Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Як потрібно смажити рибу, щоб вона виходила не сухою, а соковитою та танула в роті

Хитрість полягає не стільки в самому способі приготування, скільки в підготовці риби. Вона дає можливість навіть дуже суху, з характерним насиченим і не дуже приємним ароматом рибу перетворити на дивовижно смачну страву. Для готування підійде все: минтай, тріска, хек, путасу, камбала тощо, інформує Ukr.Media. І…

Олів’є йде в минуле — ось який салат із зеленим горошком зараз на піку популярності

Якщо олів'є вже набрид, то приготуйте із зеленим горошком інший салат. Замість ковбаси у ньому смажені гриби. Цей інгредієнт робить частування особливо пікантним, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: картопля — 2 шт., морква — 1 шт., солоні огірки — 6 шт., курячі яйця — 2 шт., печериці…

Жодної духовки! Після цього рецепту ви перестанете купувати магазинний хліб

Покупний хліб ніколи не зрівняється із домашнім, приготованим власноруч. Не вмикайте духовку: випікайте хліба прямо в сковороді! Смачний, як не крути: повітряний м'якуш і хрумка скоринка. Спробуйте приготувати хліб за простим рецептом! Інгредієнти: 400 г борошна (3 склянки + 1 ч. л. з гіркою); 7…

Як правильно смажити заморожені овочі: калюжі на сковорідці не буде

З пакетом нарізаних овочів у морозилці робота на кухні не займатиме багато часу. Завжди можна дістати заготовку і використовувати її як душа забажає без зайвих рухів тіла. Хоча, якщо не хочете побачити калюжу на сковорідці, попрацювати все-таки доведеться, інформує Ukr.Media. Кухарі пояснили, що додаткова волога…

Секрети бариста: як правильно зберігати каву в зернах, щоб не втратити смак та аромат

Здається, що кава в зернах може зберігатися якщо не роками, то точно місяцями. Однак нерідко вже через кілька тижнів після відкриття упаковки продукт втрачає і яскравий аромат, і насичений смак, інформує Ukr.Media. Утім, цього досить легко уникнути. Потрібно лише взяти на замітку правила, якими завжди…

Налийте на сковорідку це, коли смажите курку — м’ясо буде просто танути у роті

З курки можна приготувати багато страв. Одне з найпростіших — смажене філе. Однак мало хто знає, який чарівний інгредієнт потрібно додати під час приготування, щоб м'ясо вийшло неймовірно ніжним та соковитим, інформує Ukr.Media. Виявляється, щоб куряче філе буквально тануло в роті, треба налити трохи молока.…

Неймовірно смачні мариновані грибочки за найпростішим рецептом — не переплачуйте за магазинні

Мариновані гриби — це не тільки чудова закуска, але й смачний інгредієнт ситних м'ясних салатів. Проте маленька баночка маринованих грибів у магазині коштує невиправдано дорого. Щоб заощадити кошти, спробуйте приготувати мариновані гриби за цим простим рецептом. Грибочки виходять чудовими! Інгредієнти: печериці — 1 кг; сіль…

Навіть із дешевої кави можна зробити смачний напій: поради від експертів

Не всі любителі кави можуть дозволити собі дорогий сорт, який вирізняється не тільки кількістю кофеїну, а й смаком, інформує Ukr.Media. На щастя, існують хитрощі, які здатні поліпшити смак навіть найдешевшої кави. Фільтрована вода У воді, яка тече з-під крана, містяться домішки, які можуть погіршити не…

Простіше, ніж здається: експерти пояснили, як правильно вибрати пельмені в супермаркеті

Колись у магазинах був вельми скромний вибір пельменів, але зараз список виробників помітно виріс. Багато хто бере продукти за старою звичкою, інші ж мріють спробувати щось нове. Як не пошкодувати про покупку, інформує Ukr.Media. Насправді сліпо довіряти популярним і знайомим брендам не варто. Згідно з…

Десерт із дитинства Пташине молоко — досі залишається улюбленим у багатьох

Пташине молоко — надзвичайно ніжний, легкий, повітряний, вершковий десерт із шаром шоколаду зверху — не відірватися! Від цього десерту у захоплення приходять і дорослі, і діти. Готується зовсім не складно, головне — точно дотримуватися наведених нижче пропорцій інгредієнтів, інформує Ukr.Media. Приготування молочної основи Пташине молоко…