Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Як приготувати молоду картоплю: 10 рецептів на будь-який смак

Ми пропонуємо найкращі рецепти приготування молодої картоплі, інформує Ukr.Media. Хрустка молода картопля в духовці Інгредієнти: 700 г молодої картоплі; 2 столові ложки оливкової олії; 1 чайна ложка паприки; сіль — за смаком; мелений чорний перець — за

Цю закуску з помідорів з’їдають швидше за м’ясо — ну дуже смачно

Якщо ви знаходитесь у пошуку оригінальної та неймовірно смачної закуски, яка чудово доповнить м'ясні страви, обов'язково зверніть увагу на цей рецепт закуски з помідорів, інформує Ukr.Media. Для приготування знадобиться: помідори — 7 ш; кріп — 1 пучок; часник —

Для чого насправді потрібна бірка на чайному пакетику

Не всі знають, навіщо придумано бірку з паперу на чайному пакетику. Дехто думає, що вона необхідна для прописування назви фірми-виробника, інформує Ukr.Media. Інші впевнені, що вона створена спеціально для того, щоб вмочати пакетик у чашку під час заварювання напою, у цьому

Як розварити горох на пюре — спосіб, який не потребує тривалого замочування

На які тільки хитрощі не йдуть господині, щоб зварити смачний і наваристий гороховий суп-пюре, інформує Ukr.Media. Так, в хід йде тривале замочування, сода та інші «примочки». Однак є набагато більш зручний спосіб варіння першої страви, який не вимагає попередньої

Так робити не треба: цей інгредієнт зіпсує котлетний фарш

М'ясні котлети — страва дуже поширена. Готується вона просто, смак має відмінний, та й подати їх можна з будь-яким гарніром. Ось тільки часто котлети буквально розповзаються під час смаження, втрачаючи свою форму. То в чому ж справа? Зараз дізнаєтеся, інформує Ukr.Media.

Чому суп несмачний: найпоширеніші помилки в приготуванні страви

На жаль, перші страви не дуже люблять діти та дорослі. Однак ми знаємо, що потрібно зробити, щоб суп був смачним. Більшість господинь допускають при варінні цієї страви багато помилок, тому і виходить він прісним, несмачним і не апетитним на вигляд, інформує Ukr.Media. Давайте

Дуже швидко до чаю — без борошна, яєць та цукру

Підготовка тіста для печива займає лише 5 хвилин, для цього навіть не потрібно використовувати кухонний комбайн. Випічку можна приготувати, коли гості на порозі. У сирного печива є й інші переваги — воно не містить яєць, глютена та цукру — це корисна альтернатива покупній

Навіщо кулінари заливають шашлик пивом

Пиво досить рідко використовується в кулінарії через його своєрідний присмак. Однак цей напій може бути вельми корисним під час роботи з м'ясом, інформує Ukr.Media. Так, пінний напій може вельми поліпшити смак шашлику. Усе пов'язано з тим, що пиво вступає в реакцію з

Що робити, якщо м’ясо курки задихнулося: декілька перевірених способів

Якщо, діставши курку з холодильника, ви відчули неприємний запах, це не завжди означає, що м'ясо зіпсувалося. Іноді такий запах може з'явитися, якщо курка полежала в поліетиленовому пакеті не в морозильній камері, а на полиці — вона просто задихнулася. Позбутися від цього запаху можна кількома способами,…

5 правил, які зроблять ваш шашлик смачним, м’яким і соковитим

Наближається найочікуваніше свято року, багато людей у новорічну ніч готують шашлик. Пропонуємо всім бажаючим ознайомитися з головними секретами «правильного» шашлику, інформує Ukr.Media. 1. Вибір м'яса. Найкраще, якщо для приготування шашлику ви купите м'ясо молодих тварин. При цьому м'ясо повинно бути ще й свіжим. Заморожене м'ясо…