Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Ось що має бути у складі якісного майонезу

Майонез фігурує у багатьох стравах. І особливо він має попит напередодні Нового року. Щоб придбати якісний продукт, важливо звертати увагу на склад, інформує Ukr.Media. Харчові технологи розповіли, які інгредієнти містить добрий майонез. Насправді склад у еталонного соусу дуже скромний. Якщо побачите щось, що вибивається зі…

Які приправи й ароматні трави не можна використовувати під час варіння супу

Кожна господиня звикла готувати перші страви за своїми рецептами та зі своїми секретами. Але існують універсальні правила приготування супів, які зроблять цю страву кращою та смачнішою. Так, експерти виділили кілька спецій, які не рекомендують класти в супи, щоб не зіпсувати смак і аромат, інформує Ukr.Media.…

Знаменитий смажений пиріг: пишний пиріг-хвилинка на сковороді

Цей швидкий пиріг із фруктами — мрія будь-якої господині! Не потрібно вмикати духовку, чекати, поки підніметься тісто, і довго випікати. За короткий час пишний пиріг-хвилинка буде готовий! Смачно та напрочуд просто, інформує Ukr.Media. Карамелізація фруктів На цьому етапі потрібно швидко протушкувати фрукти, щоб у готовому…

Вибираємо мелену каву в магазині: на що потрібно звернути увагу

Дуже тішить, що ми з кожним роком дедалі менше п'ємо розчинну каву, віддаючи перевагу зерновій. І це правильно! Якісна їжа та напої — запорука не тільки нашого здоров'я, а й щастя. Як це не дивно звучить, інформує Ukr.Media. Але хорошу каву потрібно вміти не тільки…

Розумні господині розповіли, навіщо кладуть хліб у морозильну камеру перед вживанням

Багато хто кладе хлібобулочні вироби в морозилку, якщо розуміє, що не встигає їх з'їсти вчасно. Так у хліба зберігається свіжість, але на цьому користь не закінчується, інформує Ukr.Media. Експерти розповіли про те, що хліб, батон і булочки після заморозки примножують свої корисні властивості. Під час…

Трюк, який зробить борщ ще смачнішим: що потрібно зробити зі сметаною

Важко уявити собі людину, яка не любить українського червоного борщу. Так само важко знайти людину, яка б не знала, як його готувати. Скільки господинь, стільки й рецептів приготування цього червоного супу. Кожна жінка має свої секрети та хитрощі, які роблять її борщ унікальним та неповторним,…

Зовнішні ознаки, що вас обманюють: Як не купити підроблене масло

Навіть відомий бренд на упаковці не завжди є гарантією якості. Існує ризик натрапити на підробку, особливо коли ви не очікуєте обману. На жаль, деякі виробники вже давно не турбуються про свою репутацію та створюють «спеціальні» партії товарів для певних торгових мереж. Зменшують упаковку чи змінюють…

Як правильно варити броколі, щоб збереглися всі корисні властивості

Броколі можна вживати самостійно або як доповнення до різних страв з м'яса. В її складі високий вміст вітаміну С, білків, фолієвої кислоти і клітковини, які впливають на внутрішні органи. Для того щоб капуста броколі стала прекрасною за смаком стравою, яка насичена корисними речовинами, необхідно точно…

Правила зберігання кави в зернах, щоб вона не втратила смак та аромат

Щоб насолоджуватися якісною зерновою кавою, недостатньо просто її купити. Важливо грамотно підійти і до зберігання її зерен, інформує Ukr.Media. Вибір ємності Найкраще помістити кавові зерна у фольгований пакет із застібкою і клапаном. По-перше, цей варіант економічний. По-друге, такий спосіб зберігання надійний. Ну і нарешті —…