Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

5 цікавих фактів про віскі

Наступна п'ятірка фактів про віскі досить цікава, передає Ukr.Media. Впевнені: прочитаєш із задоволенням, і обов'язково за келихом односолодового розповісти про неї своїм товаришам. 1. Черчілль, Британія, і віскі у світі У часи Другої світової війни, коли Англія з цілком зрозумілих причин жила в режимі жорсткої…

Навіщо в смажену картоплю треба додавати борошно

Здавалося б, що складного? Потрібно почистити картоплю, нарізати брусочками та обсмажити у сковороді на олії, інформує Ukr.Media. Але часто трапляється так. що картопля підгоряє зверху, залишаючись сирою всередині. Про хрумку апетитну скоринку залишається тільки мріяти. Але не варто впадати у відчай, сьогодні розповімо про одну…

Які помилки господарок зіпсують сковорідку з антипригарним покриттям: перевірте себе

Сковорода з антипригарним покриттям — незамінний помічник на кухні. Однак за нею потрібен особливий догляд, щоб не зіпсувати покриття. Є кілька поширених помилок, яких часто припускаються господині, інформує Ukr.Media. Застосування кулінарного спрею Серед основних помилок у догляді за таким посудом — це використання кулінарного спрею,…

Не в холодильнику і не на підвіконні: ось де потрібно зберігати банани

Кожна господиня вважає за краще зберігати банани або в холодильнику, або на підвіконні, інформує Ukr.Media. Однак насправді ці місця навряд чи підходять для того, щоб розміщувати на них зазначені фрукти. А якщо ні, то банани дуже швидко почнуть в'янути й гнити, втрачаючи свій неповторний цукровий…

Маринад, який зробить будь-яке м’ясо дуже ніжним та смачним

Простий та дуже смачний маринад для будь-якого м'яса. А індичка у цьому маринаді виходить просто казкова! Спробуйте! Вам знадобиться всього кілька інгредієнтів на кілограм м'яса — ківі, чайна ложка солодкої паприки, столова ложка рослинної олії та сіль за смаком, інформує Ukr.Media. Все дуже просто. Подрібніть…

Чому не можна повторно розігрівати суп

Часто в родині, особливо великій, суп варять на кілька днів одразу. Експерти розповіли, до чого може призвести повторне розігрівання цієї страви, інформує Ukr.Media. За словами фахівців, заправні супи, борщі, розсольники — про запас готувати можна, а супи з макаронними виробами й супи-пюре краще варити на…

Хто пробує так готувати майонез, пишуть: Тепер ніколи не купуватиму його

Майонез "Провансаль". Показуємо, як його готувати. За часом — не більше двох хвилин. І у магазині вже точно купувати не захочеться! Інгредієнти: Олія рослинна (рафінована) — 200 мл Яйце — 1 шт. Гірчиця — 1 ч.л. Оцет — 1 1 ч.л. Сіль — 1/2 ч.л.…

Незрівнянна страва з картоплі — замість хліба і лаваша

Інгредієнти: картопля — 4 шт; кефір — 200 мл; яйця — 2 шт; сода — 1 ч. л; сіль — 1 щіпка; рослинна олія — 2 ст. л; борошно — 5 ст. л; кріп — 1 пучок. Приготування: Змішуємо кефір з содою. Збиваємо вінчиком яйця…

Неймовірно смачний і простий полуничний пиріг на кефірі

На початку літа потрібно постаратися з'їсти якомога більше соковитою стиглої полуниці! Відмінною ідеєю стане приготування простого, але неймовірно смачного пирога на кефірі з полуницею. Кожен шматочок цієї випічки буквально тане в роті! Аромат полуниці, який наповнить весь будинок, не залишить нікого байдужим! Інгредієнти: кефір або…

Як приготувати смачний суп: яких помилок варто уникати

Невід'ємною частиною української традиційної кухні є заправні ситні супи, які варять на м'ясному, рибному або овочевому бульйоні. Ми зібрали секрети приготування смачної першої страви, інформує Ukr.Media. Основу багатьох супів становить м'ясний бульйон. Його найкраще варити зі шматка м'яса з кісточкою, яка й надає страві насиченого…