Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Чи можна їсти черешню на ніч і що може статися

Багато людей не знають, чи можна їсти черешню на ніч або не можна. Незважаючи на свої корисні властивості, ягода має і протипоказання, інформує Ukr.Media. Як правильно вибирати черешню Ягоди черешні дуже поживні і містять багато корисних вітамінів. Перш, ніж купувати

Чим залити рибу перед смаженням, щоб вона вийшла смачнішою

Смаження риби для багатьох людей здається найпростішим заняттям. Але далеко не завжди кінцева страва може похвалитися відмінним смаком і ароматом, а також привабливим зовнішнім виглядом, інформує Ukr.Media. Щоб смажена риба вийшла дійсно смачною, важливо не тільки

Що робити з часниковими стрілками – навіть не думайте викидати!

Користь часнику давно всім відома: за змістом вітамінів він перевершує багато овочів. На початку літа на городах та грядках ароматна рослина пускає довгі зелені пагони, які потрібно обов'язково прибирати, тому що вони гальмують розвиток головок часнику, інформує Ukr.Media.

Хрустке тісто для чебуреків на воді

Хрустке тісто для чебуреків — його повинна вміти замішувати кожна поважаюча себе господиня. Ми розкриємо вам рецепти смачного, і міцного еластичного тіста, інформує Ukr.Media. Чебуреки в нашій країні люблять усі без винятку, але, на жаль, не завжди залишаєшся задоволеним

Як зробити варення більш густим, якщо воно вийшло рідким

Рецепти приготування натурального, корисного і смачного смаколика у родинах передаються у спадок. Пироги, булочки і просто бутерброди з ним зігрівають душу взимку і нагадують про літо. Але іноді навіть зварене за всіма правилами варення — рідке. Чи можна повернути

Лайфхак, який допоможе швидко і легко підготувати капустяне листя для голубців

Кожна господиня має свої кулінарні секрети. З їхньою допомогою вона може приготувати свою коронну страву, якій просто немає рівних. Чи знаєте ви лайфхаки, пов'язані з приготуванням голубців? Оскільки ця страва непроста, не всі за неї беруться. Найскладніше не скрутити

Як правильно засолити червону рибу в доманішніх умовах

Тануча в роті малосолена червона риба – ніжний і корисний делікатес. Спробуйте приготувати солону червону рибу в домашніх умовах. Засолити червону рибу в домашніх умовах – абсолютно нехитра справа! Купивши знатний шматочок філе, а то й цілу рибину, ви зможете приготувати в

Чому фахівці рекомендують споживати варену картоплю холодною

Картопля — це один з найпопулярніших продуктів, без якого мільйони людей навіть не можуть уявити своє життя, інформує Ukr.Media. Однак у цього овоча існують особливості, які варто враховувати перед споживанням. Яка шкода у картоплі Якщо розглядати мінуси картоплі, то

Різновиди дерев’яних обробних дощок: плюси і мінуси

Щоб приготування страв було комфортним, дуже важливо вибрати необхідне кухонне начиння. Особливу увагу варто приділити обробній дошці. Вона може виготовлятися з різних матеріалів, відрізнятися розміром, товщиною, декоративним оформленням. Можна купити дерев'яну обробну дошку, скляну і пластикову. Кожен варіант має плюси і мінуси. Ми поговоримо про…

Смачні котлетки з рубаного курячого філе та печериць

Це варто спробувати. Пропонуємо вам одну з варіацій рубаних котлет. Відмінне поєднання курки, печериць і сметани. Оладки виходять соковитими, ніжними, ароматними та дуже смачними. Їх можна готувати до гарніру або салату, а також використовувати для бутербродів замість