Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Не кладете лавровий лист у борошно чи крупи? — Даремно

Деякі прянощі мають безліч фантастичних властивостей, але ми часто не використовуємо їх потенціал. Так, наприклад, справа з лавровим листом, який є невіддільною частиною багатьох страв на кухні, а також допомагає зберегти прекрасний запах у будинку. Однак не всі знають, що він також допомагає запобігти одній…

Вирішили розморозити м’ясо — не забудьте про обов’язкове правило, щоб на ранок не пошкодувати

Обережні люди часто закуповуються м'ясом із запасом, щоб потім його зберігати в морозилці. Але тут є одна проблема: при вирішенні щось приготувати, важливо правильно розморозити його. Найкраще починати це робити ще з вечора. Але важливо не прогаяти важливу деталь, інформує Ukr.Media. М'ясо потрібно поступово розморожувати.…

Все нове – добре забуте старе. Капуста смачніша за м’ясо, навіть без соусу

Дуже смачно, корисно, швидко та неймовірно бюджетно! Навіть без соусу капусту з'їдять за одне приймання їжі. Спробуйте, якщо ще не готували таку страву! Інгредієнти: 500 г капусти; 1 велика цибуля; 3 зубчики часнику; 3 яйця; 4 ст. л. борошна (60 г); 1 ч. л. солі;…

Названо найшкідливіший варіант заварювання кави — попередження вчених

Натуральна кава позитивно впливає на організм і роботу мозку, проте деякі способи приготування напою можуть бути шкідливими. Група фахівців спробувала з'ясувати, як різні способи приготування кави впливають на здоров'я і чи пов'язаний напій із розвитком серцево-судинних захворювань. Результати дослідження показали, до якого методу слід ставитися…

Дерев’яна дошка більше не вбере запахи: сіль і лимон не знадобляться

Усі, хто хоч раз різав часник, м'ясо або рибу на обробній дошці, знають, з якою радістю вона вбирає неприємні запахи і потім щедро ділиться ними з іншими продуктами. Причому звичайні засоби для чищення не допомагають, і доводиться вдаватися або до лимона, який пахне ще сильніше,…

Рис часто злипається та пригорає? Але так не буде, якщо змінити дещо у варінні

Рис — смачний швидкий гарнір, але багато хто намагається варити його рідше, тому що складно не допустити злипання в грудки і пригорання безформної маси. Насправді, все просто. Ми зібрали правильну послідовність варіння рису і заразом дізналися — чи потрібно робити так, як роблять багато людей,…

Як смачно і правильно заварити каву в чашці: хитрощі та поради

Не завжди вдається знайти час, щоб насолодитися чашкою свіжозвареної кави. Приготувати улюблений напій набагато простіше в чашці, ніж у турці, але не завжди рідина кольору кавових зерен на смак нагадує терпкий і підбадьорливий напій. Потрібно знати певні хитрощі, щоб кава в чашці вдалася, інформує Ukr.Media.…

Рецепт-знахідка для всіх любителів наполеону, тепер торт можна приготувати за 15 хвилин

Важко знайти людину, яка не любить наполеон. Також складно знайти людину, яка любить готувати цей досить непростий та трудомісткий торт. Саме тому цей рецепт торта наполеон, який за смаком не відрізнити від класичного — знахідка для кожної господині. Приготувати його можна за 15 хвилин навіть…

Як зробити оладки ідеально круглими: лайфхак хитрих господинь

Ніжні та пишні оладки сміливо можна назвати одним із найчудовіших варіантів сніданку. Вони гарні й самі по собі, а якщо подати їх зі сметаною, медом, варенням або згущеним молоком, то стануть ще кращими. Однак не завжди виходить приготувати їх рівними та круглими, інформує Ukr.Media. Звісно,…

Сметана пролежить у кілька разів довше: лайфхак досвідчених господинь

Куплена в магазині сметана часто псується за лічені дні, оскільки фабрична упаковка не підходить для тривалого зберігання Однак є спосіб продовжити цьому кисломолочному продукту життя. Усе дуже просто: після купівлі банки сметани позбуваємося "рідної" тари і перекладаємо її у звичайну скляну банку, інформує Ukr.Media. Якщо…