Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Секрети вибору ідеального кавуна: чому варто нюхати, а не стукати

Вибір зрілого та смачного кавуна — це справжнє мистецтво, що вимагає деяких навичок і знань. Традиційно, ми часто стукаємо по кавуну, намагаючись визначити по звуку його стиглість. Однак нутриціологи звертають увагу на інший, менш відомий, але ефективний спосіб — нюхання

Розсіл для консервування огірків: який краще, гарячий чи холодний

Прислів'я говорить: готуй сани влітку. Те ж саме стосується і соління огірочків — це головна літня турбота господинь. Рецепти тут у кожного свої, але є кілька важливих моментів, які варто врахувати, щоб усе зробити правильно, інформує Ukr.Media. Солоні чи мариновані Для

Перевірка якості: Змішайте йод із рослинною олією і лише одиниці знають, що станеться далі

У Мережі опублікували цікавий лайфхак, який буде корисний кожній людині, яка турбується про своє здоров'я, інформує Ukr.Media. У світі величезна кількість виробників харчових продуктів, водночас не кожен дотримується вимог законодавства, а також не всі використовують

Навіщо болгарський перець перед приготуванням класти в окріп

Досвідчені господині знають, що такі овочі, як помідори та капуста, потрібно ошпарювати окропом, щоб полегшити їхнє приготування і поліпшити смак кінцевої страви. Але багато хто не здогадується, що цей же спосіб корисний і для болгарських перців, особливо якщо їх потрібно

Секретний інгредієнт, який замінить яйця в котлетному фарші та покращить смак страви

Ви любите котлети? Чи є фірмовий рецепт? Здається, кожна господиня знає, як готуються котлети, але не всім відомі дрібні кулінарні нюанси. Ми знаємо, що треба зробити, щоб вони тримали форму, не чіплялися до сковороди і були дуже смачними. Ділимося секретом з вами, інформує

Котлети з кабачків та курки — проста смакота на вечерю

Вони соковиті, ніжні, з великою кількістю овочів та м'ясом! Кабачок у них відіграє ключову роль — додає котлеткам соковитості та літнього смаку, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: Кабачок — 1 шт. (320 гр.); Цибуля — 1 шт. (120 гр.); Картопля — 1 шт. (200 гр.); Фарш курячий…

Смачніше не придумаєш: навіщо використовувати чайні пакетики під час приготування рисової каші

Улюблений багатьма рисовий гарнір часто фігурує у складі багатьох страв. Однак рисова каша готується деякими господинями надто часто, а тому швидко набридає членам сім'ї, інформує Ukr.Media. Досвідчені кухарі пропонують оригінальний спосіб варіння рисової каші таким

4 продукти, які заважають вам заснути — залиште їх у холодильнику до ранку

За статистикою, близько 55% міських жителів мають проблеми зі сном. Причин може бути багато, але стрес — основна з них. При цьому часто ми самі посилюємо прояви безсоння, безконтрольно поглинаючи продукти, що заважають нормальному зануренню в сон. То які ж із них варто

Як правильно зберігати картоплю в квартирі

Картопля — один з найпопулярніших харчових продуктів. Вона є універсальним продуктом, який можна використовувати в різних стравах. Однак важливо зберігати картоплю правильно, щоб вона не зіпсувалася, інформує Ukr.Media. Існує кілька способів зберігання картоплі в

Як вимочувати баклажани від гіркоти перед приготуванням: прості способи

Зіткнулися з тим, що баклажани трохи гірчать після готування? Це поширена проблема "синеньких", якої можна швидко позбутися, якщо вимочувати баклажани перед приготуванням у солоній воді. У цій статті розглянемо, скільки і як вимочувати баклажани, щоб вони не гірчили