Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Маленький лайфхак, який поверне міцність і хрускіт огіркам, які стали м’якими в банці

М'які огірки не завжди можуть бути зіпсовані і непридатні до вживання. Звичайно якщо в банці з'явилася цвіль, і заготовки неприємно пахнуть, вживати такі огірки не рекомендується. А ось якщо є бажання просто повернути їм міцність і хрускіт, то досить скористатися однією простою хитрістю. Сьогодні про…

Дуже смачний заварний крем на згущеному молоці і вершковому маслі — це саме “той” смак з дитинства!

Крем добре підходить для тортів в такі як медовик, наполеон і навіть бісквітні, але краще щоб коржі бісквіту були не товсті, а торт багатошаровий, також для наповнення тістечок, таких як еклери, профітролі і вафельні трубочки, інформує Ukr.Media. Виходить легкий, однорідний

Зелень “як із грядки”: правильний спосіб зберігання прянощів

Зазвичай, зелень не зберігається довго. Вже через пару днів кріп може повністю втратити свою свіжість і виявитися непридатним в їжу, інформує Ukr.Media. Тому люди змушені купувати в магазинах зовсім небагато цього товару. Втім, досвідчені господарки знайшли спосіб

Як перетворити класичні деруни на страву від шеф-кухаря

Приготувати деруни зовсім нескладно, зазвичай у рецепті вказується, що потрібно взяти всього кілька інгредієнтів — картоплю, ріпчасту цибулю та сіль. Борошно додають у тісто для дерунів тільки в тому разі, якщо воно вийшло занадто рідким. Однак, доступні продукти можуть

Секрети вибору ідеального кавуна: чому варто нюхати, а не стукати

Вибір зрілого та смачного кавуна — це справжнє мистецтво, що вимагає деяких навичок і знань. Традиційно, ми часто стукаємо по кавуну, намагаючись визначити по звуку його стиглість. Однак нутриціологи звертають увагу на інший, менш відомий, але ефективний спосіб — нюхання

Розсіл для консервування огірків: який краще, гарячий чи холодний

Прислів'я говорить: готуй сани влітку. Те ж саме стосується і соління огірочків — це головна літня турбота господинь. Рецепти тут у кожного свої, але є кілька важливих моментів, які варто врахувати, щоб усе зробити правильно, інформує Ukr.Media. Солоні чи мариновані Для

Перевірка якості: Змішайте йод із рослинною олією і лише одиниці знають, що станеться далі

У Мережі опублікували цікавий лайфхак, який буде корисний кожній людині, яка турбується про своє здоров'я, інформує Ukr.Media. У світі величезна кількість виробників харчових продуктів, водночас не кожен дотримується вимог законодавства, а також не всі використовують

Навіщо болгарський перець перед приготуванням класти в окріп

Досвідчені господині знають, що такі овочі, як помідори та капуста, потрібно ошпарювати окропом, щоб полегшити їхнє приготування і поліпшити смак кінцевої страви. Але багато хто не здогадується, що цей же спосіб корисний і для болгарських перців, особливо якщо їх потрібно

Секретний інгредієнт, який замінить яйця в котлетному фарші та покращить смак страви

Ви любите котлети? Чи є фірмовий рецепт? Здається, кожна господиня знає, як готуються котлети, але не всім відомі дрібні кулінарні нюанси. Ми знаємо, що треба зробити, щоб вони тримали форму, не чіплялися до сковороди і були дуже смачними. Ділимося секретом з вами, інформує

Котлети з кабачків та курки — проста смакота на вечерю

Вони соковиті, ніжні, з великою кількістю овочів та м'ясом! Кабачок у них відіграє ключову роль — додає котлеткам соковитості та літнього смаку, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: Кабачок — 1 шт. (320 гр.); Цибуля — 1 шт. (120 гр.); Картопля — 1 шт. (200 гр.); Фарш курячий…