6 відмінних рецептів, як заморозити суницю на зиму

Звичайно, хочеться зберегти суницю на довше і найкращий варіант – заморозка. Але якщо просто закинути її в морозилку – можна отримати невиразну кашу.

Зміст

  • 1. Заморожена суниця цілком
  • 2. Заморожена перетерта суниця на зиму
  • 3. Заморожене суничне пюре на зиму
  • 4. Заморожена товчена суниця з цукром на зиму
  • 5. Заморожена суниця з цукром на зиму
  • 6. Заморожена суниця у вакуумі на зиму
  • 1. Заморожена суниця цілком

    Ці акуратні ягідки потім можна буде використовувати навіть як прикрасу для десертів.

    Тобі знадобиться: 500 г суниці.

    Приготування: Перебери, промий і обсуши суницю, щоб не пошкодити ягоди.

    2. Заморожена перетерта суниця на зиму

    Використовуй її в чай, начинки та десерти!

    Тобі знадобиться: 500 г суниці.

    Приготування: Перебери, промий і обсуши суницю, обірві хвостики. Блендером подрібни ягоду до однорідності або пропусти її через м'ясорубку.

    Зараз читають:15 найсмачніших рецептів курячого супу з рисом

    3. Заморожене суничне пюре на зиму

    Відрегулюй кількість цукру з урахуванням солодощі суниці.

    Тобі знадобиться: 500 г суниці, 80-100 г цукру.

    Приготування: Перебери, промий і обсуши суницю, обірві хвостики.

    4. Заморожена товчена суниця з цукром на зиму

    Якщо ти вважаєш за краще відчувати текстуру ягоди, спробуй цей рецепт.

    Тобі знадобиться: 500 г суниці, 100 г цукру.

    Приготування: Перебери, промий і обсуши суницю, обірві хвостики. Засип ягід цукром, залиш на 1 годину і потім злегка розімні її товкачем.

    5. Заморожена суниця з цукром на зиму

    Така заготовка особливо гарна для начинки або прошарку випічки.

    Тобі знадобиться: 500 г суниці, 150 г цукру.

    Приготування: Перебери, промий і обсуши суницю, обірві хвостики. Виклади ягоди в контейнер шарами, пересипаючи їх цукром.

    6. Заморожена суниця у вакуумі на зиму

    Компактне рішення, щоб заморожена суниця не займала багато місця.

    Зараз читають:Освойте мистецтво французької кухні: Печінка по-французьки

    Тобі знадобиться: 500 г суниці.

    Приготування: Промий та обсуши суницю, акуратно розклади її по зип-пакетам або звичайним поліетиленовим пакетам. За допомогою трубочки для напоїв видали з них повітря, наскільки вийде.

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *