Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Як смачно посмажити цибулю: несподіваний інгредієнт, який використовують досвідчені господині

Деякі просто відправляють подрібнений інгредієнт на сковорідку з олією та доводять до готовності, інформує Ukr.Media. Так, така цибуля буде непоганою, але бездоганною назвати її не можна. Деякі господині у процесі смаження вводять ложку цукру. В результаті цибуля виходить карамелізованою. Ще однією популярною добавкою є сода.…

Кисломолочний сир так їсти не можна – він втрачає всю користь!

Щоб кисломолочний сир приніс вам максимум користі й не спричинив проблем із травленням, потрібно грамотно поєднувати його з іншою їжею, інформує Ukr.Media. Сир — один із найкорисніших молочних продуктів. У ньому багато кальцію і білка. Він чудово підійде тим, хто хоче скинути зайву вагу і…

Повноцінна вечеря в одному посуді — рецепт врятує, коли немає часу та сил готувати

Рецепт дуже простий! На приготування потрібно часу хвилин 10. І при цьому виходить повноцінна вечеря, яку можна подати навіть гостям, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: Рис — 2 склянки Тепла вода — 4 склянки Куряча гомілка — 8 шт. Цибуля — 1-2 шт. Морква — 2-3 шт.…

Лайфхак з TikTok: як відкрутити банку з гвинтовою кришкою без зусиль?

Відкрити банку з гвинтовою кришкою часто завдання зі зірочкою. Буває, як її не крути, дістатися вмісту ніяк не виходить. Однак у TikTok показали дивовижний трюк, який допоможе впоратися з гвинтовою кришкою за лічені секунди, без зусиль. Потрібно зробити лише один простий рух, інформує Ukr.Media. Спочатку…

Кухонний лайфхак, який перетворить покупні пельмені на домашні

Пельмені — це завжди смачно, а ще швидко та просто. Але як щодо того, щоб полегшити процес приготування страви й підняти її смак на рівень вище, інформує Ukr.Media. У вас вдасться це зробити, якщо ви скористаєтеся порадою досвідчених кухарів, які радять у процесі варіння пельменів…

Простий трюк при варінні червоних буряків, змусить їх буквально танути у роті

Буряк — це не просто овоч, а справжній кулінарний камертон, що задає тон багатьом стравам своїм насиченим кольором і характерним смаком. Від борщу до вінегрету, буряк грає першу скрипку в симфонії смаків. Однак, як часто буває з примадоннами, буряк може бути примхливим під час приготування,…

Забутий рецепт ситного супу — готувала ще моя прабабуся

Ще моя бабуся готувала. Смачно! Дуже смачно! Інгредієнти: Вода — 1,5 л Яйце — 1 шт. Борошно ~ 1 склянка Картопля — 3 — 4 шт. Цибуля — 1 шт. Морква — 0,5 шт. Бульйонні кубики — 2 шт. (Можна готувати на будь-якому бульйоні!) Зелень…

Як повторно можна використовувати пергаментний папір для випічки

Пергаментний папір є зручним засобом для випічки, що дозволяє швидко приготувати будь-які кекси, тістечка або печиво, інформує Ukr.Media. Більшість людей після використання викидають виріб у смітник, однак насправді він ще може стати в пригоді в господарстві. Як повторно застосувати пергамент для випічки Використаний для випічки…

Риба гірчить після смаження: кулінарна хитрість, яка вмить прибере гіркоту зі страви

Іноді готова смажена риба може мати гіркий смак, інформує Ukr.Media. Від цього явища ніхто не застрахований, проте викидати готову страву теж не варіант. Кулінарні експерти поділилися з вами порадами, як виправити ситуацію. Як прибрати гіркоту з готової риби Почнемо з того, що риба може гірчити…

Топ-6 причин, які змусять вас відмовитися від вживання солодощів

Деякі фахівці кажуть про те, що цукор обов'язково потрібно споживати, проте інші схиляються до того, що він дуже шкідливий для здоров'я і заважає нормальному функціонуванню організму. У середньому людина споживає приблизно 22 чайних ложки цукру на день. Крім того, вона додатково їсть солодощі, інформує Ukr.Media.…