Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

“Квашена капуста”: Скільки потрібно солі для засолювання 1 кг капусти та як її готувати

Існує багато різних рецептів квашеної капусти, але найчастіше господині готують її класичним способом. Звичайно, цей рецепт не є секретним — його знають усі. Тут усе дуже просто, але є, звісно, свої тонкощі, інформує Ukr.Media. Головне — правильно вибрати капусту. Потрібна соковита і біла. Кругленька, а…

На хліб вранці мажемо домашню смакоту — і ковбаса більше не потрібна

Така м'ясна намазка (паштет) те, що потрібно. Мажте на хліб і їжте вранці бутерброди з чаєм з великим задоволенням і апетитом! Виходить напрочуд смачно і вишукано. Готується ж найпростіше! Прекрасна заміна ковбасі із магазину, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: Курка — 500 г; Цибуля ріпчаста — 1…

Лайфхак із минулого, завдяки якому можна покращити смак червоного вина, якщо воно кисле

Немає нічого більш розчаровуючого перед вечіркою або застіллям, ніж купити вино і виявити, що воно за смаком нагадує справжній оцет, інформує Ukr.Media. У соцмережах показали старий лайфхак із 1920-х років, який може виправити ситуацію, хоча деякі його добряче критикують. Хоча багато хто був уражений цим…

Додайте в окрошку цей інгредієнт — і страва вийде набагато смачнішою: йдеться про фрукт

У подібній ситуації гурман вчинить абсолютно правильно, якщо візьметься за приготування окрошки, інформує Ukr.Media. Холодний суп добре освіжає і при цьому добре насичує, попри відсутність дуже калорійних компонентів. З чого зазвичай складається окрошка? Зазвичай використовуються такі інгредієнти: кефір/квас, м'ясо, варене яйце, картопля, огірки, цибуля, редиска,…

“Найсмачніша страва з молодої картоплі”: Готую кожен день – і все одно їдять із задоволенням

Ароматна картопля з апетитною скоринкою та м'якою серединкою. Це просто та дуже смачно, інформує Ukr.Media. Інгредієнти Молода картопля — 800 г. Оливкова олія — 4-5 ст.л. Сіль — 2 ч.л. Часник — 3-4 зуб. Чебрець свіжий — 2 гілочки Розмарин сухий — 0,5 ч.л. Приготування…

Найкращі та найгірші варіанти: на якій олії можна смажити та запікати без шкоди здоров’ю

Під час вибору олії для смаження важливо враховувати її склад і властивості, оскільки це може суттєво вплинути на здоров'я. Деякі види олій мають високий вміст насичених жирів або Омега-6 жирних кислот, які можуть негативно впливати на серцево-судинне здоров'я, тоді як інші є джерелом корисних поживних…

Який оцет непридатний для закруток – значок, який потрібно шукати на етикетці

Закочування зібраного на городі врожаю — чудовий спосіб збереження продуктів на зиму. Але щоб вони були смачними, потрібно правильно вибрати інгредієнти, інформує Ukr.Media. Найважливішим компонентом при заготівлі на зиму продуктів є оцет. Однак деякі його види можуть бути марними. Шукайте цей значок на пляшці При…

Сосиски не розваряться та не деформуються: професійний підхід до приготування напівфабрикату

Сосиски — це популярний продукт, який багато хто вважає простим у приготуванні. Однак, незважаючи на легкість, існують певні тонкощі в процесі їх варіння, які можуть значно вплинути на кінцевий результат. Правильно приготовлені сосиски повинні зберігати свою форму, не розварюватись і залишатися смачними інформує Ukr.Media. На…

Салат “Загадка для гостей”: ніхто одразу не може визначити, з чого він приготовлений, тому кожен обов’язково спробує

Інгредієнти: Яйця — 4 шт. Куряче філе (запечене або відварене) — 200 г Огірки — 3 шт. Цибуля — 1 шт. Борошно — 1 ст. л. Заправка по типу майонезу Крохмаль — 1 ст. л Перець Сіль Приготування: Яйця збиваємо в мисці (можна навіть звичайною…

Яку цибулю не можна додавати до салатів: лише зіпсуєте смак страви

Цибуля — важливий інгредієнт у салатах, що надає їм аромату та смаку, проте не всі сорти цибулі підходять для вживання у свіжому вигляді, інформує Ukr.Media. Деякі з них можуть спричинити неприємні наслідки для організму або зіпсують смак. Тому варто розібратися, які сорти цибулі додавати до…