Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Експерти розповіли, які огірки не можна маринувати: головні ознаки

Мало хто з господинь, які люблять побалувати себе і свою сім'ю літніми закрутками, знають про те, які огірки можна і не можна використовувати для консервації. Звичайно, багато хто знає, що для такого не використовують овочі-переростки, проте список "заборонених" для використання огірків набагато ширший, інформує Ukr.Media.…

Яке вершкове масло корисніше — з 82,5% або 72,5% жирності

Скільки суперечок ведеться щодо вершкового масла… Деякі джерела заявляють, що справжнє масло — лише жирністю 82,5%. А 72,5% — це фальсифікат! Ось і стало цікаво, як насправді справи, інформує Ukr.Media. Купуючи вершкове масло, ми бачимо різноманітність не лише брендів, а й сортів та різновидів цього…

Торт Просекко – фішка будь-якого свята! Десерт, який приємно здивує гостей

Хіба можна відмовитися від шматочка такого чудового десерту? Тут чудово все: і свіжа полуниця, і шампанське і желе. Красива подача разом із божественним смаком вразить кожного! Це десерт, що зможе здивувати всіх. Торт Просекко — те, що потрібно для дівич-вечора, дня народження, Нового року і…

Як очистити м’ясо та рибу від небезпечних антибіотиків: допоможуть ці поради

Антибіотики, що потрапляють до м'яса птиці, можуть викликати небажані побічні ефекти у людей. Це може включати алергічні реакції, розлад шлунка та інші проблеми з травленням, інформує Ukr.Media. Негативний вплив на мікрофлору кишківника Антибіотики можуть знищувати корисні бактерії в кишківнику людини, що може призвести до дисбалансу…

Не припускайтеся цієї помилки: кухарі розповіли, чи потрібно зливати першу воду під час варіння м’яса

Приготування смачного та ароматного м'ясного бульйону — це справжнє мистецтво, яке потребує уваги до деталей та дотримання певних правил. Досвідчені кухарі діляться своїми секретами, які допоможуть вам приготувати бульйон, насичений смаком та корисними речовинами, інформує Ukr.Media. Вибір інгредієнтів та пропорції Для приготування якісного яловичого бульйону…

Пікантна консервація — смачнющий салат із вишнею до м’ясних страв

Крім звичайної заготовки вишні для пирогів, приготуйте закуску, яка стане ідеальним доповненням до м'ясних страв. Пікантний салат із вишнею — це справжній делікатес, який займе почесне місце навіть на святковому столі, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: вишня — 2 кг; гострий перець — 2 шт; часник —…

Як правильно розкрити аромат лаврового листа у стравах: прості хитрощі

Лавровий лист — незамінна пряність у кулінарії, здатна перетворити смак та аромат багатьох страв. Його використання сягає корінням у стародавні кулінарні традиції й продовжує залишатися актуальним у сучасній гастрономії, інформує Ukr.Media. Однак, попри простоту застосування, що здається, існують певні нюанси, що дозволяють максимально розкрити потенціал…

Одна помилка — і користі нуль: як правильно заварювати зелений чай у пакетиках

Багато хто вважає, що в пакетованому чаї немає тих смаку і користі, які є в розсипному завареному. Але якщо правильно заварювати зелений чай у пакетику, то можна також отримати корисний напій. Як це зробити, розповіли експерти, інформує Ukr.Media. Фахівці зазначають, що смак і якість залежать…

Не хрустке зовні й м’яке усередині: перераховуємо типові помилки приготування безе

Безе — це ніжний і надзвичайно смачний десерт, який часто у господинь не виходить, інформує Ukr.Media. Повітряні тістечка або не хрумтять, або виходять надто м'якими всередині, це значить, що при приготуванні десерту були допущені суттєві помилки. Кулінарні експерти підказали, чому не виходить безе. Помилки під…

Експрес закуска з кабачків за 10 хвилин, завжди готую влітку

Літнє меню неможливо уявити без смачних та корисних кабачків, з яких можна приготувати величезну кількість страв для сім'ї. Якщо ви знаходитесь у пошуку нової та оригінальної страви з кабачків для своєї кулінарної книги, обов'язково спробуйте цю хрумку та ароматну закуску, на приготування якої піде не…