Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Які спеції слід додати в картоплю, щоб вона вийшла смачною і ароматною

У кожної господині існують свої секрети на кухні. Деякі з них стосуються досить класичних страв, зокрема, де використовується картопля. Які спеції слід додати в картоплю, щоб вона вийшла смачною і ароматною? Давайте розбиратися в цьому питанні, інформує Ukr.Media. Тушкована картопля Якщо ви звикли запікати або…

Накрийте вершкове масло склянкою: лайфхак від досвідчених домогосподарок

Вершкове масло — необхідний інгредієнт у безлічі страв. Ми мажемо його на бутерброди, готуємо з ним випічку і навіть соуси. Однак, якщо ви забудете дістати масло з холодильника заздалегідь, його використання може перетворитися на кошмар. Холодні та тверді бруски роблять приготування їжі більш складним та…

Склянка кефіру та стільки ж фаршу — швидше за пиріжки

Швидкі біляші із простим, але смачним тістом на кефірі — тут навіть дріжджі не знадобляться. Начинка соковита, м'ясна, ситна! Готується на раз-два: замісили тісто, зліпили біляші — і одразу смажити! Тісто на кефірі Воно виходить дуже смачне, пишне, м'яке. При цьому не потрібно чекати, поки…

Чому не можна заливати каву окропом та інші секрети приготування смачної розчинної кави

Хоча розчинна кава поступається за смаком напою, приготованому з обсмажених та мелених кавових зерен, вона є популярною завдяки простоті приготування. Достатньо лише насипати трохи порошку в чашку та залити його гарячою водою, щоб вже за кілька хвилин насолодитися ароматним напоєм, інформує Ukr.Media. Однак деякі з…

Що робити, якщо забули вчасно зняти піну з бульйону

За супом у перші хвилини потрібне око та око. У цьому переконані багато господинь. Адже якщо не встигнути вчасно зняти піну, то про прозорий і смачний бульйон залишиться тільки мріяти. Але що робити, якщо ви ненароком відволіклися і не встигли цього зробити? Не поспішайте впадати…

Домашнє вершкове масло з 1 інгредієнта — набагато смачніше, ніж покупне

Кожній господині під силу приготувати найсмачніше вершкове масло в домашніх умовах лише з одного інгредієнта. Домашнє вершкове масло виходить дуже ніжним, має яскраво виражений вершковий смак та ідеально підходить для бутербродів зі свіжим хлібом, інформує Ukr.Media. Інгредієнти для приготування: вершки 33% жирності — 1 літр;…

Що додати в каструлю під час варіння грибів, щоб вони не потемніли та зберегли свій природний колір

Неважливо, що ви збираєтеся робити з грибами — заморожувати, смажити або закочувати в банки, їх все одно необхідно попередньо відварити, інформує Ukr.Media. Спочатку гриби очищають від піску, бруду, моху і сухого листя, після чого ретельно промивають проточною водою. Потім гриби необхідно відварити в декількох водах.…

Секрет смачного супу: чому неочищена цибулина стала новим хітом кулінарії

Цибуля надає неймовірно багатий смак будь-якому бульйону. Однак не всі люблять, коли шматочки овоча плавають у супі. Досвідчені господині обдурили систему й кладуть у каструлю одразу цілу цибулину, а коли страва приготована, просто її виймають. Однак фахівці розкрили ще одну користь такого способу приготування, інформує…

Приготуйте одного разу і більше не купите у магазині! Хліб у духовці

Готується дуже просто і швидко, з рецептом впорається навіть дитина. Легкий, м'який, пористий, а який він ароматний! Інгредієнти теж прості та доступні: немає ні яєць, ні молока, ні вершкового масла. Приготувавши його лише один раз, вже не зможете зупинитися! Інгредієнти: борошно пшеничне — 350 г;…

Чому не можна їсти макарони наступного дня: дізнаєтеся і перестанете варити із запасом

Приготувати їжу на кілька днів наперед воліють багато господинь. Це дійсно зручно — мати кілька порцій готових страв у холодильнику. Лікарі-дієтологи закликали готувати макаронні вироби тільки на один раз. За словами експертів, цей продукт не підходить для повторного розігрівання, інформує Ukr.Media. Чим небезпечні вчорашні макарони?…