Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Хитрий трюк кухарів: як правильно запекти цілу курку

Будь-який святковий стіл завжди вигідно прикрасить тушка запеченої цілком курки, інформує Ukr.Media. Однак далеко не завжди вдається приготувати птицю так, щоб вона пропеклася з усіх боків і до того ж набула хрусткої скоринки. Кухарі розповіли про те, як приготувати курку так, щоб вона вийшла смачною…

Як перевірити якість борошна, щоб потім не мучитися на кухні: інструкція

Щоб з'ясувати якість купленого борошна, його необхідно просіяти, розтерти та спробувати на смак. Про це розповіли фахівці. За їх словами, безпосередньо в магазині відомості про продукт можна дізнатися лише з маркування, присутнього на пакеті. Це допоможе правильно вибрати відповідне борошно, інформує Ukr.Media. Вибирайте потрібний вид,…

Чому суп виходить несмачним: помилки господарок — чого варто остерігатися

Друга страва регулярно присутня на столах вітчизняних господинь, які готують її за перевіреними роками рецептами, інформує Ukr.Media. Але завжди є моменти, які не беруть до уваги навіть досвідчені кухарі. Для того, щоб зробити супи ще кращими, постарайтеся дотримуватися п'яти простих рекомендацій. Варити тільки на філе…

Підсолодити каву без цукру можливо: трюк, який зробить каву солодкою без шкоди здоров’ю

Багато людей не уявляють своє життя без кави, але є одна велика вада: напій з молоком і цукром містить багато калорій. Експерти розкрили просту хитрість, яка дозволить зробити каву солодшою без шкоди для фігури, інформує Ukr.Media. Весь трюк полягає у додаванні меленої кориці. Дрібка цієї…

Дуже смачний пиріг, який замінить торти!

Шалено смачний пиріг, який замінить торти! Шикарне пісочне тісто разом із ніжним кремом-пломбір підкорять ваше серце. Готується нескладно, а результат перевершить усі очікування! Чудовий пиріг, який напевно стане одним із найулюбленіших у вашій родині, інформує Ukr.Media. Пісочне тісто Починаємо приготування пирога з тіста! Воно просте,…

Скільки часу потрібно збивати вершки: і як це зробити правильно

Для збивання необхідно взяти вершки жирністю не менше 30%. Найчастіше використовують 33%-й або 35%-й продукт, інформує Ukr.Media. Як збивати вершки Перш за все, вершки потрібно обов'язково добре охолодити протягом кількох годин або всієї ночі. Бажано, щоб вінчики міксера і миска теж були холодними. Активно потрясіть…

Правило 1:10:100, з яким макарони не злипнуться за жодних умов

Не треба лити в каструлю соняшникову олію, а потім промивати макарони. І без цього все можна зробити чудово. Розповідаємо невеличку хитрість, інформує Ukr.Media. Хочете ідеально зварені макарони — дотримуйтесь кожного принципу зі списку нижче. Ось що нам треба. Правильний сорт Варіть макарони лише твердих сортів.…

Масло і сметана не знадобляться: секретний інгредієнт для смачного картопляного пюре

Основа кулінарної повсякденності — картопляне пюре, яке як гарнір підходить практично до всього, інформує Ukr.Media. Готуючи цю страву, потрібно пам'ятати кілька простих правил, які допоможуть приготувати ідеальний гарнір. Кухарі розповіли, який продукт варто додати в пюре. Не обділяйте увагою яйце, а точніше — білок. Його…

Якщо звичні салати з буряка набридли — спробуйте цей новенький

Від цього бурякового салату не відірватися! Він смачний, легкий, при цьому ситний та корисний. Багато овочів, відварені яйця та домашній майонез — це просто незрівнянно. Подайте буряки у новому виконанні! Такою стравою цілком можна насититися та завершити день, інформує Ukr.Media. Салат готується з різних овочів…

Експерти пояснили, як зрозуміти, що курка свіжа, не відходячи від каси

Напевно кожному з нас знайома ситуація, коли купуєш курку в магазині, а по приходу додому розумієш, що тушка вже не першої свіжості. Купівля свіжої курятини може бути складним завданням, особливо якщо ви не маєте змоги перевірити її якість, не розкриваючи упаковку. Однак, існує кілька ознак,…