Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Кулінарна хитрість, завдяки якій оладки не вбирають олію зі сковороди

Будь-яка господиня запросто приготує дивовижне тісто на оладки. А ось під час смаження часто виникає проблема. Пишні й ароматні кружечки наскрізь просочуються жиром. Їсти такі навряд чи хтось захоче. Тому досвідчені кулінари використовують одну хитрість, інформує Ukr.Media. Річ у тім, що оладки, і справді, пористі,…

Як до останньої краплі видавити сік із лимона: цією хитрістю користуються бармени

Багатьом господаркам важко отримати достатню кількість соку з одного лимона, інформує Ukr.Media. До вашої уваги — метод, яким користуються професійні бармени. Він дозволить вам витягти максимум соку з кожного лимона та використовувати його для приготування різноманітних страв. Як видавити сік з лимона? Почати варто із…

Як приготувати майонез без яєць: потрібна банка консервованого горошку

Багато хто знає про те, що домашній майонез завжди буде смачнішим і кориснішим за магазинний, оскільки використовуватимуться перевірені продукти, інформує Ukr.Media. Однак не всі знають, що можна приготувати пісний варіант знаменитого соусу. Цікаво, що допоможе нам у цьому питанні рідина з банки з консервованим горошком.…

Їмо свіжий гарбуз до самої весни: розкриваємо секрети правильного зберігання

Нутриціологи рекомендують зберігати гарбуз у сухому та темному місці. При цьому термін зберігання плода за кімнатної температури не повинен перевищувати 2-3 місяці. Якщо встановити температуру зберігання 5-9 градусів і вологість не вище 60-70 відсотків, гарбуз зможе пролежати дуже довго — до 6-9 місяців, інформує Ukr.Media.…

Як поліпшити смак тушкованої капусти: з цими добавками страва стане улюбленою

Тушкована капуста — класична страва, яку багато хто пам'ятає з дитинства. Однак не всі люблять її через негативні спогади або одноманітний смак. Але є способи зробити цю страву більш цікавою і привабливою навіть для тих, хто раніше її не шанував. Сьогодні ми поділимося порадою про…

Опустіть сирокопчену ковбасу в окріп: те, що побачите, здивує багатьох

Багато хто не здогадується, що зі звичною магазинною ковбасою можна провести простий, але дивовижний трюк, який заощадить вам час та сили. Йдеться про те, щоб занурити ковбасу в окріп. Що ж станеться після цього, інформує Ukr.Media. Тільки досвідчені господині знають секрет: шкірка з ковбаси почне…

Ці хитрощі заощадять вам час на кухні: картопля за 10 хвилин

Зазвичай, картопля готується майже пів години, проте є способи скоротити цей час. Найпоширеніший спосіб — класичне варіння, але з одним нюансом. Після закипання води вже можна додати улюблені спеції та зелень, після чого ввести туди ж шматочок вершкового масла, інформує Ukr.Media. Така невелика хитрість дозволить…

Прості та ефективні способи звільнити місце в морозильній камері

Літо 2024 року принесло із собою новий тренд в організації кухонного простору — ретельно спланований розподіл продуктів у холодильній та морозильній камері. Цей тренд не лише завоював популярність у соціальних мережах, а й призвів до того, що багато хто починає звертатися до професійних дизайнерів для…

Яблучний пиріг за рецептом 1894 року — це найкраща випічка з яблуками

Замість банальної шарлотки пропонуємо приготувати оригінальний пиріг з яблуками та смородиною за рецептом, взятим із кулінарної книги 1894 року. Всі інгредієнти в цьому пирозі ідеально доповнюють один одного і допомагають створити справжній кулінарний шедевр, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: начинка: яблука — 12 середніх штук; червона смородина…

Астраханская черная икра – новые технологии и проверенные временем рецепты

Астраханская черная икра – новые технологии и проверенные временем рецепты

Черная икра издавна ассоциируется с роскошью и изысканностью. И сегодня ее производство в астраханских хозяйствах обрело новое дыхание. Инициатива компании “Росикраэкспорт” подарила отличную возможность каждому желающему насладиться этим роскошным деликатесом. Отечественные традиции изготовления черной икры Рыбные богатства Астрахани известны повсеместно, особенно распространены в здешних водах…