Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Це і гаряче, і закуска замість ковбаси: дуже смачний м’ясний хліб

Ця страва дуже популярна у євреїв, які проживають в Америці. Назва «мітлоф» (meatloaf) або м'ясний хліб також надійшла звідти! А називається ця страва так тому, що формою дуже нагадує буханець, але складається з м'яса. Це і закуска, і гаряче, і заміна магазинної ковбаси! Готується просто…

Навіщо протикати яйце голкою перед варінням

Кожному знайома ця прикра неприємність… Коли половина вареного яйця залишається на шкаралупі, завжди дуже прикро. Але ми знаємо, що потрібно робити, щоб яйце очистилося повністю, інформує Ukr.Media. Використовуючи цей хитрий трюк, ви навчитеся готувати ідеальні варені яйця. Шкаралупа відокремлюватиметься від вмісту в одну мить! Як…

Луска не розлетиться: як за пару хвилин почистити рибу без ножа

Риба набагато частіше з'являлася б на нашому столі, якби не гнітючий процес чищення. Особливим випробуванням стають хижі породи з дрібною і гострою лускою. Поки позбудешся цих пластинок, мало того що руки обдереш, так ще потім всю кухню доводиться мити. Але ж є спосіб, який позбавить…

Цей продукт зробить каву чудово смачною: обов’язково спробуйте

Ароматна чашечка кави здатна підняти настрій вранці. Найчастіше ціна напою визначає його якість і смак. Однак ви можете зробити свою каву більш вишуканою і витонченою всього за допомогою одного інгредієнта, інформує Ukr.Media. Візьміть волоські горіхи або будь-який вид кеш'ю і подрібніть їх у кавомолці до…

Біологи розповіли, як за зовнішнім виглядом визначити неякісний хліб

Біологи розповіли, за якими ознаками можна визначити неякісний хліб. Обираючи в магазині батон, слід звертати увагу на його зовнішній вигляд, текстуру і запах, інформує Ukr.Media. Неякісний хліб надто легкий і навіть здається невагомим, якщо взяти його в руки, а кірка може бути занадто твердою, майже…

Чому досвідчені господині випікають паски в паперових формах, а не в металевих

Переддень Великодня супроводжується традиційною випічкою пасок, яка здається багатьом господиням-початківцям складною і трудомісткою. Однак використання паперових форм для пасок може значно спростити цей процес і зробити його більш екологічним. Давайте в статті розглянемо, чому паперові форми стають дедалі популярнішими серед любителів випікання пасок, інформує Ukr.Media.…

Як їсти суші та роли, щоб худнути — експерти розкрили секрети

Експерти розповіли про корисні властивості суші та ролів, а також поділилася секретами, як з їхньою допомогою схуднути до початку літнього сезону, інформує Ukr.Media. Насамперед варто звернути увагу на страви з максимально простим складом, наприклад на класичні суші з лососем, тунцем або гребінцем, а також на…

“Не потрібно ніякого крохмалю чи пектину”: Як загустити рідке варення для начинки пирогів

Коли господиня часто готує пироги та пиріжки буває таке, що в холодильнику залишається якесь рідке варення, яке потрібно терміново "утилізувати", бо ніхто вже їм не цікавиться, інформує Ukr.Media. Отже, що робити з рідким варенням, що залишилося, як його загустити? Викладаємо рідке варення в каструльку, підігріваємо…

Пухнасті, м’які сирні кролики: готуються просто і швидко. Незвичайний рецепт на Великдень

Випічка Великодня — це не тільки паски, це ще й різні види печива, які доповнять Великодній стіл. Пропонуємо рецепт простого, але дуже смачного сирного печива. Форма печива може бути будь-якою, проте ідеальний варіант для Великодня — милі кролики або зайчики, для виготовлення яких буде потрібна…

Деруни будуть золотистими та смачними: які 3 моменти важливо врахувати під час смаження

Деруни — це одна з найпопулярніших та улюблених страв з картоплі. Існує безліч домашніх рецептів приготування дерунів, але є 3 головні правила, які завжди допоможуть вам приготувати справжні смачні деруни, інформує Ukr.Media. Перше правило, це вибір картоплі! Найкраще підходить крохмалиста картопля. Як же її вибрати…