Звичайно, хочеться зберегти суницю на довше і найкращий варіант – заморозка. Але якщо просто закинути її в морозилку – можна отримати невиразну кашу.
Зміст
1. Заморожена суниця цілком
Ці акуратні ягідки потім можна буде використовувати навіть як прикрасу для десертів.
Тобі знадобиться: 500 г суниці.
Приготування: Перебери, промий і обсуши суницю, щоб не пошкодити ягоди.
2. Заморожена перетерта суниця на зиму
Використовуй її в чай, начинки та десерти!
Тобі знадобиться: 500 г суниці.
Приготування: Перебери, промий і обсуши суницю, обірві хвостики. Блендером подрібни ягоду до однорідності або пропусти її через м'ясорубку.
Зараз читають:15 найсмачніших рецептів курячого супу з рисом
3. Заморожене суничне пюре на зиму
Відрегулюй кількість цукру з урахуванням солодощі суниці.
Тобі знадобиться: 500 г суниці, 80-100 г цукру.
Приготування: Перебери, промий і обсуши суницю, обірві хвостики.
4. Заморожена товчена суниця з цукром на зиму
Якщо ти вважаєш за краще відчувати текстуру ягоди, спробуй цей рецепт.
Тобі знадобиться: 500 г суниці, 100 г цукру.
Приготування: Перебери, промий і обсуши суницю, обірві хвостики. Засип ягід цукром, залиш на 1 годину і потім злегка розімні її товкачем.
5. Заморожена суниця з цукром на зиму
Така заготовка особливо гарна для начинки або прошарку випічки.
Тобі знадобиться: 500 г суниці, 150 г цукру.
Приготування: Перебери, промий і обсуши суницю, обірві хвостики. Виклади ягоди в контейнер шарами, пересипаючи їх цукром.
6. Заморожена суниця у вакуумі на зиму
Компактне рішення, щоб заморожена суниця не займала багато місця.
Зараз читають:Освойте мистецтво французької кухні: Печінка по-французьки
Тобі знадобиться: 500 г суниці.
Приготування: Промий та обсуши суницю, акуратно розклади її по зип-пакетам або звичайним поліетиленовим пакетам. За допомогою трубочки для напоїв видали з них повітря, наскільки вийде.
Джерело: dietcenter.com.ua