Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Секрет правильного приготування смажених яєць з томатною пастою, про який ви не знали

Смажені яйця давно вважаються класичним сніданком, але шеф-кухар Нельсон Серрано-Бахрі пропонує надати цій страві нового відтінку, додавши томатну пасту. Такий підхід дозволить урізноманітнити звичний смак, особливо для тих, хто не любить солодкість кетчупу, інформує Ukr.Media. Однак важливо правильно готувати яйця з томатною пастою, щоб уникнути…

Почала по-новому готувати млинці. Змінила в рецепті порядок інгредієнтів, і змінився результат

Ну ось, правда, млинці виходять просто супер — тоненькі, з дірочками і дуже смачні, інформує Ukr.Media. Отже, розповідаю, як я їх готую. Інгредієнти: Яйця — 2 шт Окріп — 200 мл Кефір — 200 мл Борошно — 200 гр Цукор — 3 ст.л Сіль —…

Прості прийоми, які допоможуть зварити золотистий і наваристий курячий бульйон

Смачний курячий бульйон повинна вміти приготувати кожна господиня. Це своєрідна бульйонна класика, готувати яку можна по-різному. Головне, щоб на виході був один результат — золотистий і наваристий курячий бульйон з чудовим ароматом і смаком. З такого бульйону надалі можна зварити, наприклад, суп з вермішеллю або…

Метод «3-3-3»: як обсмажити картоплю так, щоб вона вийшла хрусткою зовні та м’якою всередині

Приготувати такий гарнір дуже просто. Достатньо застосувати метод, що отримав назву "3-3-3", інформує Ukr.Media. Про цей підхід до приготування популярної страви розповіли експерти в галузі кулінарії. Суть методу "3-3-3" Назва пов'язана з необхідністю дотримуватися важливих правил, в яких згадується цифра 3: треба провести попередній трисекундний…

Потрібно додати цей інгредієнт за 2 хв до готовності: він чудово розкриє смак горохового супу

Гороховий суп входить до числа популярних страв. Апетитна страва, яка до того ж добре насичує, інформує Ukr.Media. Всього один інгредієнт може надати новий смак супу. Цей продукт потрібно додати, коли до готовності страви залишиться зовсім трохи. Головним мінусом горохового супу є час приготування. Він не…

Як я варю яйця без кип’ятіння: виходить корисніше і смачніше

Усі, з ким я поділилася цим методом, тепер готують яйця тільки так. Спробуйте і ви, якщо ще не знали про цей простий спосіб, інформує Ukr.Media. Цей спосіб я відкрила випадково. Одного вечора в нас вимкнули електроенергію. Я саме поставила на плиту каструлю, поклала яйця, вони…

Як зробити курку з золотистою скоринкою?

Секрет апетитної курочки з золотистою скоринкою криється у простих продуктах, інформує Ukr.Media. Вони доведуть страву до досконалості за всіма параметрами: аромат, смак, вигляд. На думку досвідчених кулінарів, найкращим продуктом для створення золотистої скоринки є мед. Він забезпечить пікантний смак і апетитний вигляд. Спочатку курку ставлять…

Як варити гречку: лайфхаки, про які ви можливо не знали

Гречка — одна з найпопулярніших круп в українській кухні, яка багата на поживні речовини та корисна для здоров'я. Цей універсальний продукт можна приготувати багатьма способами, і кожен з них надає страві особливого смаку, інформує Ukr.Media. Щоб ваша гречка завжди була смачною та ідеально приготованою, пропонуємо…

Яблучні драники на десерт — дивовижно смачно та поживно

Яблучні драники на десерт — розкішне рішення! До речі, до приготування драників раджу залучити дітей, вони з радістю візьмуть у цьому участь. Яблучні драники можна ароматизувати корицею і подавати на сніданок з чаєм або какао, а на полудень — з вершковим морозивом, інформує Ukr.Media. Інгредієнти…

Чи можна залишати рис у заводській упаковці та як довго його зберігати

Є продукти, які "живуть" на кухні майже вічно. Рис до них не належить. Нутриціологи розповіли, як правильно вибрати якісну крупу і як її зберігати, інформує Ukr.Media. Так, у магазині варто звертати увагу на рис у прозорій упаковці — так буде простіше роздивитися зерна. Вони мають…