Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Як поліпшити смак тушкованої капусти: з цими добавками страва стане улюбленою

Тушкована капуста — класична страва, яку багато хто пам'ятає з дитинства. Однак не всі люблять її через негативні спогади або одноманітний смак. Але є способи зробити цю страву більш цікавою і привабливою навіть для тих, хто раніше її не шанував. Сьогодні ми поділимося порадою про…

Опустіть сирокопчену ковбасу в окріп: те, що побачите, здивує багатьох

Багато хто не здогадується, що зі звичною магазинною ковбасою можна провести простий, але дивовижний трюк, який заощадить вам час та сили. Йдеться про те, щоб занурити ковбасу в окріп. Що ж станеться після цього, інформує Ukr.Media. Тільки досвідчені господині знають секрет: шкірка з ковбаси почне…

Ці хитрощі заощадять вам час на кухні: картопля за 10 хвилин

Зазвичай, картопля готується майже пів години, проте є способи скоротити цей час. Найпоширеніший спосіб — класичне варіння, але з одним нюансом. Після закипання води вже можна додати улюблені спеції та зелень, після чого ввести туди ж шматочок вершкового масла, інформує Ukr.Media. Така невелика хитрість дозволить…

Прості та ефективні способи звільнити місце в морозильній камері

Літо 2024 року принесло із собою новий тренд в організації кухонного простору — ретельно спланований розподіл продуктів у холодильній та морозильній камері. Цей тренд не лише завоював популярність у соціальних мережах, а й призвів до того, що багато хто починає звертатися до професійних дизайнерів для…

Яблучний пиріг за рецептом 1894 року — це найкраща випічка з яблуками

Замість банальної шарлотки пропонуємо приготувати оригінальний пиріг з яблуками та смородиною за рецептом, взятим із кулінарної книги 1894 року. Всі інгредієнти в цьому пирозі ідеально доповнюють один одного і допомагають створити справжній кулінарний шедевр, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: начинка: яблука — 12 середніх штук; червона смородина…

Астраханская черная икра – новые технологии и проверенные временем рецепты

Астраханская черная икра – новые технологии и проверенные временем рецепты

Черная икра издавна ассоциируется с роскошью и изысканностью. И сегодня ее производство в астраханских хозяйствах обрело новое дыхание. Инициатива компании “Росикраэкспорт” подарила отличную возможность каждому желающему насладиться этим роскошным деликатесом. Отечественные традиции изготовления черной икры Рыбные богатства Астрахани известны повсеместно, особенно распространены в здешних водах…

Які помилки найчастіше припускаються господині при приготуванні олив’є: що варто виправити

Навпаки, багато господині допускають серйозні недоліки, у яких страва буде далекою від ідеалу, інформує Ukr.Media. Однак цього завжди можна позбутися, вважають кухарі. Які помилки псують олів'є? Компоненти різного розміру Звичайно, вкрай складно нарізати кожен продукт приблизно однаково, проте це є необхідною умовою для того, щоб…

Як вибрати корисний хліб у магазині: важливі ознаки якості

Навіть якщо ви на дієті, не варто повністю виключати з раціону хліб, вважають фахівці. Експерти назвали дві важливі ознаки, які допоможуть без промахів вибрати якісний та корисний хліб, інформує Ukr.Media. Термін придатності Не варто вибирати хліб із тривалим терміном придатності. Він говорить про те, що…

Найпростіший і найшвидший спосіб приготувати домашні міні-пончики

Мабуть, це найпростіший і найшвидший спосіб приготування пончиків. Знадобиться всього 4 інгредієнти та мінімум часу, щоб зробити по-справжньому смачні пончики. Якщо ви любите солодке — просто додайте більше цукру. Якщо ви хочете подати пончики як солону закуску з різними соусами — злегка підсоліть тісто, інформує…

Названо чотири продукти, які стають небезпечними під час зберігання в холодильнику

Багато людей упевнені, що, якщо покласти їжу в холодне місце, вона точно зберігатиметься довше. Але, як виявилося, не всім продуктам потрібен холод, інформує Ukr.Media. Авокадо Найчастіше люди, купуючи авокадо, спираються на його зовнішній вигляд. У підсумку вони приносять додому недозрілий, але красивий продукт і кладуть…