Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Секрет найсоковитішої грудки без олії. Навіть духовка не знадобиться!

Апетитна, без краплі зайвої олії, ароматна, зовсім не суха. Весь секрет — у способі приготування! Навіть духовку вмикати не потрібно. Грудка повністю готується в пергаментному папері на сковороді! Інгредієнти: Куряче філе — 1 шт.; Цибуля — 1 шт.; Рослинна олія — 2 ч. л.; Сіль…

Які приправи найкраще підходять до макаронів: кухарі розкрили секрети

Дехто використовують прянощі під час варіння макаронних виробів, інформує Ukr.Media. Інші вводять ароматні добавки на етапі роботи з соусом. Обидва варіанти є однаково хорошими. Які приправи варто використовувати для приготування смачних макаронів Мускатний горіх Важко знайти більш вишуканий варіант, оскільки мускатний горіх унікальний за своїм…

Найпростіший рецепт домашнього йогурту — без закваски та йогуртниці

Зробити йогурт в домашніх умовах — дуже легко і просто. Вам не знадобляться ніякі пристосування, ні спеціальна закваска, ні йогуртниця, інформує Ukr.Media. Інгредієнти Молоко — 400-500 грамів Йогурт густий або рідкий — 1-2 ст. л. Приготування 1. Молоко прогріти до дуже теплого стану (42-45 градусів),…

Помилки, які часто допускають господині під час приготування пельменів

На жаль, не у всіх господинь виходять пельмені з першого разу. Але так само хочеться побавити домочадців смачною домашньою стравою, правда? Саме для вас ми приготували список помилок, яких треба уникати, щоб домогтися гарного результату, інформує Ukr.Media. Успіх вам гарантований, якщо ви прислухаєтеся до всіх…

Заморожуйте на здоров’я: продукти, які після заморозки стають кориснішими

Приймаючи рішення зберігати продукти в холодильнику, більшість людей думають, що вони втрачають свої корисні властивості, інформує Ukr.Media. Звичайно, у більшості випадків низькі температури руйнують структуру та негативно впливають на смак. Однак на цю ситуацію можна дивитися і під іншим кутом. Тому варто згадати 5 продуктів,…

Як варити гречку: дві прикрі помилки, яких припускається кожна друга

Гречка з'являється на столі щотижня у 99% українців. Але одного разу це неймовірно ароматна, розсипчаста, смачна каша, а другого — дивна сіра маса. Ви здивуєтеся, але результат завжди залежить від цих двох дрібниць, інформує Ukr.Media. Іноді в поспіху дехто просто забуває, що варити гречку можна…

Варю курячий супчик із часниковими галушками — жодних делікатесів не треба

З ним ніяких делікатесів не треба. Начебто звичайний курячий суп, але з секретом це галушки з часниковою начинкою. Ароматно, ситно, а ще дуже бюджетно! Різноманітність на вашому столі з найпростіших продуктів, інформує Ukr.Media. Курячий суп із часниковими галушками Суп готується швидко та просто. Найдовше тут…

Речі на кухні, якими ми користуємося неправильно

Мало хто знає, для чого насправді потрібен ящик під духовкою, інформує Ukr.Media. Кухня є у кожного у квартирі, але не всі знають про особливості предметів, які в ній знаходяться. Ми розповімо про справжні призначення таких речей. Ящик під духовкою Майже кожна плита під духовкою має…

Доведеться купувати новий: що не можна різати керамічним ножем

Керамічний ніж — незамінний інструмент на кухні, але є певні продукти, з якими краще не ризикувати, щоб не довелося купувати новий ніж. Цей легкий і гострий предмет чудово підходить для нарізання овочів, фруктів, хліба, філе риби та м'яса, проте існують обмеження, про які важливо пам'ятати,…

Прості способи визначити, що яловичина несвіжа, і їсти її може бути небезпечно

Щоб не мучитися потім від болів у животі, ще до приготування яловичини треба переконатися у її свіжості. Розповідаємо, як визначити, що яловичина несвіжа, і фарш із неї вживати небезпечно, інформує Ukr.Media. Вживання зіпсованого м'яса — найчастіша причина отруєнь. Пропонуємо розібратися, як визначити свіжість яловичини, щоб…