Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Чудовий десерт “Зимові шапки”, дуже простий та смачний

Порадуйте близьких та здивуйте гостей оригінальним десертом «Зимові шапки». Таку назву десерт отримав за свою схожість із хутряною шапкою зі шкіряною вставкою зверху. Десерт готується неймовірно просто та швидко з доступних інгредієнтів навіть без додавання яєць, інформує Ukr.Media. Інгредієнти на 3 порції (одне тістечко діаметром…

Термін придатності варення: як зрозуміти, що його пора викидати

Технологи: не можна їсти варення, в якому з'явилося навіть трохи цвілі. Винахідливі українці подумають: "Та це ж дрібниці життя" — і приберуть місця, що зіпсувалися, ложкою. Але це безглуздо, якщо ви турбуєтеся про своє здоров'я. Цвіль — це мікроскопічні грибки, у процесі розвитку яких виділяються…

Чи безпечне для здоров’я м’ясо, на якому після розморожування з’явилися білі плями

Вибираючи більшість продуктів в магазині ми в першу чергу оцінюємо їх зовнішній вигляд. Продукти повинні виглядати природно і привабливо, щоб за їх якістю відразу ж не виникало підозр. Це повною мірою стосується м'яса. Іноді на його поверхні можна помітити білі або сірі плями. Товарний вигляд…

Як швидко остудити гарячу їжу — дути не треба

Якщо ви коли-небудь опинялися в ситуації, коли шлунок голосно гарчить від голоду, але водночас їжа така гаряча, що обпікає язик і щоки, то наступна хитрість точно стане вам у пригоді. Досвідчені домогосподарки додумалися до неймовірно простого, але робочого лайфхака, який допоможе остудити гарячу їжу швидше,…

З таким оселедцем можна і в гості. Три оригінальні рецепти оселедця по-скандинавськи

Оселедець з цибулею — це смачно, але досить банально. Урізноманітнюйте своє меню за допомогою оселедця по-скандинавськи, приготовленого одним із трьох способів. Кожен із соусів, представлених нижче, ідеально поєднується зі слабосоленим оселедцем. Виглядає готове блюдо дуже апетитно. Якщо приготувати оселедець у гарних скляних баночках, то його…

Додайте в тісто цей простий інгредієнт і у вас жоден млинець не порветься

Наїстися досита млинцями неможливо — їх хочеться їсти постійно. Влітку їх готують із полуницею, малиною та абрикосами, а взимку фарширують калорійною м'ясною начинкою. Але головний успіх смачно приготованих млинців полягає в товщині продукту: що тонший млинець, то він смачніший, інформує Ukr.Media. Часто тонкі млинці рвуться…

Ці продукти категорично не можна їсти з яйцями: деякі роблять це щодня

Щодня ми "бомбардуємо" свій шлунок не тільки шкідливою їжею, а й цілком безпечними продуктами. Здорові натуральні компоненти перетворюються на ворогів травлення і стрункої фігури. А вся справа в тому, що не всі продукти "дружать" між собою, інформує Ukr.Media. Для правильного і збалансованого харчування важливо знати…

Не тільки варення: з набридлих мандаринів можна приготувати шикарний соус

Якщо в холодильнику після Нового року завалялися мандарини, які вже набридли, на допомогу прийде рецепт цього соусу. Він скрасить будь-які страви з риби, а з приготуванням упорається кожна господиня, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: мандарини — 7 шт., сік лимона — 20 мл, жовтки — 2 шт.,…

Навіщо досвідчені господині відварюють картоплю перед смаженням

Смажена картопля — це ідеальна страва, від якої неможливо відмовитися, інформує Ukr.Media. Річ у тім, що цей кулінарний шедевр за всієї простоти інгредієнтів має чудові смакові якості та апетитний аромат. Готувати страву правильно може виявитися складним завданням для господині-початківця. Іноді картопля пригорає, розвалюється, не до…

Лимони не зіпсуються та довго будуть соковитими: правила зберігання, про які ви не знали

Лимони мають яскравий смак і аромат, але також багато хто їх любить з тієї причини, що вони насичені вітамінами і мінералами, які корисні для здоров'я, інформує Ukr.Media. Але, щоб цитруси якомога довше залишалися свіжими і соковитими, потрібно правильно їх зберігати. Якщо в планах у найближчі…