курячий — 400 г Кефір — 250 мл Яйце — 1 шт. Борошно — 3 ст.л. (60 г) Сіль — 1/2 ч.л. Олія — для смаження Приготування: Для приготування потрібно 400 грамів фаршу…

Кавомани у захваті: «Лонг блек» підкорив серця багатьох. Що це за кава?

Тим часом саме ця кава в деяких країнах завоювала серця безлічі любителів цього бадьорого напою. Експерти пророкують їй лідерство серед усіх типів кави, кажуть, може за популярністю обійти те ж «американо». А найбільш затребуваний сьогодні «лонг блек» в Австралії та Новій Зеландії, інформує Ukr.Media. Що…

Що додати в каструлю, щоб варений червоний буряк не вийшов водянистим і бляклим

Господиням частенько доводиться варити буряк на салат. Однак результат цієї нехитрої процедури багатьох з них розчаровує: коренеплоди в процесі варіння втрачають свій насичений бордовий колір, стають бляклими і несмачними. Сьогодні ми поділимося з вами секретами варіння цього овоча, завдяки яким ви зумієте зберегти і яскравість…

Жодних каструль чи мультиварок не потрібно: як за 10 хвилин зварити червоний буряк

Досвідчені господині роблять так багато років. І жодних каструль чи мультиварок не потрібно, інформує Ukr.Media. Буряк не просто смачний, а ще й корисний складник багатьох страв. Але його варіння може зайняти досить багато часу. Щоб прискорити процес приготування та зберегти всі цінні речовини коренеплоду, скористайтеся…

Дуже смачне блюдо з буряка — їстимуть за обидві щоки навіть ті, хто зовсім не любить буряк

Солодкий, запечений, ароматний, приправлений цибулею, часником і спеціями. Його будуть їсти за обидві щоки навіть ті, хто буряк зовсім не любить! Інгредієнти: Буряк — 1 кг.; Лук — 2-3 шт.; Часник — 4-5 зубчики; Сіль — 1 ч. л.; Французькі трави — 0,5 ч. л.;…

Приготувала “Дамський” салат з буряком — треба було робити подвійну порцію

Сьогодні ж я хочу запропонувати вашій увазі варіант цікавого салату, відомого під назвою "Дамський". "Дамський" салат вийшов дуже свіжим, яскравим і оригінальним на смак: шкодую, що не приготувала подвійну порцію. Його перевага полягає в можливості вибору заправки виходячи з ваших особистих смакових уподобань, тому догодити…

Лайфхак від кулінарів, завдяки якому ваше тісто підніметься за лічені хвилини

Випічка готується не дуже швидко. Одне тільки тісто підніметься від півгодини. А деякі рецепти передбачають повторення цього процесу два або три рази. Але, виявляється, його можна прискорити, інформує Ukr.Media. Кондитери зі стажем застосовують одну просту хитрість — встромляють у тісто шматок макаронини. Але спіралька, бантик…