Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Як зрозуміти, що шашлик вже готовий і його треба знімати

Під час смаження шашлику дуже важливо не втратити соковитість, а для цього потрібно вчасно зняти шашлик з вогню. Якщо перетримати — все, він буде жорсткуватим і сухим. Навіть якщо ви брали найпрекрасніше м'ясо і маринували його в найкращому ароматному маринаді, зайві

Змастіть цим огірки та відправте в холодильник: не зіпсуються пару місяців

Навіть у холодильнику свіжі огірки псуються вмить — уже за кілька днів стають м'якими і в'ялими. Такі овочі і для консервації не підійдуть, і їсти їх неприємно, інформує Ukr.Media. Утім, досвідчені господині знають, як зберегти врожай максимально довго. Достатньо лише

У чому користь авокадо, навіщо його заморожувати і як це правильно робити

Ви все ще не заморожуєте авокадо? Пора це виправити. Ми ділимося з вами простим лайфхаком, який докорінно змінить ваше кулінарне життя, інформує Ukr.Media. Авокадо — це плід рослини персея, який багатий на поживні речовини і має багато корисних властивостей для здоров'я.

Навіщо зберігати зерна кави у холодильнику: секрет смачного та ароматного напою

Багато господинь упевнилися в тому, що перед помелом зерна кави краще охолоджувати. Це допомагає отримати більш ароматний і смачний напій, ніж той, до якого ми звикли, інформує Ukr.Media. Секрет такого способу приготування кави на власній кухні в тому, що при нижчій

Влітку тільки й їмо цей легкий десерт — замінив нам усі торти та тістечка

І тоді на допомогу поспішає цей літній «тортик» без борошна та випікання у духовці. В основі — сирно-сметана маса з фруктами та ягодами! Інгредієнти: полуниця — 300-400 гр.; абрикос — 300-400 гр.; сметана (будь-якої жирності) — 500 гр.; сир (будь-якої жирності) — 300

6 правил, які зроблять ранкову каву смачною та корисною

Ідеальний початок дня для багатьох пов'язаний з чашкою кави, що бадьорить. Смачний і дуже ароматний напій хтось вважає шкідливим, але спеціалісти з такою версією абсолютно не згодні. На їхню думку, кава може бути дуже корисною, якщо дотримуватися нескладних правил,

Як зрозуміти, хорошу каву вам приготували чи ні: ключові ознаки

Останнім часом спостерігається справжній кавовий бум. Культура кави розвивається, але навіть «гурмани» та «знавці» кави не завжди можуть чітко сформулювати, що не так у їхній каві. Як зрозуміти, хорошу вам подали каву чи погану? Є два основні сорти кавових

Корисні лайфхаки, які допоможуть вибрати якісну каву в зернах та розчинну

Каву п'ють люди в усьому світі — одні заварюють в турці, інші вважають за краще напій з найближчої кав'ярні, а треті задовольняються варіантом розчинного напою, інформує Ukr.Media. Як зрозуміти, хороша кава чи ні, якщо купили в зернах Натуральна зернова кава — це

Окрошка на кефірі: простий рецепт від шеф-кухаря, який зможе повторити кожна

Окрошка на кефірі від шеф-кухаря, простий і швидкий рецепт. Для окрошки на 1 порцію вам знадобляться: Інгредієнти: варене куряче яйце — 1 шт. огірок довгий — 40 г редис — 40 г цибуля зелена подрібнена — 1 ч. л. гірчиця — 1/2 ст. картопля варена…

Усе можна виправити: що робити з гіркими огірками, щоб вони стали їстівними

Перше, що хочеться зробити, віднести ці огірки в компостну яму або викинути у відро для сміття, інформує Ukr.Media. Але не поспішайте розлучатися з плодами, існують прості способи, як позбутися гіркоти на вже зірваних огірках. Очистить плоди від шкірки — краще зрізайте