Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Гарячі бутерброди в лаваші: стануть хорошим сніданком, перекусом і закускою в дорогу

Прекрасна альтернатива пиріжкам з начинкою: виходить так само смачно, але не потрібно замішувати тісто, з його роллю відмінно справляється тонкий лаваш, інформує Ukr.Media. Такі гарячі бутерброди стануть хорошим сніданком, перекусом, закускою в дорогу. Начинка, звичайно, може бути будь-яка — ковбаса, шинка, запечена або копчена курка,…

Тонкощі вибору цибулі для приготування різних страв

Від того, яку цибулю використано, залежить смак усієї страви. Тому до вибору цього багатошарового коренеплоду варто підійти дуже серйозно. У кулінарії найчастіше використовують такі види цибулі: шалот, білу, червону і жовту солодку. Ці види відрізняються один від одного за смаком, інформує Ukr.Media. Кожному виду цибулі…

Як просто і швидко прибрати грудочки в тісті і уникнути їх утворення

Ніхто не любить грудочки в будь-яких їх проявах. Будь то манна каша або тісто, кожна господиня прагне до гладкої консистенції. Сьогодні ми поділимося з вами деякими лайфхаками, як уникнути згустків при приготуванні рідкого тіста, інформує Ukr.Media. Просіяти через сито Борошно завжди важливо просівати через сито.…

Секретний інгредієнт, що перетворює гороховий суп на справжній шедевр

Багато любителів вишуканої кухні вважають, що стандартний гороховий суп має недостатньо виразний смак. Проте, можна легко поліпшити його кулінарні характеристики, інформує Ukr.Media. Один доступний інгредієнт допоможе перетворити звичайний гороховий суп на вишукану страву, яка мало чим відрізнятиметься від тієї, що подають у ресторанах. Цей секрет…

Фахівці дали поради щодо вибору борошна: на що слід звернути увагу

Борошно багато століть є одним із головних інгредієнтів різних страв. Є кілька правил, які допоможуть вибрати хороший продукт, інформує Ukr.Media. Фахівці зазначили: серед людей поширена думка, що найкраще борошно має виключно білий колір і належить до вищого ґатунку. Але важливіше те, для яких цілей воно…

Выращивание грибов в теплице

Выращивание грибов в теплице

Грибная ферма в теплице: выращивание съедобных грибов в специальных условиях Грибы – это не только вкусное и универсальное блюдо, но и источник множества полезных веществ для нашего организма. Они содержат большое количество белка, витаминов и минералов, способствуют повышению иммунитета и улучшают работу сердечно-сосудистой системы. Очень…

Як солити сало так, щоб шкурка вийшла м’якою

Сало — один з улюблених продуктів для багатьох, і в розумних кількостях воно приносить користь. Тільки от буває дуже прикро, коли, принісши додому куплене сало, ми намагаємося відкусити шматочок — і натикаємося на жорстку грубу шкірку, інформує Ukr.Media. Усе задоволення одразу пропадає. До того ж…

Більше ніколи не доведеться чистити цибулю ножем і ридати

Кулінарні шедеври завжди вимагають від господинь чимало часу і терпіння. Для того, щоб порадувати домочадців смачною стравою, часом доводиться годинами простоювати біля плити. Зазвичай найбільше часу займає підготовчий процес — очищення продуктів перед приготуванням. Хитрий лайфхак від досвідчених кухарів допоможе помітно знизити час, необхідний на…

“Що любить перловка”: Як варити смачно та швидко перлову кашу без замочування

Ділимося простим методом приготування та тонкощами, які роблять перловку смачною, розсипчастою, красивою. І її не потрібно варити 40-50 хвилин, інформує Ukr.Media. Так перловку варити можна і для розсольника, і для подачі з м'ясним гуляшем, зі смаженими грибами і цибулею, з молоком і цукром, або з…

Для чого розумні господині заморожують ковбасу: не просто для тривалого зберігання

Якщо у вас вдома накопичилося надмірно багато вареної ковбаси, існує ризик, що вона швидко зіпсується. Одним зі способів продовжити термін її зберігання є заморожування шматка ковбаси для подальшого використання. Проте досвідчені господині відправляють ковбасу в морозилку не тільки з цієї причини, інформує Ukr.Media. Після заморожування…