Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Пиріг “Ягідка” нашвидкуруч — пальчики оближете

Дуже яскравий, легкий, ніжний, із мільйоном ягідок — цей пиріг підкорить ваше серце. Готується він швидко та просто з бюджетних продуктів, інформує Ukr.Media. Інгредієнти для основи: Масло вершкове — 50 гр.; Цукор — 50 гр.; Яйця — 2 шт.; Сіль — щіпка; Борошно — 100-130

Що додати в каструлю при варінні картоплі, щоб вона не розварювалася

Якщо ми готуємо картоплю для того, щоб насолодитись повітряним пюре, то здатність коренеплоду розварюватися йде нам на користь, інформує Ukr.Media. Якщо ж ми хочемо подати відварені овочі як гарнір або плануємо робити салат, де картопля є одним з важливих компонентів, то нам

Хрумкі огірочки по-фінськи — вони такі смачні, що не можуть не сподобатись

Є чимало рецептів заготівлі огірків на зиму. Для того, щоб урізноманітнити свої заготовки, спробуйте приготувати дуже смачні та хрусткі огірки по-фінськи. Робляться такі огірочки простіше, а їх смак гідно оцінить вся родина, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: огірки — 2

Як сильногазована мінеральна вода допоможе приготувати соковиті котлети

Кожна господиня має в своєму арсеналі секрети приготування котлет. Деякі, щоб надати соковитості і аромату котлетам додають в фарш хліб, томатний сік і навіть солоні огірки. Однак відмінно впоратися з

Порізану чи потерту: яку цибулю найкраще додати до фаршу, щоб вийшли соковиті котлети

Котлети є однією з найпопулярніших страв у багатьох країнах світу і можуть подаватися як окрема страва або з гарніром, інформує Ukr.Media. Котлети — це страва, яку обожнюють практично всі. Їхня соковитість і аромат не залишають байдужими навіть найдосвідченіших гурманів.

Гарний зелений колір маринованих огірків: як підготувати огірки до консервації

Зазвичай огірочки під час засолювання змінюють колір, стають тьмянішими, інформує Ukr.Media. Але один простий лайфхак допоможе зберегти апетитний колір плодів, а також зробити їх більш хрусткими. Сам рецепт маринаду при цьому не має значення. Процедуру потрібно

Як правильно заварювати какао, щоб зберегти усю користь напою

Нутриціологи розповіли, як правильно заварювати какао. Правильно заварене какао буде найбільш корисним для здоров'я. Для цього необхідно використовувати чистий порошок какао (дві столові ложки) без ароматичних добавок, цукру та інших інгредієнтів. Заварювати його

Ви додаєте холодне чи гаряче молоко у каву? — секрет, якого не знають багато кавоманів

Багато любителів кави з молоком роблять це неправильно. Насолоджуйтесь правильно приготовленою, не рідкою, виключно вершковою кавою! У поспіху, особливо вранці, ви можете просто налити холодне молоко/вершки прямо з холодильника в щойно зварену каву. А тоді виявити, що

Небезпечно: не всі заготівлі на зиму під час консервування треба перевертати й укутувати

Перевертання й укутування банок із консерваціями стало справжньою традицією, інформує Ukr.Media. Більшість господинь навіть не замислюються, для чого потрібно виконувати цю дію на завершальному етапі приготування заготівель на зиму. А новина про те, що не всі банки

Сім’я просить заготовити щороку — найсмачніші помідори по-корейськи

Ця заготовка цілком може стати однією з ваших улюблених. Помідори по-корейськи — неймовірний рецепт на зиму, який сподобається всій вашій родині, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: 1 цибуля; 50 мл рослинної олії; 1 кг помідорів "сливка"; 1 болгарський перець; 1/2 гострого перцю (за смаком); 1 велика або…