Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Не зберігайте олію в холодильнику: експерти попередили про наслідки

Купуючи пляшку з соняшниковою олією, після її розкриття, багато хто прибирає продукт у холодильник. За словами нутриціологів, це категорично суперечить правилам зберігання соняшникової олії, інформує Ukr.Media. Фахівці попередили, що вона не повинна піддаватися частим

Італійці забороняють ламати спагеті перед варінням: ось чому так не можна робити

Спагеті зуміє зварити далеко не кожна господиня. Для багатьох є проблемою їхня довжина, через яку продукт доводиться поступово й акуратно опускати в киплячу воду, стежачи за тим, щоб кінчики спагеті, які стирчать, не пригоріли, а ті, що вже варяться, — не злиплися. Завдання

Болгарський насипний пиріг з яблуками — незвичайний та смачний

Ну як же у яблучний спас не порадувати рідних смакотою з яблук. Ось вам незвичний та дуже цікавий пиріг, який готується дуже просто, інформує Ukr.Media. Інгредієнти на форму 20-22 см: 1 кг очищених яблук (яблука краще взяти соковиті, солодкі або кисло-солодкі), 1 стакан (160

Продукти, які допоможуть загасити “пожежу” після гострої їжі

Пекучий ефект після вживання гострого перцю пов'язаний із капсаїцином. Як нейтралізувати неприємні відчуття, розповіли лікарі, інформує Ukr.Media. Іноді печіння в роті триває годинами, і позбутися його непросто. Якщо відразу не надати допомогу, любитель гостренького

Ні духовки, ні печива не треба — тортик Снікерс нашвидкоруч

Тортик, який готується блискавично і так само швидко з'їдається — смачний Снікерс. Він і справді нагадує відомий шоколадний батончик. Його плюс у тому, що для його приготування навіть не потрібно включати духовку і потім довго просочувати. За пів години в холодильнику

13 продуктів, котрі не можна вживати у сирому вигляді

Ви знаєте, що потрібно уникати сирого м'яса і яєць. Але є багато інших продуктів, які ви обов'язково захочете приготувати перед їжею, інформує Ukr.Media. Юка Одне слово: ціанід! Цей коренеплід є основним продуктом південноамериканської кухні, проте набирає

Густу підливу можна приготувати без борошна, яке замінюють на простий інгредієнт

Підливу можна приготувати густою та оксамитовою, якщо додати в неї певний інгредієнт, але не борошно, інформує Ukr.Media. Експерти розповіли, як можна зробити зі звичайної підливи справді страву, гідну назватися шедевром кулінарії. Для того, щоб підливу зробити густою і

Щоб приготувати ідеальні деруни, потрібно всього лише виключити зі звичного рецепта один інгредієнт

Кулінари перерахували головні помилки, через які деруни розвалюються і не встигають приготуватися. Одна з причин використання борошна, інформує Ukr.Media. Так, перше, що радять кухарі для ідеального приготування страви з картоплі — відмовитись від борошна. Звичний

Про це знають обрані: ось як простий папір допоможе вашій заготівлі

Іноді домашні заготовки зроблені за всіма правилами, але все-таки стають непридатними через те, що іржавіє кришка, інформує Ukr.Media. Якщо підвал або льох досить сирий, через що кришки на домашніх консервах просто іржавіють. На жаль, такі заготовки доводиться викидати,