Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Курка під час смаження більше не прилипне до сковороди: використовуйте цю просту хитрість

Мрії про рум'яну та апетитну курку руйнуються, коли в процесі смаження вона прилипає до сковороди, інформує Ukr.Media. Чому так відбувається? І як це виправити? Ми зібрали поради та рекомендації, які допоможуть розв'язати цю проблему. Отже, багато хто кладе курку на розігріту сковороду, яку перед цим…

Які продукти провокують виникнення печії

Від неї є як народні, так і фармацевтичні засоби, але найкращий спосіб позбутися від печії — контролювати харчування і уникати провокуючих це захворювання продуктів, повідомляє Ukr.Media з посиланням на Healthy Style. 1. Кавун Не налягайте на кавун. Так, скоро літо, але що ж робити. Справа…

Кухарі відкрили секрет, як швидко і правильно зварити буряк, щоб він не втратив своїх корисних властивостей

Буряк дивовижний овоч, скільки разів і як би ми його не варили, ідеально не виходить. Розповідаємо, як швидко зварити буряк, зберігши при цьому всі вітаміни, інформує Ukr.Media. Варимо буряк правильно без втрати кольору, смаку і корисних речовин Яким би способом ви, з нижче перерахованих не…

Бутербродні намазки більше не будете купувати — рецепт за 10 хвилин просто, смачно та вигідно

Цей продукт розважливі виробники роблять завжди в малесеньких баночках від 100 до 150 гр, і цінники на перший погляд здаються більш менш доступними. Але ми з вами чудово розуміємо, що це тільки видимість, інформує Ukr.Media. Погодьтеся, дорого виходить, та й мало це на сім'ю: всім…

Чи потрібно просівати борошно для випічки, чи й так зійде?

Багатьма рецептами передбачено просіювання борошна, проте деякі господині опускають цей пункт, вважаючи його необов'язковим. Але чи не позначається це на якості випічки? На це запитання відповіли експерти, інформує Ukr.Media. За словами фахівців, раніше борошно добували власною працею, тому його завжди просівали, щоб видалити чужорідні предмети,…

Яка каструля найкраще підходить для варки картоплі та що ще впливає на смак страви

Здається, що немає нічого простішого, ніж зварити картоплю, але ні — такий легкий, на перший погляд, процес має свої нюанси. Мало хто знає, як варити картоплю на пюре або в мундирі, щоб страва вийшла дійсно смачною, інформує Ukr.Media. Як варити картоплю пюре Очищену картоплю можна…

Ефектний двоколірний пиріг, який готується простіше простого

Щоб приготувати смачну та гарну домашню випічку, не обов'язково витрачати багато часу: все набагато простіше, ніж здається! Навіть зайнята господиня зможе порадувати родину та близьких ефектним двокольоровим пирогом із начинкою. Потрібні найпростіші інгредієнти та мінімум часу, щоб створити кулінарний шедевр, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: молоко —…

Шоколадний торт на кефірі з ніжним вершковим кремом

Інгрідієнти: кефір 300 гр. борошно – 1 склянка. яйця – 2 шт. цукор – 1, 5 склянки сметана 300 гр. вешкове масло – 100гр. какао – 2 ст. ложки сода – 1 ч.л. Приготування: Корж Збиваємо яйця з цукром (пів склянки) міксером. Кефір змішуємо з…

9 продуктів з високим вмістом білків, окрім м’яса

Якщо ви скоротили вживання м'яса або повністю виключили його з дієти, ці джерела білка, які не містять м'яса, покриють потреби в цій поживній речовині на цілу добу, інформує Ukr.Media. Що таке повноцінний білок? Всі знають, що білок має важливе значення для гарного здоров'я – нам…

Для чого французи вмочують круасан у каву: відповідь експертів

Європейці завжди впізнають, хто з гостей у кав'ярні — з Франції. Жителі цієї країни завжди будуть вмочати круасан у каву. Для когось це виглядає дивно, але для самих французів «купання» випічки в ароматному напої стало своєрідною національною традицією, інформує Ukr.Media. Експерти пояснили, що круасани, булочки…