Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Чи рекомендують кухарі додавати вершкове масло в борщ

Таке смачне частування, як український борщ із часником, пампушками та салом, популярне в усьому світі. Однак далеко не кожна господиня здатна його приготувати бездоганно. Адже, для того щоб отримати дійсно наваристе перше, потрібно володіти певними кулінарними

Визначте якісний сік у магазині тільки таким способом

Стало відомо, що експерти розповіли, як правильно вибрати сік у магазині. Вони повідомили, на що треба дивитися насамперед, інформує Ukr.Media. Так, за словами харчових технологів, дуже важливо знати кожному покупцеві, що він купує і що насправді міститься в продукті, щоб

В’ялені сливи — виявляється це настільки смачно що приготувавши їх хоча б один раз ви точно назавжди станете їхніми шанувальникам

Це дійсно дуже смачний рецепт і ми вам рекомендую обов'язково приготувати. В'ялені сливи прекрасно зберігаються в холодильнику протягом року їх можна додавати в салати і використовувати при випічці, інформує Ukr.Media. Для в'ялення підхід не любі сливи, найкраще використовувати ті сорти в яких м'ясистий м'якуш, достатньо…

Зубочистки — ось секрет ідеально запеченої картоплі

Зазвичай на запікання картоплі йде чимало часу — до пів години, інформує Ukr.Media. Зрозуміло, любителям цієї страви хочеться, щоб овоч був готовий якомога раніше. І це цілком можливо. На допомогу прийдуть дешеві пристрої, які, напевно, є майже в кожному будинку. Йдеться

Десерт із двох інгредієнтів, який підкорив інтернет

Цей незвичайний десерт, який готується лише з двох інгредієнтів, підкорив весь інтернет. Спосіб приготування десерту дуже незвичайний: необхідно довго збивати желе, щоб отримати легку та повітряну масу, яка після застигання буквально танутиме у роті. І дорослі, і діти

Соус карбонара – класичний рецепт

Соус карбонара здатний прості макарони перетворити в неймовірно смачну страву. Готують його за різними рецептами з використанням бекону, шинки, риби, морепродуктів або грибів. Паста з соусом карбонара, приготовлена за лічені хвилини, здатна звичайну вечерю перетворити

Навіщо деякі господині додають у котлетний фарш яблуко: невеличка хитрість

У рецепті котлетного фаршу ми найменше очікуємо побачити в списку інгредієнтів яблука. Адже в наших уявленнях цей фрукт навряд чи поєднується з м'ясом, інформує Ukr.Media. Такий рецепт є досить поширеним. Котлети з яблуками, наприклад, часто готують на Кавказі, особливо в

Чому картопля чорніє після варіння і як цього уникнути

Іноді картопля темніє або синіє після варіння. Якщо подати її до столу, страва виглядатиме неестетично, погано виглядає така картопля і в салаті. Вирішити проблему досить просто. Колір варених коренеплодів збереже один з двох простих інгредієнтів, які знайдуться

Як зробити печінку м’якою без молока: хитрість, про яку знають одиниці

Печінка завжди потребує ретельної підготовки для того, щоб у вас вийшла смачна і гідна страва. Якщо вона буде оброблена неправильно, то вийде дуже жорсткою і несмачною, інформує Ukr.Media. Більшість господинь відправляють печінку в молоко, але, по-перше, витрачати напій зайвий раз не хочеться, а по-друге, як…