Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Тріснуті яйця під час варіння не витечуть, якщо зробити з ними це

Досить тендітні продукти як яйця часом розбиваються або тріскаються, через що виникають складності в їх приготуванні. Якщо ви готуєте страву, де яйце має бути сирим або смаженим, нічого страшного немає, а от зварити таке яйце може не кожен. Фахівці поділилися секретом

Додайте секретний інгредієнт у ваш рецепт і млинці будуть тонкі та з хрумкою кромкою

У багатьох господинь є свої секрети у приготуванні смачних млинців. Проте порада, яка дозволить отримати золотаві та хрусткі млинці, стане цінною для багатьох. Основна таємниця полягає у додаванні одного спеціального інгредієнта до тіста, інформує Ukr.Media. Якщо хочеться

Чи потрібно позбуватися пінки, що утворюється під час варіння бульйону

Краще позбутися. В Інтернеті іноді лякають, що пінка на бульйоні — це антибіотики та інші хімічні речовини, які виходять під час варіння з м'яса, інформує Ukr.Media. Однак, як пояснили професійні кухарі, пінка — це білок, що згорнувся від високої температури. Зазвичай він

Всю зиму будете шкодувати якщо не приготуєте часникові огірки — закуска і заготівля на зиму

У приготуванні нічого складного, обов'язково спробуйте приготувати, що б потім не шкодувати всю зиму! Мариновані часникові огірочки, інформує Ukr.Media. Інгредієнти огірки — 3 кг часник — 1 головка сіль — 70 гр цукор — 110 гр оцет (6%) — 110 мл рослинна олія — 100

Маленька хитрість, як зберігати приправи, щоб вони не розсипалися

Велика кількість спецій часом призводить до безладу на кухні. Якщо ви зберігаєте приправи в пакетиках, то напевно стикалася з тим, що вони постійно розсипаються в шафі, інформує Ukr.Media. Блогер поділився лайфхаком, який допоможе зручно зберігати спеції без використання

В’ялені томати швидкий рецепт — просто і дуже смачно

З їх допомогою можна перетворити звичайний бутерброд, домашню піцу або звичний омлет на ресторанну страву, яку оцінить вся родина, інформує Ukr.Media. Першим кроком потрібно вибрати правильні помідори. Для в'ялення підходять щільні м'ясисті сорти невеликого розміру. Перед сушінням помідори необхідно ретельно промити і розрізати навпіл. Розкрити…

5 порад, щоб картопля для дерунів не темніла

Тісто для дерунів, яке не темніє — мрія багатьох господинь! Давайте дізнаємося, що потрібно робити, щоб картопля для дерунів не темніла, інформує Ukr.Media. Для того, щоб деруни не придбали малоапетитний темний колір, необхідно в натерту картопляну суміш додати одну

Що зробити, щоб ліниві вареники не розвалювалися під час варіння і добре тримали форму

Ліниві вареники мають явну перевагу перед класичним варіантом страви. Йдеться про швидкість приготування, інформує Ukr.Media. Не потрібно нічого ліпити і немає потреби возитися з викладанням начинки. Досить змішати сир, сирі яйця та борошно. У результаті вийде тісто, яке

Пишні оладки без борошна — ідеально підходить для сніданку

Приготуйте цілу гору оладок без борошна! Пишні, щільні, ситні та дуже апетитні — ідеальні до сніданку! Інгредієнти: 2 яйця; 2 ст. л. цукру; дрібка солі; 250 мл кефіру будь-якої жирності; 250 гр. манної крупи; 1 ч. л. соди; олія для смаження. Приготування: У

У 10 разів смачніше пельменів: закарпатські вареники Гилуни

Гилуни — це вареники з м'ясом. Саме такий вид вареників, з начинкою з м'яса. А тісто для них не обов'язково на кефірі. Хтось замішує його заварним способом, на яйцях і окропі; хтось традиційно-прісне, на воді, з додаванням яєць (на 200 г борошна, півсклянки води, яйце,…