Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Як можна схуднути на суповій дієті – Здоровʼя 24

Регулярне вживання супу, що можна назвати “супінг” (souping), є корисним та ефективним методом у боротьбі із зайвими кілограмами. При словах “супова дієта” у багатьох людей виникає асоціація з лікарняною їжею, де пацієнтам призначають більше вживати супи та іншу

Ресторан выездного обслуживания. Кейтеринг

Ресторан выездного обслуживания. Кейтеринг

Не секрет, что ресторан выездного обслуживания – услуга, которую потенциальные потребители еще не успели оценить в полной мере. Кейтеринг – довольно новое понятие в отечественном сервисе. Выгоды и удобство кейтеринга еще предстоит оценить его целевой аудитории. Само слово «кейтеринг», переводимое с английское, как сухое и…

Чого ви могли не знати про користь квашеної капусти – Здоровʼя 24

Під час квашення виробляється природний консервант – молочна кислота. Цей процес пов’язаний з бродінням кисломолочних бактерій, який нині має сучасну назву – ферментація. ‘ Процес ферментації широко застосовується в виготовленні різноманітних продуктів: сири,

Як вживання молока впливає на тривалість життя – Здоровʼя 24

Нове дослідження показує, що вживання молока, а саме його жирність, впливає на швидкість біологічного старіння. Ті люди, які п’ють жирне молоко, старіють значно швидше за тих, хто п’є молоко з низьким вмістом жиру – знежиреного або одновідсоткового, повідомляє

Зайшли ще одну користь чаю для літніх людей

Дослідники з’ясували, що літні люди, які регулярно з 60 років п’ють чай, мають нижчий рівень розвитку депресії, ніж ті, хто не вживають цей напій. Найочевидніший зв’язок між депресією і чаюванням виявили у чоловіків у віці 64-79 років, передає Medical News Today. Також на тему: Як

Який вид борошна корисніший для здоров’я – Здоровʼя 24

У науки немає підтверджень, що якась одна особлива дієта чи один особливий продукт зробить вас здоровішим та красивішим. Все індивідуально та залежить від особливостей організму, головне – не перетворювати шкідливу їжу в щоденний ритуал. Якщо їсти все, то в міру, говорить фахівчиня з правильного харчування…

Як смажити їжу без шкоди для здоров’я: відповідь спеціаліста – Здоровʼя 24

Більшість людей вважає, що смажене ніяк не може бути частиною здорового харчування. Насправді, це не зовсім так. Експертка у сфері харчування Анастасія Каліга пояснила, можна таки смажити чи ні.  До теми: 5 продуктів, які не можна ні в якому разі їсти на голодний шлунок Такий вид обробки,…

Пізній сніданок на вихідних може призвести до набору зайвої ваги – Здоровʼя 24

Всім подобається подовше відпочити у заслужені вихідні, й часто сніданок зміщується, а в декого навіть переростає в обід (бранч). Але виявилось, що занадто зміщений сніданок у вихідні дні може привести до набору ваги, навіть якщо ви споживаєте таку ж кількість калорій.

Які овочі можна готувати, а які категорично ні – Здоровʼя 24

Овочі необхідні для нашого організму, їх слід споживати незалежно від сезону та в ідеалі щодня. Відтак, виникає питання чи не втрачають овочі користь під час термічної обробки. Який спосіб приготування збереже поживні елементи та чи дійсно найбільше вітамінів у сирих

Чи безпечно купувати несезонні “нітратні” овочі: пояснення Уляни Супрун – Здоровʼя 24

Уляна Супрун розповіла, чи безпечно купувати несезонні овочі – до прикладу, взимку це помідори, яблука, огірки тощо . На думку ексміністерки МОЗу, рівень і шкода нітратів значно перебільшені. Супрун з посиланням на медичний подкаст “Температура нормальна” наголосила,