Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Маринад, який зробить будь-яке м’ясо дуже ніжним та смачним

Простий та дуже смачний маринад для будь-якого м'яса. А індичка у цьому маринаді виходить просто казкова! Спробуйте! Вам знадобиться всього кілька інгредієнтів на кілограм м'яса — ківі, чайна ложка солодкої паприки, столова ложка рослинної олії та сіль за смаком, інформує Ukr.Media. Все дуже просто. Подрібніть…

Чому не можна повторно розігрівати суп

Часто в родині, особливо великій, суп варять на кілька днів одразу. Експерти розповіли, до чого може призвести повторне розігрівання цієї страви, інформує Ukr.Media. За словами фахівців, заправні супи, борщі, розсольники — про запас готувати можна, а супи з макаронними виробами й супи-пюре краще варити на…

Хто пробує так готувати майонез, пишуть: Тепер ніколи не купуватиму його

Майонез "Провансаль". Показуємо, як його готувати. За часом — не більше двох хвилин. І у магазині вже точно купувати не захочеться! Інгредієнти: Олія рослинна (рафінована) — 200 мл Яйце — 1 шт. Гірчиця — 1 ч.л. Оцет — 1 1 ч.л. Сіль — 1/2 ч.л.…

Незрівнянна страва з картоплі — замість хліба і лаваша

Інгредієнти: картопля — 4 шт; кефір — 200 мл; яйця — 2 шт; сода — 1 ч. л; сіль — 1 щіпка; рослинна олія — 2 ст. л; борошно — 5 ст. л; кріп — 1 пучок. Приготування: Змішуємо кефір з содою. Збиваємо вінчиком яйця…

Неймовірно смачний і простий полуничний пиріг на кефірі

На початку літа потрібно постаратися з'їсти якомога більше соковитою стиглої полуниці! Відмінною ідеєю стане приготування простого, але неймовірно смачного пирога на кефірі з полуницею. Кожен шматочок цієї випічки буквально тане в роті! Аромат полуниці, який наповнить весь будинок, не залишить нікого байдужим! Інгредієнти: кефір або…

Як приготувати смачний суп: яких помилок варто уникати

Невід'ємною частиною української традиційної кухні є заправні ситні супи, які варять на м'ясному, рибному або овочевому бульйоні. Ми зібрали секрети приготування смачної першої страви, інформує Ukr.Media. Основу багатьох супів становить м'ясний бульйон. Його найкраще варити зі шматка м'яса з кісточкою, яка й надає страві насиченого…

Скляний, керамічний чи порцеляновий: у якому кухлі кава буде найсмачнішою

Матеріал кавової чашки може безпосередньо вплинути на смак і аромат кави. Тому варто уважно поставитися до підбору посуду, щоб насолоджуватися напоєм, що бадьорить, без сумнівного післясмаку. Про нюанси купівлі кавової чашки розповіли лікарі-алергологи, інформує Ukr.Media. Один із найпоширеніших варіантів — кераміка. Кава в таких кухлях…

Що любить пшоняна каша: як зварити смачну та розсипчасту пшонку: 4 хитрощі та 4 правила

І вся справа в особливому підході — і в особливостях продукту. Вкрай складно приготувати її розсипчастою, зернятко до зернятка — кажуть, що практично неможливо. Але ми спробуємо — і зробимо це, інформує Ukr.Media. Прості нехитрі хитрості — і нехитрі правила приготування смачної, розсипчастої та гарної…

Поради та рекомендації щодо вибору безпечного для здоров’я торта

Жодне святкове чаювання не обходиться без торта. Магазини пропонують вражаючий асортимент даних десертів. Але як не заплутатися в цьому різноманітті і купити дійсно смачний і якісний кондитерський виріб? Де купувати Насамперед необхідно визначитися, де ж шукати торт. Тут все гранично просто — підійде будь-який магазин…

Навіщо трясти яйця, перед їх варінням: секрет досвідчених господинь

Експерти розповіли про секрет приготування незвичайної страви зі звичайнісінького інгредієнта — простого яйця. За словами фахівців, існує одна хитрість, яка дасть змогу перетворити звичне багатьом відварене яйце на незвичайну страву і порадувати домочадців. Для цього господині доведеться лише гарненько потрясти куряче яйце перед зануренням його…