Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Як розм’якшити засохлий сир швидко і просто: простий трюк

Коли ми купуємо сир або будь-які інші продукти, то робимо це в надії швидше вжити їх в їжу. Але іноді трапляється так, що продукти у нас лежать в холодильнику довше покладеного їм терміну. Це явно не йде їм на користь. Так, наприклад, сир починає покриватися…

З вареного м’яса готую шикарну закуску

Готую її зі свинини, курки або яловичини. Вся вона виходить неймовірно смачною. Просто потрібен різний час на її приготування, оскільки м'ясо треба попередньо відварити. Виходить шикарна закуска, яка в 100 разів смачніша за будь-які рулети та ковбасу, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: 1,2 кг свинина (без кісток)…

Як усього за кілька секунд виявити підробку сметани: швидкий та простий метод за допомогою скла

Сьогодні багато видів сметани в магазинах не витримують жодної критики. Крохмаль, пальмова олія, вода — деякі наповнювачі можуть бути дуже далекими від традиційної молочної продукції. Але існує декілька способів, які виявляють підробку, інформує Ukr.Media. Нанесіть сметану на скло. Традиційна сметана утворює рівний шар, а неякісна…

Якою водою потрібно заливати рис, щоб він вийшов смачним та розсипчастим

Приготування розсипчастого рису може бути складним, але з правильними методами цей процес перестане бути рутинним назавжди, інформує Ukr.Media. Дотримуйтесь простих та зрозумілих правил, щоб приготувати ідеальний рис, який сподобається кожному. Вибір води Перше, на що звернути увагу при варінні рису — вибір води. Використовуйте проточну…

З цією добавкою будь-який салат стане смачнішим і кориснішим: що потрібно класти в тарілку

Овочеві та фруктові салати самі по собі дуже корисні, але можна значно підвищити їхню поживну цінність завдяки лише одному інгредієнту, інформує Ukr.Media. Як розповіли експерти, найкращою добавкою до овочів та фруктів є мелені горіхи — мигдаль, волоський горіх, пекан, кеш'ю, фундук та інші. У такому…

Секрети правильної нарізки: як правильно різати м’ясо для смаження — вздовж чи поперек волокон?

Волокна є у будь-якого м'яса, оскільки по суті це м'язова тканина. Щоб зрозуміти, про що точно йдеться, достатньо відварити шматок яловичини й спробувати розділити його виделкою. Якщо м'ясо добре приготовлене, воно легко розійдеться на "нитки". Це і є волокна. І важливо навчитися визначати, як вони…

Чому смажені пиріжки виходять сирими й не пропеченими: помилки під час приготування

Будь-яка господиня засмутиться, якщо помітить, що смажені пиріжки до кінця не пропеклися, інформує Ukr.Media. Однак найчастіше це пов'язано виключно з тим, що в процесі приготування були допущені деякі недоліки. Які помилки допускають багато хто. Температура посуду Будь-яку смажену їжу не можна готувати в тому випадку,…

Смачний, пишний, по-справжньому високий омлет всього з двох інгредієнтів

Причому готується він абсолютно без будь-якого масла. Головне тут — дотримати пропорцію! Інгредієнти: яйце; молоко; сіль. Приготування: Візьміть стільки яєць, скільки зазвичай готуєте на себе або сім'ю. Збийте в однорідну яєчну масу виделкою (не користуйтеся міксером в цьому рецепті!). Відміряйте за допомогою склянки, скільки вийшло…

Пишний і високий омлет: три секрети та один особливий інгредієнт

Я завжди думала, що омлет — це просто: яйця, молоко, збити і посмажити. Але виявилося, що є невеликі хитрощі, завдяки яким він стає повітряним, ніжним і не опадає після приготування. Ділюся трьома важливими правилами та одним секретним інгредієнтом, інформує Ukr.Media. Секрет №1: Правильне співвідношення молока…

На яких продуктах не можна економити: 6 важливих продуктів, що не повинні бути дешевими

Ну так, грошей завжди не вистачає. Але це не означає, що потрібно економити на якихось важливих речах. Назвемо шість продуктів, якість яких завжди має бути на висоті, а отже, в жодному разі не можна "затискати" свої кошти, купуючи їх, інформує Ukr.Media. М'ясо І йдеться саме…