Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Всю зиму будете шкодувати якщо не приготуєте часникові огірки — закуска і заготівля на зиму

У приготуванні нічого складного, обов'язково спробуйте приготувати, що б потім не шкодувати всю зиму! Мариновані часникові огірочки, інформує Ukr.Media. Інгредієнти огірки — 3 кг часник — 1 головка сіль — 70 гр цукор — 110 гр оцет (6%) — 110 мл рослинна олія — 100

Маленька хитрість, як зберігати приправи, щоб вони не розсипалися

Велика кількість спецій часом призводить до безладу на кухні. Якщо ви зберігаєте приправи в пакетиках, то напевно стикалася з тим, що вони постійно розсипаються в шафі, інформує Ukr.Media. Блогер поділився лайфхаком, який допоможе зручно зберігати спеції без використання

В’ялені томати швидкий рецепт — просто і дуже смачно

З їх допомогою можна перетворити звичайний бутерброд, домашню піцу або звичний омлет на ресторанну страву, яку оцінить вся родина, інформує Ukr.Media. Першим кроком потрібно вибрати правильні помідори. Для в'ялення підходять щільні м'ясисті сорти невеликого розміру. Перед сушінням помідори необхідно ретельно промити і розрізати навпіл. Розкрити…

5 порад, щоб картопля для дерунів не темніла

Тісто для дерунів, яке не темніє — мрія багатьох господинь! Давайте дізнаємося, що потрібно робити, щоб картопля для дерунів не темніла, інформує Ukr.Media. Для того, щоб деруни не придбали малоапетитний темний колір, необхідно в натерту картопляну суміш додати одну

Що зробити, щоб ліниві вареники не розвалювалися під час варіння і добре тримали форму

Ліниві вареники мають явну перевагу перед класичним варіантом страви. Йдеться про швидкість приготування, інформує Ukr.Media. Не потрібно нічого ліпити і немає потреби возитися з викладанням начинки. Досить змішати сир, сирі яйця та борошно. У результаті вийде тісто, яке

Пишні оладки без борошна — ідеально підходить для сніданку

Приготуйте цілу гору оладок без борошна! Пишні, щільні, ситні та дуже апетитні — ідеальні до сніданку! Інгредієнти: 2 яйця; 2 ст. л. цукру; дрібка солі; 250 мл кефіру будь-якої жирності; 250 гр. манної крупи; 1 ч. л. соди; олія для смаження. Приготування: У

У 10 разів смачніше пельменів: закарпатські вареники Гилуни

Гилуни — це вареники з м'ясом. Саме такий вид вареників, з начинкою з м'яса. А тісто для них не обов'язково на кефірі. Хтось замішує його заварним способом, на яйцях і окропі; хтось традиційно-прісне, на воді, з додаванням яєць (на 200 г борошна, півсклянки води, яйце,…

Пиріг “Ягідка” нашвидкуруч — пальчики оближете

Дуже яскравий, легкий, ніжний, із мільйоном ягідок — цей пиріг підкорить ваше серце. Готується він швидко та просто з бюджетних продуктів, інформує Ukr.Media. Інгредієнти для основи: Масло вершкове — 50 гр.; Цукор — 50 гр.; Яйця — 2 шт.; Сіль — щіпка; Борошно — 100-130

Що додати в каструлю при варінні картоплі, щоб вона не розварювалася

Якщо ми готуємо картоплю для того, щоб насолодитись повітряним пюре, то здатність коренеплоду розварюватися йде нам на користь, інформує Ukr.Media. Якщо ж ми хочемо подати відварені овочі як гарнір або плануємо робити салат, де картопля є одним з важливих компонентів, то нам

Хрумкі огірочки по-фінськи — вони такі смачні, що не можуть не сподобатись

Є чимало рецептів заготівлі огірків на зиму. Для того, щоб урізноманітнити свої заготовки, спробуйте приготувати дуже смачні та хрусткі огірки по-фінськи. Робляться такі огірочки простіше, а їх смак гідно оцінить вся родина, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: огірки — 2