Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Як розварити горох на пюре — спосіб, який не потребує тривалого замочування

На які тільки хитрощі не йдуть господині, щоб зварити смачний і наваристий гороховий суп-пюре, інформує Ukr.Media. Так, в хід йде тривале замочування, сода та інші «примочки». Однак є набагато більш зручний спосіб варіння першої страви, який не вимагає попередньої

Так робити не треба: цей інгредієнт зіпсує котлетний фарш

М'ясні котлети — страва дуже поширена. Готується вона просто, смак має відмінний, та й подати їх можна з будь-яким гарніром. Ось тільки часто котлети буквально розповзаються під час смаження, втрачаючи свою форму. То в чому ж справа? Зараз дізнаєтеся, інформує Ukr.Media.

Чому суп несмачний: найпоширеніші помилки в приготуванні страви

На жаль, перші страви не дуже люблять діти та дорослі. Однак ми знаємо, що потрібно зробити, щоб суп був смачним. Більшість господинь допускають при варінні цієї страви багато помилок, тому і виходить він прісним, несмачним і не апетитним на вигляд, інформує Ukr.Media. Давайте

Дуже швидко до чаю — без борошна, яєць та цукру

Підготовка тіста для печива займає лише 5 хвилин, для цього навіть не потрібно використовувати кухонний комбайн. Випічку можна приготувати, коли гості на порозі. У сирного печива є й інші переваги — воно не містить яєць, глютена та цукру — це корисна альтернатива покупній

Навіщо кулінари заливають шашлик пивом

Пиво досить рідко використовується в кулінарії через його своєрідний присмак. Однак цей напій може бути вельми корисним під час роботи з м'ясом, інформує Ukr.Media. Так, пінний напій може вельми поліпшити смак шашлику. Усе пов'язано з тим, що пиво вступає в реакцію з

Що робити, якщо м’ясо курки задихнулося: декілька перевірених способів

Якщо, діставши курку з холодильника, ви відчули неприємний запах, це не завжди означає, що м'ясо зіпсувалося. Іноді такий запах може з'явитися, якщо курка полежала в поліетиленовому пакеті не в морозильній камері, а на полиці — вона просто задихнулася. Позбутися від цього запаху можна кількома способами,…

5 правил, які зроблять ваш шашлик смачним, м’яким і соковитим

Наближається найочікуваніше свято року, багато людей у новорічну ніч готують шашлик. Пропонуємо всім бажаючим ознайомитися з головними секретами «правильного» шашлику, інформує Ukr.Media. 1. Вибір м'яса. Найкраще, якщо для приготування шашлику ви купите м'ясо молодих тварин. При цьому м'ясо повинно бути ще й свіжим. Заморожене м'ясо…

Картопляні млинці з начинкою — дуже смачно та незвичайно

Картопляні млинці з начинкою — страва, яка має бути в кулінарній книзі кожної господині. Це чудовий варіант обіду чи вечері для всієї родини. Готуються картопляні млинці дуже просто, виходять ситними та смачними. Начинку для млинців можна вибрати будь-яку, інформує Ukr.Media.

Що потрібно зробити одразу після завершення приготування розсольника, щоб вийшла ідеальна страва

Смачний, поживний, ситний… Саме таким завжди розраховують отримати розсольник кулінари, які взялися за приготування цієї страви, інформує Ukr.Media. Гурмани напевно мріють дізнатися про секрет ідеального супу. Що варто згадати насамперед? Про важливість попереднього

Пельмені і вареники лопаються під час варіння: помилки, які допускають господині

Часом будь-яка господиня може зіткнутися з тим, що пельмені або вареники лопаються в процесі варіння, "випускаючи" смачну начинку в окріп, інформує Ukr.Media. Це може зіпсувати страву. Як виявилося, причина криється зовсім не в якості напівфабрикату: в більшості