Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Каву в молоко чи молоко в каву: як правильно готувати напій

Багато кавоманів надають перевагу звичайній чорній каві замість напою з додаванням молока, інформує Ukr.Media. Є багато різних рецептів кави з молоком — від лате, де молока більше, ніж кави, до класичного мак'ято, в якому молочна пінка лише доповнює напій, згідно з оригінальним рецептом. Додавання молока…

Хитрий лайфхак, який допоможе почистити варений буряк за лічені хвилини і не забруднитися

Буряк — корисний овоч, який господині використовують для приготування перших страв, салатів, заготовляють на зиму, інформує Ukr.Media. Коренеплід багатий антиоксидантами, які ефективно борються з раннім старінням організму, сприяють омолодженню клітин шкіри. Овоч може похвалитися мінеральними солями, органічними і фолієвою кислотою. Він рекордсмен по концентрації бору…

Соковита курка в хрусткій скоринці з сиру: легкий рецепт вечері, від якого будуть у захваті всі

Курка — один з найдоступніших продуктів, який дає тривале насичення і багато білка. Родзинка рецепта в тому, що замість звичного панірування (яйця, борошно, панірувальні сухарі) використовується майонез — він і допомагає сухарям прилипнути до курячої грудки, а також робить її смак більш насиченим, інформує Ukr.Media.…

Експерти назвали молоко, яке не можна додавати до кави

Якщо ви коли-небудь намагалися приготувати парне молоко для кави вдома, то знаєте, що не всі види молока однаково підходять для цього завдання. Експерти розповіли про найкращі варіанти та застерегли вас від менш вдалих, щоб ви змогли насолодитися ідеальним лате, інформує Ukr.Media. Не найкращі варіанти: Соєве…

Як правильно варити сосиски, щоб вони залишалися соковитими та не лопалися

Хто з нас не любить сосиски? Ці м'ясні напівфабрикати смачні, прості у приготуванні, ідеально підходять для сніданку нашвидкуруч. Усього пара хвилин у киплячій воді — і смачна страва, від якої не відмовиться ні доросла людина, ні дитина, готова! Але й у цій, здавалося б, простій…

Як швидко дозріти авокадо всього за 10 хвилин: простий трюк

Скористайтеся цим трюком, щоб приготувати смачний салат, бутерброд або закуску, інформує Ukr.Media. Ідеально ніжний, практично вершковий авокадо стане прикрасою будь-якого рецепта або відмінними самостійними ласощами. Але цього не можна сказати про недозрілий твердий авокадо, зовсім не схожий на зрілий за смаком. Існує чимало способів прискорити…

Приготуйте просте, натуральне і дуже смачне домашнє морозиво всього з 3-х інгредієнтів

До нього можна додати будь-які ягоди і фрукти за вашим бажанням, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: 500 мл жирних вершків (від 33 %); 150 мл. згущеного молока; 100 гр. будь-яких ягід або фруктів. Приготування: Збийте вершки до піків. Зверніть увагу — вершки повинні бути холодними. Додайте згущене…

Кекс у кружці від Джеймі Олівера: знадобиться п’ять простих інгредієнтів і дві хвилини

Іноді бажання солодкого виявляється не настільки сильним, щоб провести на кухні півдня, прикладаючи зусилля для приготування торта, який зникне зі столу під схвалення близьких за лічені хвилини. Рецепт кексу в кружці від відомого англійського кухаря Джеймі Олівера забере лише дві хвилини вашого часу, подарує таке…

“Розповідаю, як вона це робить”: Побачив, як продавчиня на ринку обманює своїх покупців на продажу сухофруктів

Щоразу, заходячи на ринок за горіхами чи сухофруктами, я почуваюся старателем у пошуках золотого злитка. Ніколи не знаєш, що трапиться: справжній скарб чи повне розчарування. З часом я виробив власну систему перевірки — нехай на мене дивляться дивно, зате тепер я точно знаю, що беру…

“Я почав робити так само”: Розповідаю навіщо професійні кулінари замочують м’ясо в соляному розчині

Мало хто з господинь підозрює, що м'ясо, витримане в соляному розчині, стає неймовірно м'яким, ніжним і соковитим, інформує Ukr.Media. М'ясо може бути будь-яким — свинина, яловичина і навіть курка. Готувати м'ясний продукт також можна будь-яким способом — смажити, запікати, тушкувати тощо. Замочування в соляному розчині…